ZIEN: Welke auto rijdt Max Verstappen dit jaar?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is bijna zover. Het nieuwe seizoen van F1 begint bijna en hier horen natuurlijk ook nieuwe auto’s bij. Wat voor auto zal Max Verstappen dit jaar rijden? 

Lees ook: Netflix: Op deze datum komt Drive To Survive seizoen 3

Mercedes

We beginnen met de nieuwe auto van wereldkampioen Lewis Hamilton. Hamilton rijdt natuurlijk nog steeds bij Mercedes en doet dit samen met Valterri Bottas. Met deze auto gaan ze voor het 8ste kampioenschap op rij.

Red Bull

Het team van Max verstappen heeft natuurlijk ook een nieuwe auto, maar hij is niet zo veel veranderd. Hij heeft nog steeds die traditionele rode, blauwe en gele kleuren. Met deze auto hopen Max Verstappen en zijn nieuwe teamgenoot Checo Perez Mercedes te verslaan.

McLaren

De oranje en blauwe kleuren van McLaren zijn ook weer terug in F1. McLaren werd vorig jaar 3de in het constructeurskampioenschap en zullen nu ook weer volop mee doen om punten te halen. Dit gaan ze doen met Daniel Ricciardo en Lando Norris als coureurs.

Aston Martin

Geen Racing Point meer op de grid in 2021 en de roze kleur verdwijnt dus ook van de grid. Aston Martin volgt dit jaar met de groene auto de oude roze auto van Racing Point op. Lance Stroll en Sebastian Vettel moeten dit jaar voor punten gaan zorgen bij Aston Martin

Alpine

Alpine is de gloednieuwe opvolger van Renault en hiermee dus ook nieuw in F1. Dit Franse team is natuurlijk niet volledig nieuw, aangezien ze al als Renault in F1 zaten. Alpine heeft ook een nieuwe teambaas Davide Brivio. Ze gaan dit jaar voor punten met de ervaren coureur Fernando Alonso en Esteban Ocon.

Ferrari

Ferrari heeft vorig jaar een teleurstellend seizoen gehad en wil zich dit jaar dus weer als een top team gaan bewijzen. Ferrari nam eind 2020 afscheid van Sebastian Vettel en verving hem met Carlos Sainz. Ferrari zal de auto middels 2 online presentaties tonen aan het publiek. De eerste presentatie vond plaats op 26 februari. De andere presentatie zal plaatsvinden op 10 maart en in de presentatie zal de auto bekend worden. De naam verklapte teambaas Mattia Binotto al wel. De naam zal SF21 worden en hiermee verwijzen ze naar Scuderia Ferrari en 2021.

Alpha Tauri

Alpha Tauri maakte als 4de auto van de grid hun auto bekend. Op 19 februari onthulde ze de AT02. In de auto zullen Pierre Gasly en Yuki Tsunoda. Zij zullen gaan proberen veel punten te halen voor Alpha Tauri.
 Alfa Romeo

Alfa Romeo doet vaak onderin mee, maar dit jaar willen ze in de middenmoot mee doen. Antonio Giovanazzi en Kimi Raikonnen gaan proberen Alfa Romeo dit jaar hoog op de kaart te zetten.

Haas

Het Amerikaanse Haas heeft vandaag hun auto bekend gemaakt. Haas heeft sinds dit jaar een nieuwe titel sponser genaamd Uralkali. Haas heeft dit jaar een nieuw coureurs duo met Nikita Mazepin en Mick Schumacher. De nieuwe titel sponsor zie je terug in de auto, de auto is namelijk Russisch getint dit jaar.

Williams

De nieuwe Williams is nog niet bekend, maar Williams hoeven niet lang meer te wachten want de nieuwe auto wordt 5 maart bekend. Williams heeft goeie jaren gehad, maar de laatste jaren is het niet meer zo goed. Dit wil Williams dus weer graag verbeteren. Dit gaan ze proberen met George Russel en Nicholas Latifi.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.