Mdemma

Mdemma content creator

Mdemma is een Nederlandse content creator. Ze maakt riskante foto's en filmpjes, waarbij ze plezier heeft met zichzelf. Ook chat ze met haar fans. Ze heeft verschillende pagina's zoals 'Fancentro', waarop haar abonnees tegen betaling naar de foto's en video's kunnen kijken en met haar kunnen chatten. Emma is enorm bekend geworden, mede door TikTok, hierdoor heeft ze enorm veel abonnees. De knappe blondine heeft met haar verschillende content platforms een enorm vermogen binnen weten te halen.

Mdemma relatie met Glen Fontein

Mdemma heeft een relatie met de bekende Tiktokker Glen Fontein. Ze waren al langere tijd samen met elkaar gespot en deelden allebei filmpjes met elkaar op TikTok. Hier deden ze allebei heel geheimzinnig over de relatie die de twee hadden. De reacties onder hun tiktoks stonden langere tijd vol met vragen over of ze nou echt een relatie hadden, of gewoon vrienden waren. De officiële datum is dus onbekend, maar het koppel is waarschijnlijk sinds ongeveer eind 2023 officieel samen. Niet alleen Glen Fontein, maar ook Jordy Storm heeft Mdemma geprobeerd te versieren. Er ontstond zelfs onenigheid tussen Glen en Jordy. Op TikTok was het een waar spektakel tussen de strijd om Emma, waarbij ook veel volgers van beide heren zich gingen bemoeien. Uiteindelijk is Glen Fontein er dus met de knappe blondine vandoor gegaan.

Mdemma vermogen

Het exacte vermogen en salaris van Mdemma is niet precies bekend, omdat dit erg verschilt per maand. Ze is zeer succesvol op verschillende sites zoals 'Fancentro' en meer. Naar schatting verdient ze zo'n 300.000 euro per maand. Ze heeft dus sowieso een miljoenen vermogen.

Mdemma vrienden met Gio Latooy en Alex van Dun

Mdemma is een tijdje lang omgegaan met de bekende youtubers Gio Latooy en Alex van Dun. Alex was namelijk verliefd op Mdemma en ze hebben ook een tijdje gedated. Dit is uiteindelijk niks geworden. Tijdens deze periode was Emma ook vaak in de dagelijkse vlogs van Gio te zien. Er is een gerucht geweest dat Gio tijdens zijn relatie met Jade Anna vreemd zou zijn gegaan met Emma. Gio en Emma ontkennen dit beide. Ze zeiden gewoon goede vrienden te zijn. Daarna zijn ze ineens nooit meer samen gezien, dus dat is wel een beetje verdacht.

Mdemma relatie met 34-jarige

Mdemma reageert vaak op vragen die ze krijgt in haar reacties op TikTok. Emma heeft bijvoorbeeld ooit een relatie gehad met iemand die 18 jaar ouder was dan haar. Emma was op dat moment 16 jaar en haar vriend 34. Op TikTok hebben veel mensen hier vragen over gesteld. Ze vertelde in een reactie-video dat ze gewoon op wat oudere mannen valt. Verder zegt ze ook al heel volwassen te zijn voor haar leeftijd, omdat ze ook al zoveel mee had gemaakt op die jonge leeftijd. Ze waren allebei gewoon erg verliefd en daarom kon het wel vond ze. Uiteindelijk paste ze toch niet helemaal goed bij elkaar en zijn ze uit elkaar gegaan.

Nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...

Johan Derksen fileert uiterlijk Hélène Hendriks: “Wat heeft ze met haar lippen gedaan?”

Als Hélène Hendriks met een nieuwe look op tv verschijnt, staat Johan Derksen voor een raadsel. Heeft de presentatrice fillers genomen?

Deze beelden bewijzen dat Lies Zhara zonder kleding slaapt (Foto!)

Lies Zhara laat in een video zien dat ze geen kleren draagt in bed. Ze slaapt bovendien niet alleen!

Omstreden topmodel Rikkie Kolle vergeet broek op uitdagende selfie

Rikkie Kollé weet haar volgers flink te verassen met een opvallende foto waarbij ze haar broek niet aanheeft!

Schaatsster Joy Beune eindigt hete sportsessie met flinke striemen op haar benen (foto’s)

Joy Beune weet iedereen te verassen door haar flinke striemen te laten zien nadat ze klaar is met sporten.

Suzanne Schulting gooit haar benen veel te ver uit elkaar op martelwerktuig (foto’s)

Suzanne Schulting laat haar volgers even zien hoe lenig ze is. Zó ver krijg jij je benen niet uit elkaar, zeker niet met een gebroken enkel!
mdemma

Profiel

Geboorteplaats: Rotterdam
Woonplaats: Spanje
Relatie: Ja, met Glen Fontein
Kinderen: Geen
Beroep: Influencer, content creator
Instagram: De Instagram van Emma is @mdemma

Foto's

mdemma
mdemma