GOAL: Dit is nu al mooiste Eredivisie-doelpunt van het jaar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie nog niet doorhad dat de Eredivisie weer begonnen is: deze goal schudt je wel wakker! Is de ‘doelpunt van het jaar’-verkiezing bij dezen al beslist? Kijk en oordeel zelf…

Mark Rutte riep vorige week dat supporters van Feyenoord en ADO Den Haag hun ‘bek moesten houden’, maar dat was afgelopen weekend zeer lastig: er werd namelijk een goal gemaakt die méér dan applaus verdient.

Lees ook: Mark Rutte tegen Feyenoord-fans: ‘bek houden’

Marcos Senesi scoort omhaal

Je hoopt natuurlijk dat er dit jaar talloze briljante doelpunten gemaakt gaan worden, maar een mooiere goal dan die van Feyenoord-verdediger Marcos Senesi afgelopen weekend? Dat wordt een moeilijke opgave. De mandekker van de Rotterdammers knalde een afgeslagen corner met een omhaal in sierlijke boog over de doelman van ADO Den Haag heen!

De mooiste Eredivisie-goals ooit

Het is natuurlijk niet de eerste keer dat er een omhaal gescoord werd in de Eredivisie. Marcos Senesi voegt zich bij een mooi rijtje spelers. Check de mooiste ‘bicycle kicks’ ooit op de Nederlandse velden in onderstaand filmpje!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.