Danique Hosmar

Influencer Danique Hosmar

Danique Hosmar Jeugd, Opleiding en Carrière

Danique Hosmar is geboren op 3 april 2002 in Nijverdal, een klein plaatsje in Overijssel. Hier woont ze momenteel nog steeds thuis bij haar ouders. Ze studeerde mediavormgeving aan de CIBAP in Zwolle.Daarnaast werkte ze aan de kassa bij de Jumbo. Vervolgens liep ze stage bij een grote YouTuber: Boaz van Boggelen. Hier hield ze zich vooral bezig met vormgeving en social media. In 2021 schreef ze zichzelf in bij de KvK als ondernemer. In 2022 werd ze freelance presentatrice bij SLAM! Ze is te zien bij de rubriek De Mensenmening op het YouTube kanaal.

Danique Hosmar YouTube, Instagram en TikTok

Danique verdient haar boterham met het maken van content op YouTube, Instagram en Tiktok. In totaal heeft ze meer dan een miljoen volgers op alle platformen gecombineerd. Op alle platformen is er een patroon aan content. Veel content is gerelateerd aan lifestyle, gym, gezondheid en voeding. Danique heeft onder andere een samenwerking met MyProtein, waar ze regelmatig voor adverteert. Verder heeft ze samenwerkingen met het merk Steve Madden, Dyson en LoungeUnderwear. Kortom, ze verdient een smak met geld met haar advertenties. Verder plaatst ze foto’s van shoots. Deze prachtige foto’s zijn van hoge kwaliteit en benadrukken de schoonheid van de blonde twintiger.

Danique Hosmar Auto

Danique Hosmar's auto is een witte Audi A1-model. Hoewel Danique terughoudend is met details over de wagen, lijkt het te gaan om de 1.4 TFSI Sport 185 pk S-Line S-variant. Als het inderdaad om dit model gaat, ligt de prijs waarschijnlijk rond de 30.000 euro. Het leven van een influencer kan dus leuke bedragen opleveren, op relatief jonge leeftijd. Het siert Danique dat ze er niet over opschept, de Audi is niet veel zichtbaar op Instagram bijvoorbeeld.

Danique Hosmar Vriend en Gio Latooy

Het liefdesleven van Danique Hosmar, iets dat menig man toch in de gaten blijft houden. In 2022 kreeg Danique Hosmar een relatie met Jesse Heffels, een andere grote Nederlandse influencer. De relatie liep spaak, waar Danique kapot van was. Dit liet ze weten op sociale media. In de tijd dat Danique weer single was, ging ze veel om met Gio Latooy. Sociale media gingen geruchten rond dat Gio in zijn tijd was vreemdgegaan met Danique. Wat hiervan waar is, zal niemand ooit te weten komen. Een aantal maanden later kreeg Danique alweer een nieuwe relatie, dit keer met de Almelose artiest Sven Cillers. Veel deelt Danique er niet over op haar sociale media, maar op basis van de foto’s die er zijn van het stel, valt te concluderen dat Danique erg gelukkig is met haar Romeo.

Nieuws

Video: Influencer Danique Hosmar laat ze flink stuiteren en krijgt rode wangetjes

Danique Hosmar laat zien hoe goed ze haar troeven kan laten stuiteren terwijl ze intensief aan het hardlopen is!

Video: Volgers maken zich zorgen om Danique Hosmar na dampende sessie

Danique Hosmar heeft een nieuwe video voor haar volgers gemaakt, maar die beginnen zich toch wel zorgen te maken na het zien daarvan.

Strak ingepakte Danique Hosmar bewijst dat ze het allermooiste surfmeisje is

Dat Danique Hosmar interesse heeft in meerdere sporten wisten we. Maar met deze nieuwe sport en kiekjes laat ze de harten van veel mensen sneller kloppen...

Danique Hosmar tuigt kerstboom op in bijna onzichtbaar broekje

Danique Hosmar verwent haar fans wel vaker, maar met dit niets verhullende setje weet ze zichzelf te overtreffen!

Video: Influencer Danique Hosmar rekt zich helemaal uit in flinterdun topje

Influencer Danique Hosmar neemt haar volgers vaker mee in haar dagelijkse leven. Deze Keer doet ze dat wel in een heel dun topje. 

Foto: Danique Hosmar laat haar buitenaardse lijf zien in verleidelijk

Danique Hosmar heeft een nieuw setje ondergoed gekocht en haar ongelooflijk goede lichaam komt daar perfect in uit. Dit is een bijzonder goede foto!

Foto: Danique Hosmar poseert innig met knappe vriendin in nauwsluitend sportpakje

Danique Hosmar heeft een nieuw plaatje online gezet en deze keer poseert ze samen met een heerlijke vriendin. 

Danique Hosmar laat zich met benen wijd filmen in verlaten sportschool

De knappe Danique Hosmar heeft een heerlijke nieuwe video online gezet en daarin laat ze zien wat ze allemaal in huid heeft. 
Danique Hosmar bio

Profiel

Geboortedatum: 3 april 2002
Geboorteplaats: Nijverdal
Sterrenbeeld: Ram
Woonplaats: Nijverdal
Relatie: Ja, met Sven Cillers
Beroep: Influencer
Opleiding: Mediavormgeving aan de CIBAP in Zwolle
Instagram: @danique.hosmar

Foto's

Danique Hosmar influencer
Danique Hosmar vriend