Vechtsport

Mannenzaken.nl > Sport > Vechtsport

Nederlandse fans van vechtsport hebben het maar moeilijk. De beste kickbokser van ons land is namelijk zó goed, dat zijn partijen vaak binnen mum van tijd weer afgelopen zijn. Rico Verhoeven stapt helaas niet zo heel vaak in de ring. Je zult het als liefhebber dus moeten doen met de spaarzame keren dat deze meervoudig wereldkampioen eindelijk weer uit zijn trainingshonk komt om een uitdager tegen het canvas te trappen. De uitkomst kan je van tevoren al invullen! Wie niet alleen de verrichtingen van Rico Verhoeven volgt kan gelukkig ook uit de voeten met de vele andere vechtsporten op tv. Zo kan je naast Glory ook een hoop plezier beleven aan de UFC-competitie, waar eerder beroemde vechters als Conor McGregor en Ronda Rousey huishielden.

Nieuws over vechtsport

Van der Gijp keurt nieuwe vriendin Rico Verhoeven: ‘is ze lekker?’

In het televisieprogramma De Oranjezomer kijken de mannen goedkeurend naar foto's van de nieuwe vriendin van Rico Verhoeven...

Foto: Is Naomy van Beem de nieuwe vriendin van Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven werd in Spanje gespot met een bekende blondine! Wie is deze superfitte Naomy van Beem?

7 weetjes die je nog niet wist over Gaby Blaaser

Gaby is inmiddels razend populair. Maar er zijn veel dingen die mensen niet van haar weten. Dus ga er maar eens goed voor zitten, want hier zijn de zeven dingen die jij moet weten over Gaby Blaaser

Rico Verhoeven is de kickbokskoning

Rico Verhoeven heeft zich bewezen als de koning van het kickboxen. Na een heftig gevecht met Hesdy Gerges nam hij het op tegen Tarik Khbabez.

WAT: ‘Gaby Blaaser had een heftige affaire met deze BN’er’

En ja, we kennen deze man allemaal!

Rico Verhoeven stapt weer ring in voor Nederland vs. België

Rico Verhoeven gaat na ruim een jaar eindelijk weer vechten! Niet tegen Badr Hari, maar wel tegen een andere bekende. Zet je schrap voor een furieuze Nederland-België!

ZIEN: Dit is de ‘nieuwe vriendin’ van Rico Verhoeven

Rico Verhoeven lijkt inmiddels alweer heel gelukkig met deze mooie dame!

Deze BN’ers rocken Biebers snor wel

Ja ja, dat zit wel snor!