Mikky Kiemeney

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Influencers > Mikky Kiemeney

Mikky Kiemeney

Mikky Kiemeney is een influencer en ondernemer. Ze werd bekend als de vriendin van Frenkie de Jong, maar de beeldschone blondine heeft inmiddels voor zichzelf ook een gigantisch aantal volgers opgebouwd. Op Instagram heeft Mikky inmiddels meer dan 1.5 miljoen volgers. Ze runt een kledingbedrijf en geniet vooral van het leven. Ze komt uit Hilvarenbeek, bij Tilburg, en woont in Barcelona.

Mikky Kiemeney relatie met vriend Frenkie de Jong

Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong zijn hét voorbeeld van een middelbare school relatie die meteen perfect is. Ze kennen elkaar van het Koning Willem II college waar beiden school combineerden met sport op een hoog niveau. Frenkie speelde bij Willem II in de jeugd, Mikky speelde bij Hockeyclub ‘s-Hertogenbosch. In 2014 kregen de twee een relatie. Het lukte de twee actievelingen om ondanks hun drukke schema’s vol sport en school toch genoeg tijd voor elkaar te vinden. Mikky ging in 2019 met Frenkie mee naar Barcelona, waar ze sindsdien wonen. In de zomer van 2022 vroeg Frenkie Mikky ten huwelijk. De tortelduifjes zijn ontzettend gelukkig samen.

Mikky Kiemeney familie

Mikky is de dochter van Marc Kiemeney en Barbara Kiemeney. Verder heeft de vriendin van Frenkie de Jong ook nog twee broers, genaamd Bing Kiemeney en Billy Kiemeney.

Mikky Kiemeney zwanger

In juli 2023 kondigden Mikki en Frenkie aan dat ze een kind zouden verwelkomen. Overigens waren er al geruchten in omloop nadat Frenkie een T-shirt had gedragen met een ooievaar erop.

Mikky Kiemeney leeftijd en hockey

Mikky werd geboren op 17 april 1998. Al op jonge leeftijd begint ze met hockey. Mikky blijkt talent te hebben. Ze speelde vanaf haar 17e lange tijd op het hoogste niveau, maar stopte hiermee omdat het teveel tijd kostte en ze er steeds minder plezier uit haalde. Ze was sowieso niet van plan om er een carrière van te maken, dus ging ze zich meer focussen op haar studie. Mikky heeft Commerciële Economie gestudeerd aan de Fontys Hogeschool van Tilburg. Haar specialisme is Sportmarketing. Hiermee kan ze Frenkie dus goed bijstaan. Maar ook zelf plukt ze de vruchten van deze opleiding die haar heeft voorbereid op het ondernemersschap.

Mikky Kiemeney sieraden en kleding

Mikky heeft sinds een paar jaar een eigen kledingmerk genaamd Mikky Ki. Dit merk loopt goed en laat zien dat Mikky over kennis van ondernemen beschikt. Naast haar kledinglijn heeft Mikky ook een sieradenlijn die regelmatig bij winkels te koop is.

Nieuws

Frenkie de Jong zoekt troost bij vrouw Mikky Kiemeney na deceptie EK Voetbal

Frenkie de Jong weet niet wat hem allemaal overkomt. Hij kan niet meedoen bij het EK Voetbal. Gelukkig kan hij veel steun krijgen van zijn vrouw Mikky Kiemeney!

Dit spookt Mikky Kiemeney uit nu Frenkie de Jong eindelijk van huis is (foto’s!)

Frenkie de Jong is na een lange tijd weer eens de deur uit. Dit is wat Mikky Kiemeney dan allemaal doet wanneer Frenkie er niet is!

Frenkie de Jong smelt weg bij foto’s van mooiste plekje van Mikky Kiemeney

Mikky Kiemeney plaatst een herinnering op Instagram. Frenkie de Jong smelt helemaal als hij dit weer terugziet!

Frenkie de Jong ontvoert Mikky Kiemeney voor lange nacht vol verwennerij (foto’s!)

Mikky Kiemeney was jarig en werd op deze dag even flink verwend door haar vriend Frenkie de Jong! 

Foto’s: Mikky Kiemeney gaat eerst los met vriendinnen en geniet daarna van Frenkie de Jong

Het lijkt erop dat Mikky Kiemeney wel een hele wilde avond heeft. Het ene moment gaat ze los met haar vriendinnen, het andere moment wil ze even volop genieten van Frenkie de Jong!

Foto: Mikky Kiemeney zet Frenkie de Jong aan de kant voor andere ‘nummer 21’

Geeft Mikky Kiemeney voortaan de voorkeur aan een andere man in haar leven?

Foto: Memphis Depay neemt pasgeboren baby van Frenkie de Jong mee in Ferrari

Memphis Depay laat het zoontje van Frenkie en Mikky meteen zien hoe het moet en neemt hem mee voor een ritje in zijn Ferrari.

Foto: Mikky Kiemeney deelt beschamend kiekje uit privé-collectie van Frenkie de Jong

Mikky Kiemeney deelt een wel erg beschamende foto van haar vriend Frenkie de Jong. De blondine schendt hier ook wel een beetje hun privacy...
Mikky Kiemeney

Profiel

Geboortedatum:  17 april 1998 Sterrenbeeld: Ram
Lengte: 1,62 cm
Kinderen: Nee
Relatie: Ja, met Frenkie de Jong Geboorteplaats: Hilvarenbeek, Nederland
Afkomst: Noord-Brabant, Nederland Beroep: Influencer, onderneemster
Instagram: Mikky zit op instagram onder de naam @mikkykiemeney

Foto's

Mikky Kiemeney tussen haar benen
Mikky Kiemeney