Lies Zhara

Influencer Lies Zhara

Meer up and coming dan Lies Zhara ga je ze niet snel vinden. De blondine is hard op weg om één van de grootste influencers van Nederland te worden. Met de mooiste Instagram foto’s, de grappigste TikTok filmpjes en de leukste Twitch streams verdient Lies haar plekje in de top absoluut. Haar spontaniteit en heerlijke oprechte lach betoveren langzaamaan iedereen in ons kikkerlandje.

Lies Zhara leeftijd

De leeftijd van Lies Zhara lijkt een groot geheim, maar als je goed zoekt kun je er achter komen. Lies is namelijk geboren op 26 april 2001. Ze werd geboren in de Noord-Hollandse stad Haarlem. Misschien verklaart dat haar voorliefde voor zon, zee en strand. Toch groeide ze ver van de warme stranden op, want nadat haar ouders scheidden verhuisden ze naar Noorwegen. Toch was dit ook een hele mooie tijd voor haar want ze woonden op een boerderij met veel dieren, waar Lies gek van is. Ze is vanuit deze overtuiging dan ook uitgesproken veganist. Haar ultieme levensdoel is om een goed doel voor dieren te beginnen. Hoe ze dat precies gaat doen weet Lies nog niet, maar de blondine is vastberaden er werk van te maken.

Lies Zhara relatie

Over relaties is rondom Lies Zhara nooit veel bekend geweest. Vreemd, want het kan toch niet dat Lies geen geïnteresseerden heeft? Zo’n mooie blonde meid die ook nog eens super leuk is. Ongetwijfeld stelt Lies hoge eisen aan een mogelijke liefde. Het ging wel een tijdje rond dat Lies Zhara een relatie zou hebben met Don de Jong. Hij is ook YouTuber. Maar veel verder dan speculaties is dit nooit gekomen, en Lies hield vol dat het enkel vriendschappelijk was. Officieel is Lies Zhara dus nog altijd single, wat betekent dat iedereen nog kans maakt.

Lies Zhara Instagram en TikTok

Wat is een influencer nou zonder Instagram en TikTok. Lies Zhara heeft gelukkig het belang ervan goed begrepen. En ze weet ook precies hoe ze de platformen moet gebruiken. Op TikTok geniet Lies van de creativiteit die ze kwijt kan. De blondine houdt van de hechte community en het gemak waarmee ze er leuke video’s in elkaar kan zetten. Maar ook Instagram heeft Lies Zhara goed onder de knie. Ze interacteert graag met fans via berichten en door live te gaan. Foto’s en video’s van Lies laten veel zien, soms wel erg dicht op het randje. Haar fans smullen ervan en het werkt allemaal heel goed voor de influencer, dat blijkt wel uit haar alsmaar groeiende volgersaantallen. Op beide platformen heeft ze rond de half miljoen volgers. Je kunt Lies Zhara volgen op Instagram en TikTok via @lies_zhara.

Nieuws

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan. 

Foto: Lies Zhara gaat in haar ondergoed naar dampend feestje

Lies Zhara heeft haar slaapkamer-outfit aangetrokken voor een spannend evenement van ondergoed merk Christine Le Duc...

Foto: Lies Zhara laat trots haar lijf zien in slechts een setje ondergoed

Lies Zhara heeft haar fans beloond met een verrassend setje. En daar moest natuurlijk even een video van komen. 

Lies Zhara probeert haar voorgevel extra goed op de foto te zetten

Lies Zhara heeft een paar mooie foto's online gezet, waarbij het allemaal draait om die ene belangrijke vraag: “staan ze er wel goed op?”

Video: Lies Zhara filmt zichzelf vanuit alle hoeken in strak wit topje

Om te zorgen dat ze sowieso de juiste hoek pakt, filmt influencer Lies Zhara zichzelf nu vanuit alle hoeken. 

Foto: Lies Zhara laat zich op haar heetst zien in strak topje

Lies Zhara heeft weer een paar heerlijke foto's van haar outfit online gezet en die moet je simpelweg zien vanwege haar heerlijke pakje. 

Foto: Lies Zhara duikt kleedhokje in met zeer kort broekje

Dat we in de zomer allemaal minder kleding dragen is logisch, maar influencer Lies Zhara maakt het wel heel extreem met dit piepkleine broekje... 

Foto: Lies Zhara laat zien wat ze onder haar doorschijnende rokje draagt

Lies Zhara is gekleed in een prachtige flinterdunne witte stoffen jurk en de blondine ziet eruit alsof ze zo uit een sprookjesboek is gestapt, zo mooi!

Profiel

Geboortedatum: 26 april 2001
Sterrenbeeld: Stier
Relatie: Nee
Kinderen: Nee
Geboorteplaats: Haarlem, Nederland
Beroep: Influencer, YouTuber
Instagram: Lies zit op Instagram onder de naam @lies_zhara

Foto's

Heleen van Royen