Selena Gomez

Biografie Selena Gomez

Selena Gomez en Justin Bieber

Selena Gomez en Justin Bieber hebben misschien wel de meest beroemde knipperlichtrelatie ter wereld gehad. Men vermoedt dat Justin en Selena in totaal zo'n 4 of 5 keer uit elkaar zijn gegaan tussen 2010 en 2018. Selena was het onderwerp van een boel liefdesliedjes van Bieber. Selena Gomez zelf heeft later aangegeven dat haar relatie met Justin Bieber veel negatieve gevoelens heeft opgeleverd. De vrouwelijke fans van Bieber namen het haar niet in dank af dat ze met 'hun' idool aan het daten was.

Selena Gomez ziekte

Selena Gomez heeft lupus gehad, een ernstige ziekte die de nieren aantast. Selena Gomez moest hierdoor in 2017 een niertransplantatie ondergaan. Tijdens deze operatie traden ook nog eens complicaties op, waardoor ze die tijd lang niet in het openbaar verschenen is. Inmiddels gaat het beter met Selena, hoewel ze nog altijd worstelt met depressies en onzekerheid, waar ze open over is.

Relatie met The Weeknd

Selena Gomez heeft ook een veelbesproken, maar korte relatie gehad met zanger The Weeknd. Deze relatie kwam vooral in het nieuws vanwege de negatieve dingen die The Weeknd naderhand over Selena te zeggen had. Zo zou hij niet begrijpen dat er ooit iemand een relatie zou willen beginnen met Selena, en dat ze eigenlijk niet knap genoeg is. Dit werd hem niet in dank afgenomen.

Nieuws

TikTok Tuesday: Roxeanne Hazes, Selena Gomez en Sylvie Meis

Deze TikTok Tuesday zien we Selena Gomez op haar eigen ijsjes-liedje dansen en zien hoe fotogeniek Roxeanne Hazes is. En, dat is nog niet alles! We komen namelijk ook nog een swingende Stijn Fransen tegen en we lopen Sylvie Meis nog tegen het lijf.

ZIEN: Selena Gomez en K-pop meisjes eten ijsjes

Selena Gomez is terug van weggeweest en heeft zojuist een gloednieuwe videoclip uitgebracht. Deze keer geen treurige pruillipjes, maar ijsjes en K-pop meisjes.

Waarom Selena Gomez mee moet doen aan Boer Zoekt Vrouw

Gaat Yvon Jaspers onze Selena Gomez van haar angst afhelpen?

Cora’s carnavalslied te goed verstaanbaar

Cora van Mora's Knallen met Ballen komt uit de speakers. Maar sinds wanneer kunnen we Limburgse carnavalsmuziek verstaan?!

Verse plaatjes op Gouden-keeltjes-dag

Wat die muzikanten nu allemaal klaarspelen

Vanaf vandaag aan de Disney+chill?

Wat suggereert je date als ze vraagt of je langskomt voor Disney plus chill?

Selena Gomez eindelijk van Bieber Fever af

Selena Gomez is zo te zien volledig over ex Justin Bieber heen

Selena Gomez maakt indruk met Baywatch-badpak

Door deze strandwacht willen we wel gered worden!
Selena Gomez

Profiel

Geboortedatum: 22 juli 1992
Beroep: Zangeres en actrice
Vriend: Selena Gomez had een relatie met Justin Bieber en The Weeknd
Kinderen: Geen
Instagram: Selena Gomez gebruikt Instagram onder de naam @selenagomez

Foto's

Selena Gomez
Selena Gomez
Selena Gomez