Scheidsrechter Bas Nijhuis onthult geheime kandidaat Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Scheidsrechter Bas Nijhuis heeft zijn mondje voorbij gepraat. Hij wist namelijk precies te vertellen welke oud-voetballer deelneemt aan Expeditie Robinson.

Het Europees Kampioenschap zit helaas alweer achter de rug. na zoveel hoop is het Nederlands elftal gestrand. Dat betekent dat alle juich-capes opgeborgen mogen worden en de Oranje ballonnen en slingers terug de kast in kunnen. Ook focussen alle televisie shows en programma’s zich weer langzaam op andere zaken dan voetbal. Zoals bijvoorbeeld voetballers in televisie programma’s. Scheidsrechter Bas Nijhuis maakte veel los door te verklappen welk oud-voetballer deelneemt aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson.

Lees ook: Foto: Steven Berghuis wordt uitgelachen in Feyenoord groepsapp

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bas Nijhuis (@nijhuis_bas)

Bas Nijhuis komt los

Natuurlijk komt zo’n onthulling niet zomaar uit de lucht vallen. De mensen bij Radio Veronica, waar Bas zijn mond voorbij praatte, hebben natuurlijk eerst heel zorgvuldig een lekker open en gezellige sfeer gecreëerd. Zo heb je uiteindelijk het idee dat je met je maten in de kroeg bent en niet in een live uitzending, waar je iets beter op je woorden moet letten dan Bas dat deed. Een knap staaltje radio maken van Wilfred Genee en zijn team. Hoe die gezelligheid er dan uitzag? Nou, kijk maar even mee. Bas komt helemaal los in het zotte gezelschap. Al helemaal als het onderwerp ‘trouwen’ boven komt drijven.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bas Nijhuis (@nijhuis_bas)

Maar welke voetballer doet nu mee aan Expeditie Robinson

Veel kijkers hebben nu al ontzettend veel zin de nieuwe afleveringen van Expeditie Robinson. Niet heel gek ook, want er is verder niet super veel om naar uit te kijken na zo’n teleurstellend EK Voetbal. Eind Augustus begint het programma weer. Maar daar doet dus een oud-voetballer aan mee. Maar wie? Nou, toen de stemming er bij Radio Veronica eenmaal goed in zat werd Bas Nijhuis een beetje loslippig. Hij kon niet meer voor zich houden wie de volgende kandidaat is van het spannende programma. Namelijk, niemand minder dan Jan van Halst!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michel (@michel.utrecht)

Jan van Halst doet mee aan Expeditie Robinson!

Eerst wordt iedereen nog even warm gemaakt in de studio. Bas vertelt dat het om een oud-voetballer en analist gaat. Een erg mysterieuze en cryptische omschrijving. Vervolgens geeft hij de hint dat deze oud-voetballer, net als Bas, uit het Oosten komt. Als dan nog niemand het weet te raden geeft Bas nog een allerlaatste hint: “De deelnemer heeft in ieder geval na zijn deelname geen last van plots heel verwilderde haargroei.” Wilfred en zijn team weten het dan zeker. De nieuwe deelnemer aan Expeditie Robinson is niemand minder dan Jan van Halst. En Bas bevestigt dat even later ook. Er was wel veel suggereren en gokken voor nodig om bij Jan uit te komen. Maar de kogel is door de kerk. Of Jan het ook ver geschopt heeft kon Bas nog niet vertellen. Maar het blijft een Nederlandse voetballer, dus waarschijnlijk heeft hij de achtste of halve finale van het programma nog wel gehaald voor hij weer naar huis kon vliegen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

Emma Heesters is héél goed met ballen! Hoe we dat weten? Check haar nieuwste videoclip 'Meisje Zonder Naam' en je snapt 'm meteen!

Ajax-spits Sébastien Haller scoort 4x bij CL-debuut. Wie is zijn vriendin?

Wie zit er thuis op de bank bij de Champions League-held van Ajax? We zochten het uit...

Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?