Vermaak TV / Series Nathan Rutjes is het zonnetje van de Nederlandse televisie

Nathan Rutjes is het zonnetje van de Nederlandse televisie

-

Nathan Rutjes is het zonnetje van de Nederlandse televisie

Datum: 

Leestijd: 2 minuten

Categorie:

Nathan Rutjes is misschien wel de meest positieve BN’er die er rondloopt. Altijd met een lach op zijn gezicht, enorm zelfverzekerd en met schijt aan wat de wereld over hem denkt. Dat moet ook wel met zo’n kapsel natuurlijk. Wat meer Nathan in je leven zou de meeste mensen waarschijnlijk goed doen. Is het dan niet eens tijd dat Nathan zijn eigen dagelijkse televisie programma krijgt?

Zelf heeft Nathan al aangegeven ooit een kinderprogramma te willen doen. Gekke stemmetjes en typetjes; daar gaat hij helemaal los op. Dat is ook niet zo gek: hij past zo thuis in een gemiddelde Bassie en Adriaan aflevering. Maar voordat hij begint aan zijn eerste seizoen Rutjesmakers of De Taarten van Nathan is het misschien goed dat de ex-profvoetballer zich afvraagt of hij zichzelf niet enorm buitenspel zet. Nathan is namelijk niet alleen een positieve invloed op kinderen, maar ook volwassenen genieten van zijn olijke verschijning. Daarom zijn er een aantal programma’s die best een beetje Nathan kunnen gebruiken.

All you need is Nathan

Met zijn positieve houding, opwekkende pep-talks, enthousiasme en goedgemutste kop is Nathan waarschijnlijk de ultieme wing-man. Hij is de aangewezen man om een beetje liefde te verspreiden in de wereld. Het zou toch fantastisch zijn als Nathan oude geliefden weer bij elkaar brengt en mensen eindelijk dat stukje geluk laat vinden?

(Lees verder na afbeelding)

Oorspronkelijke afbeelding: poster All you need is Love (RTL4)

Dieren!

Met zijn drukke verschijning en immer blije smoel doet Nathan enorm denken aan een andere bekende Nederlander, namelijk bioloog en algemeen liefhebber van alles DIEREN, Freek Vonk. Misschien dat Nathan samen met Freek een programma moet gaan presenteren. Of dat nou over dieren gaat of over voetbal of vrouwen, één ding is zeker: met twee stuiterballen als Nathan en Freek knalt de energie straks van je scherm.

(Lees verder na afbeelding)

Oorspronkelijke afbeelding – Freek Vonk: In het hol van de Leeuw

Chateau Nathan

Na Wie Is De Mol zal Nathan het buitenland nog lang niet zat zijn. En misschien is het na al die drukte en chaos wel mooi om even de rust op te zoeken. Bijvoorbeeld tussen de Franse bergen. Daar staat later dit jaar een prachtig kasteel vrij. Nathan is waarschijnlijk een waardige opvolger voor Martien. In plaats van “Oh wat errrug” zal het vaker “Wat mooi. Wat doen jullie het toch goed met zijn allen. Ik vind het fantastisch” klinken.

(Lees verder na afbeelding)

Oorspronkelijke afbeelding – Chateau Meiland (SBS6)

Wat Nathan ook besluit om te gaan doen, hij zal altijd het zonnetje in huis zijn. Want Nathan Rutjes is een grote zonnestraal en het lichtpuntje op de Nederlandse televisie. Hij geeft warmte en iedereen wordt altijd blij als ze hem zien. Misschien dat er dan toch een kinderprogramma is waar Nathan perfect in past.

Wat vond je van dit artikel?

nachtbraker
nachtbraker
Vroege vogel die laat in de avond begint met fluiten. Eet, drinkt, slaapt en zuigt actualiteiten en wil desalniettemin de hoed weer terugbrengen naar de 21e eeuw.

Artikel delen:

Net binnen

Jacky Duchenne op Mannenzakenmarkt

Ex van Rico Verhoeven is zelf ook professioneel vechtjas met killer body...

Bridget Maasland nu zelf De Zwakste Schakel

Bridget is het lijdend onderwerp van haar 'eigen' show.

Mokkel Maandag: Chantal Janzen

Op Maandag zetten we graag een Nederlandse vrouw in het zonnetje. Deze keer is het dubbel feest, want Chantal Janzen was ook nog eens jarig!