Oussama Tannane provoceert Ajax na wereldgoal in halve finale KNVB Beker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Oussama Tannane scoorde dinsdagavond een wereldgoal in de halve finale van de KNVB beker. De aanvaller schoot Vitesse hiermee naar de bekerfinale. Vervolgens provoceerde Tannane de gehele voetbalclub Ajax.

Tannane hoopt op Ajax: ‘Dan laat ik hem tatoeëren’

Tannane vertelde na afloop van de wedstrijd dat hij hoopt om tegen Ajax te mogen spelen in de bekerfinale van de KNVB Beker. Zo zei hij: ‘hoe mooi is om het te winnen tegen je eigen stadgenoten? Dan kom ik heel stoer met de beker naar Amsterdam.’ De nummer 14 van Vitesse zei zelfs nog dat hij de KNVB beker zou laten tatoeëren als ze winnen. Tannane kwam hier echter later al snel weer op terug ‘Nee, ik doe niet aan tatoeages’. Zal Vitesse Ajax treffen in de finale van de KNVB Beker? We gaan het zien!

Bekijk hieronder de winnende goal van Oussama Tannane.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ESPN NL (@espnnl)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Katja Schuurman plaatst uitdagende nieuwe foto

Katja Schuurman schaamt zich niet voor haar lichaam, sterker nog, ze is er trots op. En groot gelijk heeft ze. Daarom deelt ze ook trots deze nieuwe foto met de wereld.