Marije Zuurveld

Influencer Marije Zuurveld

Marije Zuurveld heeft een aanzienlijke impact gemaakt als de beste vrouwelijke YouTuber door zowel in 2018 als in 2019 de VEED Awards te winnen. Ze vertolkte de rol van Femke in 'De slet van 6vwo' (2018) en nam deel aan de 'Challenges Cup'. In 2019 was ze presentatrice bij Concentrate en verscheen ze in 'Vrienden van Lingo', waar ze met Michelle Kox een team vormde. Daarnaast zegevierde Zuurveld in seizoen 3 van 'The Big Escape' (2020) en is ze een vertrouwd gezicht in 'De Faker' voor NPO Zapp. In dit programma moeten teams raden wie er niet in een gezin hoort door een dag met hen door te brengen. Tot slot nam Marije Zuurveld deel aan 'Hands-up' (2021), 'Legends of Gaming NL' en 'Waku Waku', en lanceerde ze collecties in samenwerking met Na-kd.

Marije Zuurveld relatie, vriend

Marije Zuurveld wordt door veel mannen als aantrekkelijk beschouwd, waardoor ze veel aandacht krijgt. Dus niet getreurd, want naar alle waarschijnlijkheid is de blondine nog single! Ze had eerst een lange relatie met Torsten, maar dit ging in 2023 uit.

Marije Zuurveld instagram

Een goede manier om Marije Zuurveld te volgen, is via Instagram, waar zij regelmatig foto’s deelt. Je kunt haar Instagram-account vinden onder de naam @marijezuurveld.

Nieuws

Foto: Youtuber Marije Zuurveld draagt bijna niks op deze zonnige vakantiekiekjes

Marije Zuurveld verrast haar volgers met hele hete zomerkiekjes. De blondine poseert uitgebreid in haar zwemoutfit...

Foto: Youtuber Marije Zuurveld geeft volgers uitzicht op haar onbedekte achterwerk

De prachtige Marije Zuurveld weet ook buiten YouTube om haar volgers prima te vermaken. En dat doet ze met haar verleidelijke lichaam. 

Foto: Marije Zuurveld laat haar geweldige lijf zien in zeer strak jurkje

Marije Zuurveld heeft een nieuwe foto geplaatst en op dat plaatje ziet ze er beter uit dan ooit. Dit moet je gezien hebben!

Foto: Marije Zuurveld deelt voor het eerst beelden van hete sessie

Knappe influencer Marije Zuurveld heeft een nieuwe sessie in de sportschool gehad en daar deelt ze natuurlijk even de hete beelden van.

Video: Marije Zuurveld buigt voorover en laat inhoud van fitnesstopje zien

Marije Zuurveld is een van de vele YouTubers die Nederland rijk is. Maar met deze video bewijst ze waarom ze net even wat verleidelijker...

Waarom je met deze dames NIET een escape room in wil

Het klinkt aanlokkelijk, maar je wilt echt niet met Tess Milne, Anouk Maas of Marije Zuurveld zo'n escape room in...
Marije Zuurveld bio

Profiel

Geboortedatum: 15 juni 1998
Sterrenbeeld: Tweelingen
Geboorteplaats: Amersfoort, Nederland
Woonplaats: Den Haag
Relatie: Niet bekend
Beroep: Influencer, Youtuber
Instagram: De Instagram van Marije is @marijezuurveld

Foto's

Marije Zuurveld influencer
Marije Zuurveld relatie