Voetbalster Lieke Martens deelt intiem geluksmomentje op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Lieke Martens had laatst een nogal wilde afterparty nadat zij het kampioenschap binnensleepte. Nu moet ze daar een beetje van bijkomen, dus slaapt ze met de trofee in de hand. En dat is voor Lieke even intens genieten. 

Voetbalster Lieke Martens heeft een goed feestje gegeven na haar geweldige 4-0 overwinning met FC Barcelona tegen Chelsea. Het leverde de blondine, die medeverantwoordelijk was voor een merendeel van de doelpunten, de Champions League beker op. Nu is het dus wel tijd voor een welverdiend rustmomentje. Al gaat ze wel naar bed met de beker nog in de hand. Op haar Instagram deelt ze uitvoerig haar geluksmomentjes met de trofee.

Lees ook: De wildste afterparty foto’s van voetbalster Lieke Martens

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lieke Martens (@liekemartens)

Lieke slaapt tussen haar bekers

Het is natuurlijk niet de eerste trofee die Lieke in de wacht sleept en ook zeker niet de laatste. Ze heeft inmiddels een indrukwekkende collectie. Ze droomt ondertussen al van de volgende beker en dat doet ze met haar hoofd rustend op haar nieuwste aanwinst. Niet heel gek natuurlijk, ze wilt de felbegeerde trofee niet uit het oog verliezen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lieke Martens (@liekemartens)

Lieke kan niet stoppen met Instagram foto’s maken

Foto’s maken met de trofee en die vervolgens op Instagram plaatsen, begint een beetje een obsessie te worden voor Lieke. Zelf geeft ze aan niet te kunnen stoppen. Maar kan je haar eens ongelijk geven. Met de beker erbij staan er twee schitterende dingen op de foto. En die wil je natuurlijk delen met de wereld.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lieke Martens (@liekemartens)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

De leukste Instagram foto’s van mooiste sportvrouw Lieke Martens

Lieke Martens is inmiddels uitgeroepen tot de mooiste sportvrouw van Nederland en met goede reden. Kijk maar naar haar Instagram, daar staan een heleboel mooie foto's. 

Hoe is het nu met actrice Marlijn Weerdenburg?

Marlijn Weerdenburg is een prettige verschijning in het grillige medialandschap. Er is dan ook geen televisiewereld zonder haar voor te stellen. Toch was ze even verdwenen. Dus hoe gaat het nu met Marlijn?

Dit MOET je weten over Oranjezomer barvrouw Ashley Zaat

Ashley Zaat, bekend van onder andere haar werk als walk-on girl tijdens het darten en als barvrouw bij VI. Maar er is nog veel meer wat je nog niet weet van deze dame.