Demi de Boer

Influencer Demi de Boer

Demi de Boer is een Nederlandse influencer die op 24 februari 1996 geboren is. Hiernaast is zij ook mede-eigenaresse van ON. Athlete Marketing. Demi is vooral bekend geworden, omdat ze de dochter is van Ronald de Boer en de (ex) vriendin van de bekende Nederlandse rapper Ronnie Flex. Demi de Boer heeft ook meegedaan aan het bekende televisieprogramma Special Forces VIPS.

Demi de Boer relatie met vriend Ronnie Flex

Demi de Boer heeft een relatie met Ronnie Flex. De twee hebben samen ook een dochtertje genaamd Rémi Ayoki. Ondanks dat woont het koppel toch niet meer samen. Ze zeggen beiden dat het een complexe situatie is. Ze geven allebei aan nog steeds erg veel van elkaar te houden, maar dat het complex is. Ook hopen ze allebei dat het in de toekomst ooit nog goed zal komen. Ze doen er in ieder geval allebei alles aan om er te zijn voor hun dochtertje Rémi. Wie weet hebben ze samen ooit nog een gelukkig einde.

Demi de Boer ouders

De vader van Demi de Boer is oud-profvoetballer Ronald de Boer. De moeder van Demi is Sharon Cohen. Inmiddels zijn Ronald de Boer en Sharon Cohen al een hele tijd uit elkaar. Naast Demi kregen Ronald en Sharon nog twee andere dochters, genaamd Brooke en Maxime. Hierna heeft Ronald nog drie andere kinderen gekregen met zijn huidige vrouw Suze van Rozelaar.

Demi de Boer The Masked Singer

Demi de Boer is ook voorgekomen in het programma The Masked Singer. Hier zong zij samen met haar vader Ronald een duet, waarbij ze verkleed waren als vuurspuwende draken. Tijdens deze aflevering zong haar vriend Ronnie Flex ook in het programma. Hij was vermomt als een krab. Tijdens de aflevering werd de grap gemaakt dat de reisvergoedingskosten zo goedkoper waren, omdat de zangers konden carpoolen. Dit was ook precies wat er was gebeurd. Demi, Ronnie en Ronald waren gezellig met zijn drieën gekomen en gegaan.

Nieuws

Wow: Met zulke foto’s hoeft Demi de Boer niet lang op zoek naar nieuwe man

Er is al eventjes 'trouble in paradise' tussen Demi de Boer en Ronnie Flex. De blondine hoeft echter niet te vrezen. Met deze prachtige...

Maak kennis met de knappe dochters van bekende Nederlanders

Deze zéér knappe dames hebben in ieder geval een ding met elkaar gemeen: ze hebben een bekende Nederlander als vader of moeder.

Uitslag: Demi de Boer vs. Famke Louise

De Mannenzaken-lezers zijn het helemaal eens met de keuze van Ronnie Flex!
demi de boer

Profiel

Geboortedatum: 24 februari 1996
Sterrenbeeld: Maagd
Geboorteplaats: Nederland
Relatie: Ja, met Ronnie Flex
Kinderen: Ja, Rémi Ayoki Plasschaert (dochter)
Beroep: Inlfuencer
Instagram: De Instagram van Demi de Boer is @demideboer

Foto's

demi de boer
demi de boer