GENIETEN: Frenkie de Jong deelt uit bij Barcelona

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We hebben naast Ajax nog een ‘Nederlands’ team in de Champions League: Barcelona! Ronald Koeman en natuurlijk Frenkie de Jong. Die laatste gaf dé bal van de avond!

Barcelona is lekker van start gegaan in de Champions League. De ploeg van trainer Ronald Koeman had geen kind aan Frencváros. De mooiste actie van de avond? Dit gruwelijke balletje van Frenkie de Jong!

Lees ook: Iedereen heeft het over DEZE Eredivisie-goal!

Frenkie de Jong met heerlijke assist

Ansu Fati is een kereltje om op te letten, maar het 17-jarige talent had deze goal nóóit kunnen maken zonder stuurman Frenkie de Jong. De voormalig Ajacied heerste op het middenveld, en legde elk balletje precies neer waar ie ‘m wilde hebben. Deze kwaliteit mag hij bij het Nederlands Elftal best wat vaker laten zien trouwens!

Laatste nieuws

Foto: Prinses Amalia eindelijk ‘oud genoeg’ voor wilde avonturen

Je kan het je haast niet voorstellen, maar Amalia wordt aanstaande dinsdag gewoon achttien jaar. En voor de prinses der Nederlanden betekent dit, dat er veel gaat veranderen. 

Deze bekende blondine steelt stiekem de show in nieuwe clip Maan de Steenwinkel

Je zou misschien denken dat Maan de Steenwinkel alle ogen steelt in haar nieuwste clip, maar een hele andere blondine gaat er met de eer vandoor.

Foto: Marieke Elsinga doet haar lijf een plezier met opvallend attribuut

Marieke Elsinga heeft last van klachten, maar is niet besmet met het coronavirus. De presentatrice heeft daar een 'innovatieve' oplossing voor...

Gerelateerde berichten