Sport GENIETEN: Frenkie de Jong deelt uit bij Barcelona

GENIETEN: Frenkie de Jong deelt uit bij Barcelona

-

GENIETEN: Frenkie de Jong deelt uit bij Barcelona

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

We hebben naast Ajax nog een ‘Nederlands’ team in de Champions League: Barcelona! Ronald Koeman en natuurlijk Frenkie de Jong. Die laatste gaf dé bal van de avond!

Barcelona is lekker van start gegaan in de Champions League. De ploeg van trainer Ronald Koeman had geen kind aan Frencváros. De mooiste actie van de avond? Dit gruwelijke balletje van Frenkie de Jong!

Lees ook: Iedereen heeft het over DEZE Eredivisie-goal!

Frenkie de Jong met heerlijke assist

Ansu Fati is een kereltje om op te letten, maar het 17-jarige talent had deze goal nóóit kunnen maken zonder stuurman Frenkie de Jong. De voormalig Ajacied heerste op het middenveld, en legde elk balletje precies neer waar ie ‘m wilde hebben. Deze kwaliteit mag hij bij het Nederlands Elftal best wat vaker laten zien trouwens!

Foto updates

Marieke Elsinga
Dionne Stax
Trijntje Oosterhuis
Sylvana IJsselmuiden
Nikki Herr

Laatste nieuws

Wow: Marieke Elsinga gaat helemaal los in radiostudio!

Radio luisteren is leuk, maar radio kijken is ook absoluut de moeite waard! Je zal deze spontane dans-explosie van Marieke Elsinga bij Q-Music maar gemist hebben...

Hoe is het nu met Franse zangeres Alizée?

Werkelijk iedere man werd in het jaar 2000 verliefd op zangeres Alizée uit Frankrijk. Deze verleidelijk dansende dame is inmiddels uit de hitlijsten verdwenen. Waar was ze al die tijd? En hoe gaat het nu met Alizée?

Geef je mening

Gerelateerde berichten