Jade Anna

Jade Anna

Inmiddels is Jade Anna van Vliet geen aanstormend talent meer, maar echt een gevestigde naam. Op YouTube, TikTok en Instagram verovert ze de harten van alle Nederlanders. De enthousiaste blondine heeft een enorme passie voor lifestyle en beauty en laat iedereen daarvan meegenieten. Natuurlijk werd ze bekend via YouTuber Gio, maar inmiddels heeft Jade toch echt haar eigen ding en is ze één van de grootste influencers van Nederland.

Jade Anna geboorteplaats en leeftijd

Voor Jade Anna begon het allemaal in Heemskerk, op 15 juli 2004. Al op hele jonge leeftijd begon Jade met vloggen. Toen ze 11 was begon ze met het YouTube kanaal Forever Jade. Haar passie voor mode en cosmetica kwam veelvuldig terug in haar vlogs en bezorgde haar uiteindelijk verschillende klussen als model. Op haar 16e maakte Jade Anna bekend dat ze een relatie met Gio Latooy had. Deze relatie heeft haar carrière als influencer een enorme zet in de goede richting gegeven.

Jade Anna relatie en vriend Gio

Al op haar 16e maakte Jade Anna haar relatie met Gio wereldkundig. Er werd al enige tijd gespeculeerd over de twee, die veel in elkaars video’s te zien waren. De relatie kwam het stel meteen op veel kritiek te staan, vanwege het leeftijdsverschil tussenbeide. Gio was 22 jaar oud, Jade zes jaar jonger. Voor het stel is dit echter nooit een probleem geweest. Aangezien Jade innmiddels gewoon meerderjarig is, is de relatie inmiddels door de meeste mensen wel geaccepteerd. Ondanks wat ups en downs en een korte break tussen de twee, zijn ze nog altijd gelukkig samen.

Jade Anna Instagram, TikTok en YouTube

Ben je wel een echte influencer als je niet op elk platform terug te vinden bent? Jade Anna neemt in ieder geval het zekere voor het onzekere door haar gezicht overal te laten zien. Ze werd natuurlijk vooral bekend met haar vlogs op YouTube. Met meer dan 260.000 abonnees is ze uitgegroeid tot één van de bekendste Nederlandse vlogsters. Ook van Instagram is Jade inmiddels niet meer weg te denken. Haar digitale dagboek, zoals ze het noemt, wordt gevolgd door meer dan een miljoen mensen. Elke dag krijgen haar fans meerdere updates van de blondine. De sportschool, vakanties, uitstapjes met Gio, niks is geheim. Jade Anna is te volgen op Instagram via @jadeanna. Ook TikTok verovert de Heemskerkse in een razend tempo, hier heeft ze zelfs al meer dan 1.5 miljoen trouwe volgers. Op TikTok kun je haar ook vinden via @jadeanna.

Nieuws

Foto: Jade Anna laat je helemaal naar binnen kijken tijdens workout

De knappe influencer Jade Anna laat haar volgers even meegenieten met een wel erg spannende trainingssessie. Dat ziet er goed uit!

Foto: Jade Anna laat per ongeluk veel meer zien dan alleen haar nieuwe schoenen

de prachtige Jade Anna wilde alleen maar haar nieuwe laarsjes tonen, maar laat per ongeluk veel meer zien dan de bedoeling is. 

Foto: Jade Anna verleidt fans in spannende outfit op strandstoel

Jade Anna heeft er duidelijk zin in om de zomer te verwelkomen! Met haar laatste foto op Instagram brengt ze ons allemaal in zomerse sferen!

Foto: Jade Anna verbaast volgers met verkleedpartij midden in de sportschool

Dat influencer Jade Anna meerdere outfits in de sportschool draagt, daar kijken we niet meer van op, maar nu lijkt ze zelfs de kleedkamers over te slaan. 

Foto: Jade Anna geeft schokkend kijkje achter de schermen

Dat het er achter de schermen van een Instagramfoto behoorlijk wild aan toe kan gaan weten we allemaal. De onthullende kijkjes in Jade Anna's échte leven bewijzen het opnieuw... 

Foto: Jade Anna deelt heerlijke spiegelselfie in slechts een klein strookje stof

Jade Anna heeft een heerlijke nieuwe foto geplaatst, waar ze slechts gehuld is in een strookje stof.

Foto: Jade Anna laat volgers watertanden in klein glimmend pakje

De prachtige influencer Jade Anna weet haar volgers positief te verrassen met een glimmend pakje, waarin haar lichaam perfect uitkomt. 

Foto: Jade Anna trekt bovenstukje van haar lichaam af

De knappe Jade Anna heeft een bovenstukje aan dat niet helemaal goed zat. En dus trekt ze het verleidelijk van haar lichaam af.
Jade Anna

Profiel

Geboortedatum: 15 juli 2004
Sterrenbeeld: Kreeft
Geboren: Heemskerk
Lengte: 1,65 meter
Relatie: Ja
Vriend: Gio Latooy
Beroep: Influencer
Instagram: Jade Anna gebruikt Instagram onder de naam @jadeanna

Foto's

Jade Anna
Jada Anna