Jutta Leerdam en Femke Kok showen hun sprintkanonnen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We hebben niet één, maar twee sprintkanonnen op het ijs in Nederland! Het is een feest om Jutta en Femke voorbij te zien glijden…

Er wordt weer geschaatst in het Friese Thialf! Dat gebeurde zonder dweilorkest en publiek, maar mét vliegensvlugge vrouwen. Vooral de korte afstanden waren om van te smullen: sprintkanonnen Jutta Leerdam en Femke Kok gingen de strijd aan op de 500 en 1000 meter…

Femke Kok explodeert op 500 meter

Jutta Leerdam heeft er een nieuwe concurrente bij op de 500 meter! Femke Kok explodeerde op de 500 meter, en onttroonde de blonde titelhouder op deze afstand. Femke Kok pakte zo haar eerste nationale titel. Onze aandacht heeft ze! Met zo’n piepjong (20) sprinttalent op haar hielen moet Jutta op gaan passen voor haar hegemonie op de 1000 meter!

Jutta Leerdam heer en meester op 1000 meter

Goed dat Jutta Leerdam een vechter is. De blondine, die net een nieuw schaatsteam opgericht heeft, zette op de 1000 meter haar turbo aan – ze zette nummer twee Femke Kok op één seconde! Een heerlijk schouwspel dus, die sprintafstanden!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan. 

Hélène Hendriks en Merel Ek innig gespot in zeer weinig verhullende jurkjes (Foto’s!)

Knappe presentatrice Hélène Hendriks en politiek verslaggeefster Merel Ek laten zich van een hele andere kant bewonderen!

Amber Brantsen laat Viaplay-kijker watertanden met doorschijnende blouse (foto’s!)

Amber Brantsen weet wel hoe ze de kijkcijfers van Viaplay omhoog moet krikken. Ze trekt gewoon een doorschijnende blouse aan; zo blijven de kijkers wel hangen!