Oussama Tannane provoceert Ajax na wereldgoal in halve finale KNVB Beker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Oussama Tannane scoorde dinsdagavond een wereldgoal in de halve finale van de KNVB beker. De aanvaller schoot Vitesse hiermee naar de bekerfinale. Vervolgens provoceerde Tannane de gehele voetbalclub Ajax.

Tannane hoopt op Ajax: ‘Dan laat ik hem tatoeëren’

Tannane vertelde na afloop van de wedstrijd dat hij hoopt om tegen Ajax te mogen spelen in de bekerfinale van de KNVB Beker. Zo zei hij: ‘hoe mooi is om het te winnen tegen je eigen stadgenoten? Dan kom ik heel stoer met de beker naar Amsterdam.’ De nummer 14 van Vitesse zei zelfs nog dat hij de KNVB beker zou laten tatoeëren als ze winnen. Tannane kwam hier echter later al snel weer op terug ‘Nee, ik doe niet aan tatoeages’. Zal Vitesse Ajax treffen in de finale van de KNVB Beker? We gaan het zien!

Bekijk hieronder de winnende goal van Oussama Tannane.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?