Jade Anna

Jade Anna

Inmiddels is Jade Anna van Vliet geen aanstormend talent meer, maar echt een gevestigde naam. Op YouTube, TikTok en Instagram verovert ze de harten van alle Nederlanders. De enthousiaste blondine heeft een enorme passie voor lifestyle en beauty en laat iedereen daarvan meegenieten. Natuurlijk werd ze bekend via YouTuber Gio, maar inmiddels heeft Jade toch echt haar eigen ding en is ze één van de grootste influencers van Nederland.

Jade Anna geboorteplaats en leeftijd

Voor Jade Anna begon het allemaal in Heemskerk, op 15 juli 2004. Al op hele jonge leeftijd begon Jade met vloggen. Toen ze 11 was begon ze met het YouTube kanaal Forever Jade. Haar passie voor mode en cosmetica kwam veelvuldig terug in haar vlogs en bezorgde haar uiteindelijk verschillende klussen als model. Op haar 16e maakte Jade Anna bekend dat ze een relatie met Gio Latooy had. Deze relatie heeft haar carrière als influencer een enorme zet in de goede richting gegeven.

Jade Anna relatie en vriend Gio

Al op haar 16e maakte Jade Anna haar relatie met Gio wereldkundig. Er werd al enige tijd gespeculeerd over de twee, die veel in elkaars video’s te zien waren. De relatie kwam het stel meteen op veel kritiek te staan, vanwege het leeftijdsverschil tussenbeide. Gio was 22 jaar oud, Jade zes jaar jonger. Voor het stel is dit echter nooit een probleem geweest. Aangezien Jade innmiddels gewoon meerderjarig is, is de relatie inmiddels door de meeste mensen wel geaccepteerd. Ondanks wat ups en downs en een korte break tussen de twee, zijn ze nog altijd gelukkig samen.

Jade Anna huis

Jade Anna zou een woning in Heemskerk, Noord-Holland, bezitten, wat toevallig ook het dorp is waar ze oorspronkelijk vandaan komt. Interessant is dat deze woning voorheen eigendom was van een goede vriendin van Jade Anna genaamd Romé Reinders, die je misschien kent van het modemerk 'Reinders'. De woning van de blonde dame heeft een oppervlakte van 137 vierkante meter en bevindt zich in het centrum van het dorp.

Familie Jade Anna

De vader van Jade Anne heet Jorge van Vliet en de moeder van de blondine heet José van Vliet. Verder heeft de influencer twee zussen, genaamd Robin van Vliet & Nora van Vliet.

Afkomst Jade Anna

De vader van Jade Anna, Jorge van Vliet, komt oorspronkelijk uit Spanje, waar hij in Madrid werd geboren.

Jade Anna Instagram, TikTok en YouTube

Ben je wel een echte influencer als je niet op elk platform terug te vinden bent? Jade Anna neemt in ieder geval het zekere voor het onzekere door haar gezicht overal te laten zien. Ze werd natuurlijk vooral bekend met haar vlogs op YouTube. Met meer dan 260.000 abonnees is ze uitgegroeid tot één van de bekendste Nederlandse vlogsters. Ook van Instagram is Jade inmiddels niet meer weg te denken. Haar digitale dagboek, zoals ze het noemt, wordt gevolgd door meer dan een miljoen mensen. Elke dag krijgen haar fans meerdere updates van de blondine. De sportschool, vakanties, uitstapjes met Gio, niks is geheim. Jade Anna is te volgen op Instagram via @jadeanna. Ook TikTok verovert de Heemskerkse in een razend tempo, hier heeft ze zelfs al meer dan 1.5 miljoen trouwe volgers. Op TikTok kun je haar ook vinden via @jadeanna.

Nieuws

Jade Anna deelt eindelijk eerste geheimzinnige foto met Ajax-speler Kenneth Taylor

Jade Anna plaagt haar fans met intieme kiekjes van haar nieuwe beau Kenneth Taylor. En dat ziet er toch wel bijzonder uit.

Ajax-fans belagen Jade Anna na schokkende prestatie Kenneth Taylor

Jade Anna heeft van zichzelf al een hoop fans te pakken, maar nu krijgt ze alle fans van Kenneth Taylor er ook bij. 

Jade Anna gaat alvast in pyjama klaarliggen onder kerstboom

Fans van Jade Anna worden helemaal warm van deze kerstfoto, en met een goede reden! 

Jade Anna showt haar balgevoel en lijkt relatie Kenneth Taylor te bevestigen

Jade Anna laat haar balgevoel goed zien met nieuwe foto's. Zou dit de bevestiging zijn dat ze een relatie heeft met Kenneth Taylor?

Jade Anna mist haar nieuwe vriend Kenneth Taylor nu al

Jade Anna staat natuurlijk bekend om haar tumulteuze liefdesleven, maar recent komen er wel heel veel onthullingen naar boven! 

Foto: Influencer Jade Anna wordt ineens gekoppeld aan deze topspeler van Ajax

Sinds de break up met haar ex wordt Jade Anna aan veel mannen gekoppeld. Ze blijkt het hogerop te zoeken! Jade wordt namelijk gekoppeld aan een belangrijke speler van voetbalclub Ajax...

Foto: Jade Anna gaat in veel te weinig kleding het koude herfstweer in

Het is ontzettend herfstweer en daarom besluit Jade Anna om een paar typische herfstfoto's te maken. Met alle gevolgen van dien...

Foto: Geheim rond nieuwe vriend van Jade Anna lijkt eindelijk ontrafeld

Sinds dat Jade Anna weer single is, wordt ze regelmatig gespot in het stadion van AZ. Waar veel mensen op het internet ervan waren overtuigd dat ze een voetballer aan de haak had geslagen, lijkt de werkelijkheid net wat anders...
Jade Anna

Profiel

Geboortedatum: 15 juli 2004 Sterrenbeeld: Kreeft Geboren: Heemskerk
Woonplaats: Heemskerk
Lengte: 1,65 meter
Relatie: Ja
Vriend: Gio Latooy
Beroep: Influencer
Instagram: Jade Anna gebruikt Instagram onder de naam @jadeanna

Foto's

Jade Anna
Jada Anna