Lies Zhara

Influencer Lies Zhara

Meer up and coming dan Lies Zhara ga je ze niet snel vinden. De blondine is hard op weg om één van de grootste influencers van Nederland te worden. Met de mooiste Instagram foto’s, de grappigste TikTok filmpjes en de leukste Twitch streams verdient Lies haar plekje in de top absoluut. Haar spontaniteit en heerlijke oprechte lach betoveren langzaamaan iedereen in ons kikkerlandje.

Lies Zhara leeftijd

De leeftijd van Lies Zhara lijkt een groot geheim, maar als je goed zoekt kun je er achter komen. Lies is namelijk geboren op 26 april 2001. Ze werd geboren in de Noord-Hollandse stad Haarlem. Misschien verklaart dat haar voorliefde voor zon, zee en strand. Toch groeide ze ver van de warme stranden op, want nadat haar ouders scheidden verhuisden ze naar Noorwegen. Toch was dit ook een hele mooie tijd voor haar want ze woonden op een boerderij met veel dieren, waar Lies gek van is. Ze is vanuit deze overtuiging dan ook uitgesproken veganist. Haar ultieme levensdoel is om een goed doel voor dieren te beginnen. Hoe ze dat precies gaat doen weet Lies nog niet, maar de blondine is vastberaden er werk van te maken.

Lies Zhara relatie

Over relaties is rondom Lies Zhara nooit veel bekend geweest. Vreemd, want het kan toch niet dat Lies geen geïnteresseerden heeft? Zo’n mooie blonde meid die ook nog eens super leuk is. Ongetwijfeld stelt Lies hoge eisen aan een mogelijke liefde. Het ging wel een tijdje rond dat Lies Zhara een relatie zou hebben met Don de Jong. Hij is ook YouTuber. Maar veel verder dan speculaties is dit nooit gekomen, en Lies hield vol dat het enkel vriendschappelijk was. Officieel is Lies Zhara dus nog altijd single, wat betekent dat iedereen nog kans maakt.

Lies Zhara Instagram en TikTok

Wat is een influencer nou zonder Instagram en TikTok. Lies Zhara heeft gelukkig het belang ervan goed begrepen. En ze weet ook precies hoe ze de platformen moet gebruiken. Op TikTok geniet Lies van de creativiteit die ze kwijt kan. De blondine houdt van de hechte community en het gemak waarmee ze er leuke video’s in elkaar kan zetten. Maar ook Instagram heeft Lies Zhara goed onder de knie. Ze interacteert graag met fans via berichten en door live te gaan. Foto’s en video’s van Lies laten veel zien, soms wel erg dicht op het randje. Haar fans smullen ervan en het werkt allemaal heel goed voor de influencer, dat blijkt wel uit haar alsmaar groeiende volgersaantallen. Op beide platformen heeft ze rond de half miljoen volgers. Je kunt Lies Zhara volgen op Instagram en TikTok via @lies_zhara.

Nieuws

Luchtig geklede Lies Zhara bedekt zichzelf met slechts een strookje stof

Lies Zhara post wel vaker avontuurlijke plaatjes, maar met dit niets verhullende topje zoekt ze wel heel erg de grenzen op! 

Lies Zhara schaamt zich in sportschool vanwege enorme staaf

Influencer Lies Zhara heeft een naar ongelukje gehad. Maar gelukkig kan ze er achteraf zelf nog wel om lachen...

Lies Zhara laat samen met zusje zien wat ze van oudere mannen vindt

De populaire influencer LIes Zhara heeft met haar zusje een video gemaakt en laat daarmee haar eigen voorkeuren zien. 

Lies Zhara filmt zichzelf terwijl ze intens geniet van hevig trillende auto

Lies Zhara houdt enorm van snelle auto's, maar blijkbaar zijn trillende auto's ook goed...

Foto: Zo zag je influencer Lies Zhara nog nooit

Influencer Lies Zhara heeft een nieuwe foto online gezet. Haar volgers zijn meteen een beetje in shock, maar niet om de reden die Lies zelf vermoedt...

Video: Lies Zhara test speeltjes met haar moeder

Lies Zhara doet als influencer natuurlijk ontzettend veel aan promotie. Maar waar ze haar moeder nou weer in mee sleept voor geld is erg bijzonder. 

Zó zou influencer Lies Zhara mannen verleiden op dating app: ‘Pas op dat ze er niet uitvallen’

De knappe Lies Zhara speelt graag een beetje met de verwachting van mannen. Dat merk je wel aan deze heerlijke foto.

Video: Lies Zhara schept op over bedprestaties tijdens bloederig potje bowlen

Lies Zhara is in een hoop dingen erg goed, maar bowlen valt duidelijk niet in dat rijtje. Haar bedprestaties daarentegen weer wel.

Profiel

Geboortedatum: 26 april 2001
Sterrenbeeld: Stier
Relatie: Nee
Kinderen: Nee
Vader: Wouter Nicolaas
Geboorteplaats: Haarlem, Nederland
Huis: Lies Zhara woont in een appartement in Haarlem
Beroep: Influencer, YouTuber
Instagram: Lies zit op Instagram onder de naam @lies_zhara

Foto's