Jutta Leerdam maakt schaatsen weer interessant

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dankzij deze kersverse Nederlands Kampioen sprint gaat schaatsen de ultieme kijksport worden!

Feyenoord-Ajax was leuk gisteren, maar geldt voor ons écht niet als het sportieve hoogtepunt van de dag! Daarvoor moeten we richting het noorden, waar in het Friese Thialf-stadion het NK allround en sprint gehouden werd. Dankzij Jutta Leerdam, die Nederlands kampioen sprint werd, wordt schaatsen gewoon weer de ultieme kijksport! Zoals je op de foto hierboven ziet, blinkt ze vooral uit in de ereronde. En dat komt goed uit: de 20-jarige blondine rijdt namelijk toptijden, en ziet er tegelijkertijd verschrikkelijk lekker uit! Als je dan bedenkt dat elders op de baan ook nog beeldschone toptalenten als Joy Beune en natuurlijk Suzanne Schulting hun rondjes maken, kan je alleen maar concluderen dat er voor schaats- en vrouwenliefhebbers een aantal topjaren in het verschiet liggen. Schaatsen is eindelijk weer !

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.