GENIETEN: Frenkie de Jong deelt uit bij Barcelona

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

We hebben naast Ajax nog een ‘Nederlands’ team in de Champions League: Barcelona! Ronald Koeman en natuurlijk Frenkie de Jong. Die laatste gaf dé bal van de avond!

Barcelona is lekker van start gegaan in de Champions League. De ploeg van trainer Ronald Koeman had geen kind aan Frencváros. De mooiste actie van de avond? Dit gruwelijke balletje van Frenkie de Jong!

Lees ook: Iedereen heeft het over DEZE Eredivisie-goal!

Frenkie de Jong met heerlijke assist

Ansu Fati is een kereltje om op te letten, maar het 17-jarige talent had deze goal nóóit kunnen maken zonder stuurman Frenkie de Jong. De voormalig Ajacied heerste op het middenveld, en legde elk balletje precies neer waar ie ‘m wilde hebben. Deze kwaliteit mag hij bij het Nederlands Elftal best wat vaker laten zien trouwens!

Laatste nieuws

Nikkie Plessen draagt spannend topje in nieuwe foto

Nikkie Plessen staat bekend als een erg modieuze vrouw. Ze wordt vaak gespot in uitdagende en spannende jurkjes, rokjes en topjes. En dat is deze keer geen uitzondering.

Opmerkelijk: Bridget Maasland bijt van zich af

Bridget Maasland is klaar met de media en bijt van zich af

Maan de Steenwinkel brengt nieuw nummer uit met Bente Fokkens

Het is feest, want Maan de Steenwinkel heeft weer een nieuw nummer. Vanacht om 00:00 komt de single Nee is Nee uit die ze samen met zangeres Bente Fokkens heeft gemaakt.

Gerelateerde berichten