Montana Meiland

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Influencers > Montana Meiland

Influencer Montana Meiland

Ze is het minst bekende lid van één van de bekendste families van ons land, Montana Meiland. De ‘Meilandjes’ veroverden in 2019 de Nederlandse harten en zijn sindsdien niet meer weg te denken van de televisie. Hoewel Montana in de eerste seizoenen redelijk op de achtergrond bleef, is ze steeds vaker te zien in het programma.

Montana Meiland wordt geboren op 15 juli 1994 in Sassenheim als dochter van Martien Meiland en Erica Renkema. Wanneer Montana 13 jaar oud is doet haar gezin mee aan het televisieprogramma Ik vertrek. Ze beginnen een bed & breakfast in Frankrijk. Ondanks dat de bed & breakfast succesvol is besluit de familie na 2 jaar weer terug te keren naar Nederland, vanwege heimwee. Terug in Nederland begint vader Martien een woonwarenhuis in Noordwijk, waarbij Montana hem helpt. Als de familie in 2019 besluit nogmaals op avontuur te gaan, blijft Montana alleen achter. Zij blijft de winkel runnen.

Chateau Meiland

Terwijl Montana in Nederland blijft, ontwikkelt de rest van de ‘Meilandjes’ zich al snel tot één van de meestbesproken gezinnen van het land. Vader Martien en moeder Erica gaan met Montana’s zus Maxime naar Frankrijk, waar ze een chateau om gaan bouwen tot een bed & breakfast. Dit wordt gefilmd voor het inmiddels welbekende programma Chateau Meiland. Montana is, omdat ze niet meeverhuisd is, nauwelijks te zien in de show. Nadat de familie na 6 seizoenen weer in Noordwijk komt wonen, is Montana eindelijk weer in de buurt. Dit betekent ook dat ze vaker te zien is in het programma. Hoewel ze dit ontzettend leuk vindt, is het leven als bekende Nederlander soms ook wel vermoeiend. Montana gaat soms uren achter elkaar met fans op de foto, terwijl ze ook nog altijd haar winkel moet runnen.

Montana Meiland relatie, vriend en kinderen

Montana Meiland heeft vanaf 2014 een relatie gehad met Dirk Hoogstraten. Hij is vastgoedbelegger met meerdere huizen en appartementen rondom Leiden. Toch is deze relatie in 2023 uitgegaan en is Montana Meiland weer vrijgezel.

Montana Meiland Instagram

Montana gebruikt haar Instagram optimaal. Ze heeft natuurlijk een winkel die ze maar al te graag promoot. Met meer dan 130.000 volgers bereikt ze op haar pagina enorm veel mensen. Maar naast de info over haar shop, is er ook genoeg te vinden over haarzelf. Foto’s met haar vriend Dirk, van vakantietripjes, of foto’s met de familie. Je vindt ze allemaal op de Instagram pagina van de blondine. Montana Meiland is te volgen op Instagram via @montanameiland.

Nieuws

Spin-off Chateau Meiland met zusjes Meiland in de hoofdrol

Nieuwe spin-off Chateau Meiland met in de hoofdrol Maxime en Montana

YES: Maxime Meiland gaat eindelijk solo

Zwangere Maxime Meiland krijgt samen met zus Montana eindelijk een eigen programma...

Maxime Meiland gaat los met de ‘courgette’ van haar vriend

Chateau Meiland-ster Maxime Meiland was gisteren in een wel hele vrolijke bui in de supermarkt. Ditmaal zette ze namelijk niet alleen zichzelf maar ook haar vriend en ja, zijn 'courgette' in de spotlights.

ZIEN: Maxime Meiland en zus Montana Meiland in de sauna

In het nieuwe promofilmpje van de kerstspecial van Chateau Meiland zien we Maxime Meiland en zus Montana Meiland genieten van de sauna in Lapland!

FOTO: Gaat Maxime Meiland trouwen met cameraman Leroy?

Gaat Maxime Meiland trouwen met haar nieuwe liefde, cameraman Leroy?

Maxime en Montana Meiland krijgen eigen televisieprogramma

Fans van de twee blonde dochters van Martien Meiland: Maxime en Montana Meiland opgelet: de twee zussen krijgen hun eigen televisieprogramma bij SBS6.
montana meiland

Profiel

Geboortedatum: 15 juli 1994
Sterrenbeeld:
Kreeft
Relatie: Ja
Vriend: Vrijgezel
Kinderen: Nee
Woonplaats: Noordwijk
Ouders: Martien Meiland (vader) en Erica Renkema (moeder)
Beroep: reality-ster, ondernemer
Instagram: Montana Meiland gebruikt Instagram onder de naam @montanameiland

Foto's

montana meiland
montana meiland
montana meiland