Vechtsport

Mannenzaken.nl > Sport > Vechtsport

Nederlandse fans van vechtsport hebben het maar moeilijk. De beste kickbokser van ons land is namelijk zó goed, dat zijn partijen vaak binnen mum van tijd weer afgelopen zijn. Rico Verhoeven stapt helaas niet zo heel vaak in de ring. Je zult het als liefhebber dus moeten doen met de spaarzame keren dat deze meervoudig wereldkampioen eindelijk weer uit zijn trainingshonk komt om een uitdager tegen het canvas te trappen. De uitkomst kan je van tevoren al invullen! Wie niet alleen de verrichtingen van Rico Verhoeven volgt kan gelukkig ook uit de voeten met de vele andere vechtsporten op tv. Zo kan je naast Glory ook een hoop plezier beleven aan de UFC-competitie, waar eerder beroemde vechters als Conor McGregor en Ronda Rousey huishielden.

Nieuws over vechtsport

Foto: Hevig bloedende Rico Verhoeven heeft het zwaar op filmset

Onlangs verscheen er een foto van Rico Verhoeven onder het bloed. Wat is er toch aan de hand met de kersverse filmster?

Foto: Rico Verhoeven zit naast schaars geklede vriendin in auto

Rico Verhoeven heeft al een tijdje een relatie met de erg aantrekkelijke Naomy van Beem. Op haar speciale dag gaan zowel Rico als Naomy nét even een stapje verder!

Rico Verhoeven deelt foto van zijn prachtige nieuwe vriendin Naomy

Rico Verhoeven is een gelukkig man. Niet alleen is hij een van de allerbeste sporters in de wereld, maar hij heeft ook een prachtige vrouw aan zijn zijde. 

Rico Verhoeven deelt vakantiekiekjes met prachtige vriendin Naomy van Beem

Rico Verhoeven is momenteel even weg van al het vechten en neemt een welverdiende vakantie met zijn prachtige vriendin Naomy van Beem. 

5 mogelijke tegenstanders van Dirk Kuijt in gevecht Rico Verhoeven

Van het voetbalveld naar de boksring: Dirk Kuijt maakt een nogal drastische carrier switch. Wie van deze heren staat met hem in de ring?

Video: Losgeslagen Nikkie Plessen gaat man te lijf

Nikkie Plessen heeft ook een agressieve kant! Dat hadden we niet gezocht achter de altijd zo charmante modevrouw. Met gelakte nageltjes gaat ze haar prooi te lijf...

Foto: dit is de belachelijke nieuwe auto van Rico Verhoeven

Rico Verhoeven deelt via Instagram beelden van de onthulling van zijn nieuwe auto. En het is er niet zomaar een..

Van der Gijp keurt nieuwe vriendin Rico Verhoeven: ‘is ze lekker?’

In het televisieprogramma De Oranjezomer kijken de mannen goedkeurend naar foto's van de nieuwe vriendin van Rico Verhoeven...