Emma Watson

Biografie Emma Watson

Emma Watson relatie

Sinds Emma Watson oud genoeg is om te daten, wil heel de wereld weten met wie ze een relatie heeft. De actrice wordt al sinds haar jonge jaren als Hermelien van Harry Potter gevolgd door de paparazzi, wat soms vermoeiend is voor de actrice. Toch heeft het Emma niet weerhouden van daten en relaties. Door de jaren heen heeft ze een aantal partners gehad, maar geen van hen waren echt 'high profile', waardoor de media ze redelijk met rust lieten. Zo heeft Emma Watson zowel een relatie gehad met Leo Robinton als Brandon Green. Toch lijkt het erop dat de relatie met Brandon Green inmiddels uit is en Emma Watson weer vrijgezel is.

Had Emma Watson stiekem iets met Tom Felton?

Er bestonden jarenlang hardnekkige geructen dat Emma Watson een tijd een relatie gehad heeft met haar tegenspeler Tom Felton, die in Harry Potter de rol van Draco Malfidus vertolkte. In de HBO-reünie van Harry Potter gaven de twee acteurs duidelijkheid. Ze zouden écht van elkaar houden, maar op een vriendschapsniveau. Er is nooit iets gebeurd tussen de twee, aldus Emma Watson zelf.

Waar is Emma Watson?

Emma Watson is geen typische Hollywood-actrice. De Britse heeft haar rollen altijd zorgvuldig uitgekozen, waardoor ze niet zo vaak op je scherm voorbijkomt als je als fan misschien zou willen. Dat heeft nog een belangrijke reden: Emma Watson is ontzettend slim, met als haar karakter Hermelien Griffel van Harry Potter eigenlijk. Ze heeft haar acteercarrière meerdere malen op een laag pitje gezet omdat ze tegelijkertijd aan het studeren was aan prestigieuze universiteiten. Ook vindt Emma Watson haar rol als rolmodel en activist stiekem belangrijker dan acteren. Ze is zeer vocaal als het gaat om vrouwenrechten en andere maatschappelijke vraagstukken.

Nieuws

Emma Watson betovert je tegenwoordig met absurde camera

Wie is er niet groot geworden met Emma Watson als heks Hermelien in Harry Potter? Nou, dit heksje heeft de magische werking van de camera ontdekt. 

Gerucht: Emma Watson gaat eindelijk solo met toverstok

Feminist Emma Watson heeft geen mannen nodig! Ze gaat liever met zichzelf aan de slag. Dus krijgt niet Harry Potter, niet Ron Wemel maar Hermelien Griffel een eigen spin-off!

Bonnie Wright mag kaarsjes uitblazen

Bonnie Wright, de actrice die het jongste zusje van Ron Wemel speelde in alle Harry Potter films, is bijna 30 en ziet er nog geweldig uit!

Emma Watson is nog even betoverend als vroeger

Iedereen kent Emma Watson als Hermelien uit Harry Potter. Maar bijna tien jaar later weet de actrice nog steeds te betoveren...

Pip Pellens, Cecilia Adorée & meer Hot Topics

Het is weer tijd voor je dagelijkse dosis vitamine babe!

Deze vrouwen maken namen populair

De lijst met meest populaire babynamen is gepubliceerd. Wij zochten uit waar ze op geïnspireerd zijn!

Dark side of the Maan

zangeres Maan is weer op de markt nadat ze brak met haar ex-liefje DJ Tony Junior. In plaats van een kerstkind, krijgen we dus...

Sonic gefixt. Nu de rest nog

Konden we de realiteit maar photoshoppen.
Emma Watson

Profiel

Geboortedatum: 15 april 1990
Lengte: 1,65
Afkomst: Emma Watson is geboren in Parijs in Frankrijk, maar groeide op in Groot Brittannië
Beroep: Actrice
School: Brown Universiteit
Familie: (moeder) Jacqueline Luesby, (vader) Chris Watson, (broers) Alex en Toby Watson, (zussen) Lucy en Nina Watson
Relatiestatus: Vrijgezel
Kinderen: Geen
Instagram: Emma Watson gebruikt Instagram onder de naam @emmawatson

Foto's

Emma Watson
Emma Watson