Selena Gomez

Biografie Selena Gomez

Selena Gomez en Justin Bieber

Selena Gomez en Justin Bieber hebben wellicht de meest bekende knipperlichtrelatie ter wereld gehad. Er wordt vermoed dat Justin en Selena tussen 2010 en 2018 in totaal zo'n 4 of 5 keer uit elkaar zijn gegaan. Selena was vaak het onderwerp van Bieber's liefdesliedjes. Selena Gomez heeft later aangegeven dat haar relatie met Justin Bieber veel negatieve gevoelens bij haar heeft opgeroepen. De vrouwelijke fans van Bieber namen het haar kwalijk dat ze aan het daten was met 'hun' idool.

Selena Gomez en The Weeknd

Selena Gomez heeft ook een veelbesproken, zij het kortstondige, relatie gehad met zanger The Weeknd. Deze relatie kwam vooral in het nieuws vanwege de negatieve opmerkingen die The Weeknd later over Selena maakte. Hij beweerde niet te begrijpen waarom iemand ooit een relatie met Selena zou willen beginnen en dat ze volgens hem niet aantrekkelijk genoeg was. Deze opmerkingen werden met verontwaardiging ontvangen.

Selena Gomez huidge relatie

Er doen geruchten de ronde dat Selena Gomez momenteel aan het daten is met DJ Drew Taggart van The Chainsmokers. Ze zijn al meerdere keren samen gespot tijdens uitstapjes naar de film of het bowlen. Zou hij dan misschien de nieuwe liefde zijn van de Amerikaanse popster?

Selena Gomez ziekte

Selena Gomez heeft lupus gehad, een ernstige ziekte die de nieren aantast. Selena Gomez moest hierdoor in 2017 een niertransplantatie ondergaan. Tijdens deze operatie traden ook nog eens complicaties op, waardoor ze die tijd lang niet in het openbaar verschenen is. Inmiddels gaat het beter met Selena, hoewel ze nog altijd worstelt met depressies en onzekerheid, waar ze open over is.

Nieuws

Foto: Selena Gomez is enorm gegroeid op twee bepaalde plekken

De bloedmooie Amerikaanse actrice Selena Gomez is nog net even een stukje mooier geworden vanwege deze bijzondere en erg verleidelijke foto!

TikTok Tuesday: Roxeanne Hazes, Selena Gomez en Sylvie Meis

Deze TikTok Tuesday zien we Selena Gomez op haar eigen ijsjes-liedje dansen en zien hoe fotogeniek Roxeanne Hazes is. En, dat is nog niet alles! We komen namelijk ook nog een swingende Stijn Fransen tegen en we lopen Sylvie Meis nog tegen het lijf.

ZIEN: Selena Gomez en K-pop meisjes eten ijsjes

Selena Gomez is terug van weggeweest en heeft zojuist een gloednieuwe videoclip uitgebracht. Deze keer geen treurige pruillipjes, maar ijsjes en K-pop meisjes.

Waarom Selena Gomez mee moet doen aan Boer Zoekt Vrouw

Gaat Yvon Jaspers onze Selena Gomez van haar angst afhelpen?

Cora’s carnavalslied te goed verstaanbaar

Cora van Mora's Knallen met Ballen komt uit de speakers. Maar sinds wanneer kunnen we Limburgse carnavalsmuziek verstaan?!

Verse plaatjes op Gouden-keeltjes-dag

Wat die muzikanten nu allemaal klaarspelen

Vanaf vandaag aan de Disney+chill?

Wat suggereert je date als ze vraagt of je langskomt voor Disney plus chill?

Selena Gomez eindelijk van Bieber Fever af

Selena Gomez is zo te zien volledig over ex Justin Bieber heen
Selena Gomez

Profiel

Geboortedatum: 22 juli 1992
Lengte: 1,65 meter
Afkomst: Selena Gomez heeft een Italiaanse moeder en een Mexicaanse vader
Beroep: Zangeres en actrice
Vriend: Onbekend
Kinderen: Geen
Ouders: (vader) Ricardo Joel Gomez, (moeder) Mandy Cornett
Instagram: Selena Gomez gebruikt Instagram onder de naam @selenagomez

Foto's

Selena Gomez
Selena Gomez