Jade Anna

Jade Anna

Inmiddels is Jade Anna van Vliet geen aanstormend talent meer, maar echt een gevestigde naam. Op YouTube, TikTok en Instagram verovert ze de harten van alle Nederlanders. De enthousiaste blondine heeft een enorme passie voor lifestyle en beauty en laat iedereen daarvan meegenieten. Natuurlijk werd ze bekend via YouTuber Gio, maar inmiddels heeft Jade toch echt haar eigen ding en is ze één van de grootste influencers van Nederland.

Jade Anna geboorteplaats en leeftijd

Voor Jade Anna begon het allemaal in Heemskerk, op 15 juli 2004. Al op hele jonge leeftijd begon Jade met vloggen. Toen ze 11 was begon ze met het YouTube kanaal Forever Jade. Haar passie voor mode en cosmetica kwam veelvuldig terug in haar vlogs en bezorgde haar uiteindelijk verschillende klussen als model. Op haar 16e maakte Jade Anna bekend dat ze een relatie met Gio Latooy had. Deze relatie heeft haar carrière als influencer een enorme zet in de goede richting gegeven.

Jade Anna relatie en vriend Gio

Al op haar 16e maakte Jade Anna haar relatie met Gio wereldkundig. Er werd al enige tijd gespeculeerd over de twee, die veel in elkaars video’s te zien waren. De relatie kwam het stel meteen op veel kritiek te staan, vanwege het leeftijdsverschil tussenbeide. Gio was 22 jaar oud, Jade zes jaar jonger. Voor het stel is dit echter nooit een probleem geweest. Aangezien Jade innmiddels gewoon meerderjarig is, is de relatie inmiddels door de meeste mensen wel geaccepteerd. Ondanks wat ups en downs en een korte break tussen de twee, zijn ze nog altijd gelukkig samen.

Jade Anna huis

Jade Anna zou een woning in Heemskerk, Noord-Holland, bezitten, wat toevallig ook het dorp is waar ze oorspronkelijk vandaan komt. Interessant is dat deze woning voorheen eigendom was van een goede vriendin van Jade Anna genaamd Romé Reinders, die je misschien kent van het modemerk 'Reinders'. De woning van de blonde dame heeft een oppervlakte van 137 vierkante meter en bevindt zich in het centrum van het dorp.

Familie Jade Anna

De vader van Jade Anne heet Jorge van Vliet en de moeder van de blondine heet José van Vliet. Verder heeft de influencer twee zussen, genaamd Robin van Vliet & Nora van Vliet.

Afkomst Jade Anna

De vader van Jade Anna, Jorge van Vliet, komt oorspronkelijk uit Spanje, waar hij in Madrid werd geboren.

Jade Anna Instagram, TikTok en YouTube

Ben je wel een echte influencer als je niet op elk platform terug te vinden bent? Jade Anna neemt in ieder geval het zekere voor het onzekere door haar gezicht overal te laten zien. Ze werd natuurlijk vooral bekend met haar vlogs op YouTube. Met meer dan 260.000 abonnees is ze uitgegroeid tot één van de bekendste Nederlandse vlogsters. Ook van Instagram is Jade inmiddels niet meer weg te denken. Haar digitale dagboek, zoals ze het noemt, wordt gevolgd door meer dan een miljoen mensen. Elke dag krijgen haar fans meerdere updates van de blondine. De sportschool, vakanties, uitstapjes met Gio, niks is geheim. Jade Anna is te volgen op Instagram via @jadeanna. Ook TikTok verovert de Heemskerkse in een razend tempo, hier heeft ze zelfs al meer dan 1.5 miljoen trouwe volgers. Op TikTok kun je haar ook vinden via @jadeanna.

Nieuws

Jade Anna is keihard op weg om de nieuwe Sylvie Meis te worden (foto’s!)

Sylvie Meis kan haar koffers wel inpakken. Lookalike Jade Anna is helemaal klaar om in haar voetsporen te treden. 

Heerlijk: Jade Anna en Myron Koops nemen Marijn Kuipers vol in de sandwich (foto’s!)

Jade Anna en Myron Koops hebben besloten om  een wel erg spannende foto te maken met Marijn Kuipers. Kijk maar mee!

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Jade Anna deelt veelzeggende foto en lijkt klaar voor volgende grote stap met vriend Kenneth Taylor

Jade Anna deelt een foto waarvan iedereen wel snapt wat het betekend. Ze lijkt klaar te zijn voor de volgende stap met Kenneth Taylor!

Jade Anna ontkleedt Kenneth Taylor en kijkt hem vragend aan (foto’s!)

Jade Anna kleed haar vriendje Kenneth Taylor uit en kijkt hem daarna met een zeer uitnodigende blik diep in zijn ogen aan.

Jade Anna deelt zeldzaam zeer intiem momentje met Kenneth Taylor (foto!)

We horen niet veel over de relatie van Jade Anna en Kenneth Taylor, toch deelt ze nu een intiem inkijkje in hun relatie.

Ajax-speler Kenneth Taylor krijgt wind van voren tijdens romantisch tripje met vriendin Jade Anna (foto’s!)

Kenneth Taylor wordt belachelijk gemaakt op Instagram onder de foto's van Jade Anna! De Ajax speler past nog niet helemaal in het plaatje van perfect vriendje van een influencer...
Jade Anna

Profiel

Geboortedatum: 15 juli 2004 Sterrenbeeld: Kreeft
Geboren: Heemskerk
Woonplaats: Heemskerk
Lengte: 1,65 meter
Relatie: Ja
Vriend: Gio Latooy
Beroep: Influencer
Instagram: Jade Anna gebruikt Instagram onder de naam @jadeanna

Foto's

Jade Anna
Jada Anna