Vechtsport

Mannenzaken.nl > Sport > Vechtsport

Nederlandse fans van vechtsport hebben het maar moeilijk. De beste kickbokser van ons land is namelijk zó goed, dat zijn partijen vaak binnen mum van tijd weer afgelopen zijn. Rico Verhoeven stapt helaas niet zo heel vaak in de ring. Je zult het als liefhebber dus moeten doen met de spaarzame keren dat deze meervoudig wereldkampioen eindelijk weer uit zijn trainingshonk komt om een uitdager tegen het canvas te trappen. De uitkomst kan je van tevoren al invullen! Wie niet alleen de verrichtingen van Rico Verhoeven volgt kan gelukkig ook uit de voeten met de vele andere vechtsporten op tv. Zo kan je naast Glory ook een hoop plezier beleven aan de UFC-competitie, waar eerder beroemde vechters als Conor McGregor en Ronda Rousey huishielden.

Nieuws over vechtsport

Naomy van Beem blijkt ‘golddigger’ en presenteert verlanglijstje aan Rico Verhoeven

Naomy van Beem blijkt na tijden van ontkenning toch een golddiger te zijn. Dit komt uit doordat ze haar uitgebreide verlanglijstje presenteert aan Rico Verhoeven.. 

Bloedfanatieke Rico Verhoeven blijkt ook natuurtalent in totaal andere sport

Rico Verhoeven is bloedfanatiek. Niet alleen in de ring, maar schijnbaar ook in de arcadehal. Dat maakt het voor zijn zoontje wel wat minder. 

Zo ziet Rico Verhoeven eruit na 3,5 dag zonder eten

Rico Verhoeven behandelt zijn lijf als een perfect werkende machine. Om nóg sterker te worden besloot hij dagenlang niet te eten. Hoewel dat levensgevaarlijk lijkt, is Rico enorm blij met de resultaten....

Rico Verhoeven en zijn vriendin Naomy van Beem filmen gezellige sessie in donkere auto

Rico Verhoeven is ontzettend blij met zijn prachtige vriendin Naomy van Beem. Dat laat hij goed merken met dit onderonsje in een donkere auto!

Rico Verhoeven geeft zijn peperdure McLaren een nieuw likje verf (Video)

Rico Verhoeven heeft zijn peperdure McLaren 720s Spider een nieuw winterjasje gegeven. En eerlijk is eerlijk, de wagen ziet er strak uit!

Rico Verhoeven doet bizarre peperdure bestelling in nachtclub (Video)

De wereldberoemde kickbokser Rico Verhoeven heeft onlangs in een nachtclub een opmerkelijke viering gehouden ter ere van zijn laatste overwinning tegen Tariq Osaro.

Naomy van Beem gaat los in de auto met Rico Verhoeven na gevecht

Rico Verhoeven heeft zijn veelbesproken gevecht tegen Tariq Osaro gewonnen en wordt door zijn vriendin Naomy van Beem flink aangemoedigd.

Naomy van Beem doet een Kelly Piquet-je vlak voor belangrijk gevecht van Rico Verhoeven

De vriendin van Rico Verhoeven doet precies wat Kelly Piquet ook altijd doet bij Max Verstappen. Dat kan toch niet?