Foto’s: maak kennis met de mooie vriendinnen van Oranje spelers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Er mogen meer spelers dan ooit mee naar het EK. Dat betekent ook méér spelersvrouwen! Via deze foto’s maak je kennis met de mooie vriendinnen van Dumfries, Malen en Aké…

Terwijl Frank de Boer zich drukmaakt over welke spelers hij meeneemt naar het EK, kijken wij alvast welke spelersvrouwen aanwezig zullen zijn! Wat blijkt: lang niet alle Oranje spelers hebben thuis een typische WAG op de bank zitten. Zo zijn Internationals Nathan Aké, Donyell Malen en Denzel Dumfries al een lange tijd gelukkig met hun jeugdliefde. Saai? Welnee, deze spelersvrouwen zijn stuk voor stuk plaatjes! Mocht de bondscoach nog twijfelen, kan hij altijd nog op basis van deze foto’s zijn selectie maken…

Lees ook: Analist vertrouwt Frenkie de Jong niet: ‘testen wat hij slikt’

Kaylee Ramman, vriendin van Nathan Aké

Als we Nathan Aké deze zomer op het EK zien schitteren, ligt dat sowieso aan zijn vriendin Kaylee Ramman! Nathan had het namelijk nooit zo ver geschopt zonder de steun van zijn jeugdliefde Kaylee. De brunette werkt als ontwerper van milieuvriendelijke badmode voor vrouwen. De voetballer en zijn vriendin Kaylee twee zijn al meer dan 10 jaar samen – en nog steeds onafscheidelijk. Nathan Aké vroeg haar in 2020 zelfs ten huwelijk. Onderstaande foto’s zeggen genoeg: Kaylee Ramman kan je er goed bij hebben op de tribune komend EK!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kaylee (@kayleerm_)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kaylee (@kayleerm_)

Delisha, vriendin van Donyell Malen

Wie zegt dat voetballers hun jodokus achterna lopen? Een groot deel van deze jonge profs zijn al sinds hun jonge jaren samen met hun eerste vriendinnetje! Ook Donyell Malen is een trouwe: zijn vriendin Delisha was al in beeld toen hij in jeugdelftallen speelde. Inmiddels is Delisha moeder van zijn kind. Donyell speelt dus niet alleen voor zijn land, maar ook voor zijn jonge gezin!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @liesjechanayla

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @liesjechanayla

Jaimy Kenswiel, vriendin van Denzel Dumfries

Ook Denzel Dumfries was er vroeg bij: hij kwam zijn vriendin Jaimy Kenswiel tegen toen hij nog in Rotterdam speelde. Hoewel ze niet met hem meeverhuisde toen hij naar Heerenveen vertrok, zijn Jaimy en hij inmiddels het toppunt van een happy family: in 2020 werd Denzel Dumfries vader van zijn eerste kind. Jaimy Kenswiel heeft de looks van een trophy wife, maar is zelf ook een bezig bijtje: ze heeft een bedrijfje als party planner, maakt kookfilmpjes op social media en verkoopt kleding in haar eigen webshop. Hopelijk heeft ze komende zomer tijd om ook af en toe op de tribute plaats te nemen!

Jaimy Kenswiel Denzel Dumfries vriendin

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Amy Vol van OG3NE geeft volgers een intiem kusje op foto

Amy Vol is het meest spontane en vrolijke zusje van meidengroep OG3NE. Ze blaast een lief kusje richting al haar volgers. 

Deze foto van Nikkie Plessen red jouw saaie zondag

Nikkie Plessen is alles behalve saai. Daarom is haar leuke foto het ultieme redmiddel tegen een saaie zondag!

Romy Monteiro valt op met foto in spannende blouse

Romy Monteiro is heel goed in het plaatsen van spannende en opvallende foto's. Haar nieuwste foto doet precies dat!