Vriendin Thomas Lam reageert in Oranjezomer op gebeurtenis EK met Christian Eriksen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Het EK is weer van start, maar niet alles gaat even goed. Sterker nog, het afgelopen duel tussen Denemarken en Finland ging heel fout. De vriendin van Thomas Lam, Pommeline Mijnster, was erbij om verslag te doen.

Pommeline Mijnster, de knappe vriendin van Finse voetballer Thomas Lam, was in Kopenhagen tijdens de, nu al, meest beruchte wedstrijd van het EK. Tijdens de wedstrijd zakte Christian Eriksen plotseling in elkaar en moest hij vechten voor zijn leven. Bij De Oranjezomer belde ze even met Pommeline om het laatste nieuws rondom de situatie aan te horen.

Lees ook: Dit MOET je weten over Oranjezomer barvrouw Ashley Zaat

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thomas Lam (@thomaslam)

De vriendin van Thomas Lam

Ze is nog niet zo bekend, maar wellicht veranderd dat binnenkort op spectaculaire wijze. Pommeline Mijnster, de vriendin van de Finse voetballer Thomas Lam, was bij de wedstrijd tussen Denemarken en Finland aanwezig om haar vriend aan te moedigen. De wedstrijd nam echter een andere wending dan gepland. De Deense speler Christian Eriksen moest halverwege de wedstrijd plotseling vechten voor zijn leven in Kopenhagen. De heren van De Oranjezomer namen gelijk contact met Pommeline op om te horen wat er nu precies aan de hand was. En Pommeline deed dat best wel netjes. Het zou haar dus niet misstaan om wat vaker aan te schuiven bij het programma.

Eriksen zakt in elkaar

Wat is er nu gebeurd? Nou, vlak voor de rust zakte Eriksen in elkaar. Er is geen herhaling getoond tijdens de wedstrijd, dus dan weet je dat het serieus is. Bij de Deense club was er meteen paniek zichtbaar en er werd geroepen om de medische staf, die meteen kwam aanrennen. Meerdere minuten lag de speler languit op het veld en werd daar ter plekke behandeld. Zijn ploeggenoten keken geschrokken toe en sommige wenden zelfs hun gezict af, omdat ze het niet aan konden zien. Er werden doeken om Eriksen heen geplaatst en hij leek gereanimeerd te worden op het veld. Even later werd hij, bij bewustzijn gelukkig, van het veld gedragen op een brancard. Inmiddels ligt de speler bij te komen in het ziekenhuis. De wedstrijd is gestaakt. Wat er precies is gebeurd met Eriksen is niet bekend, maar het was wel flink schrikken. Ook voor Pommeline, die het allemaal voor haar ogen zag gebeuren.

Komt Pommeline terug bij De Oranjezomer?

Pommeline deed dus prachtig verslag van de situatie, maar zien we de brunette nog een keer terug op televisie? De kans is klein, maar zeg nooit ‘nooit’. De brunette deed het zo goed, dat de mannen van De Oranjezomer wel gek zijn als ze haar niet een keer terugvragen. Zo hebben ze in ieder geval ook de vrouwelijke mening te pakken. Daarbij zou de bekende vriendin het helemaal niet verkeerd doen op beeld. Het is dus zeker de moeite waard om eens te informeren of ze wat vaker terug zou willen keren in het programma. Daar is menig fan waarschijnlijk ook erg gelukkig mee.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

Emma Heesters is héél goed met ballen! Hoe we dat weten? Check haar nieuwste videoclip 'Meisje Zonder Naam' en je snapt 'm meteen!

Ajax-spits Sébastien Haller scoort 4x bij CL-debuut. Wie is zijn vriendin?

Wie zit er thuis op de bank bij de Champions League-held van Ajax? We zochten het uit...

Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?