Sport Frank Lampard doodsbang voor Ajax

Frank Lampard doodsbang voor Ajax

-

Frank Lampard doodsbang voor Ajax

Datum: 

Leestijd: 2 minuten

Categorie:
Ajax Chelsea Champions League

Hansie Kraay legt in steenkolen-Engels de grootste angsten van Ajax-tegenstander alvast bloot…

Strijd barst vroeg los

De zwaarbeladen Champions League-wedstrijd tussen Ajax en Chelsea begint vanavond in de ‘vroege’ tijdslot van 19.00. Dat vonden we al vroeg, maar de psychologische strijd tussen het Nederlandse en Engelse kamp is eigenlijk al sinds vanochtend aan de gang! Vooral Hans Kraay jr. was op oorlogspad tijdens de Chelsea-persconferentie vanochtend. Maar of hij Ajax en het Nederlandse voetbal hiermee een dienst heeft bewezen valt nog te bezien. In een moedige poging om de club uit Londen alvast aan het wankelen te krijgen opende hij namelijk op een aparte manier de aanval op Chelsea-icoon en hoofdtrainer Frank Lampard…

Steenkolen-Engels

In zijn kenmerkende steenkolen-Engels deelde Hansie een paar plaagstootjes uit: de goedlachse jasjesgooier merkte op dat Lampard een angstige uitdrukking op z’n gezicht had. Ineens floepte de ‘Why are you so scared of Ajax?’-vraag eruit. De voormalig captain van Engeland moest meteen lachen: ‘That’s just my face’. Toch was de toon meteen gezet. Chelsea moet vanavond vooral oppassen, aldus de Nederlandse pers. Ajax wordt door alle kranten en praatprogramma’s in de favorietenrol geschoven. En dat terwijl Ajax-coach Erik ten Hag in diezelfde persconferentie zijn ploeg juist uit die favorietenrol probeerde te manoeuvreren! Goed geprobeerd Erik, maar iedere voetbalfan weet natuurlijk dat Ajax vanavond geen punten kan en mag morsen!

Koning TOTO zegt: Ajax wint

Zelfs bij de TOTO verdien je niet veel als je inzet op een Ajax-overwinning. Gezien ‘Mister Ajax’ Sjaak Swart daar tegenwoordig mascotte is, kijken we niet gek op van die lage quotering. Heel Nederland rekent op een rood-wit doelpuntenfestijn in de Johan Cruyff-ArenA. En misschien ligt daar wel het grootste gevaar: Hans zegt hier op de persconferentie wat we allemaal denken. Dat ‘onze’ technisch superieure spelers die Engelse lomperiken wel eventjes voetballes gaan geven. En hoewel grootspraak natuurlijk wel ‘n beetje bij Ajax past, komen we er op internationaal vlak nauwelijks mee weg. Als die Chelsea-spelers straks opvallend gemotiveerd uit de kleedkamer komen lopen weten we wie de schuldige is. Alvast bedankt Hans!

Wat vond je van dit artikel?

Zeebonk
Zeebonk
Lang geleden aangespoeld op het bekendste strand van Drenthe. Een echte Zeeman, maar bonkt ook regelmatig op de deuren van andere ondergoedfirma’s.

Artikel delen:

Net binnen

Jacky Duchenne op Mannenzakenmarkt

Ex van Rico Verhoeven is zelf ook professioneel vechtjas met killer body...

Bridget Maasland nu zelf De Zwakste Schakel

Bridget is het lijdend onderwerp van haar 'eigen' show.

Mokkel Maandag: Chantal Janzen

Op Maandag zetten we graag een Nederlandse vrouw in het zonnetje. Deze keer is het dubbel feest, want Chantal Janzen was ook nog eens jarig!