Formule 1

Mannenzaken.nl > Sport > Formule 1

Eerlijk is eerlijk: zonder Max Verstappen was de Formule 1 in Nederland waarschijnlijk altijd een ding van de diehard fans gebleven. Nu we als oranjelegioen trots kunnen zijn op onze eigen wereldkampioen in de F1 is de racesport ineens een stuk toegankelijker geworden voor de gemiddelde kijker. De tienduizenden supporters op de tribunes bij de GP van Zandvoort zijn daar het bewijs van. Zij kwamen er na een paar jaar Max kijken achter dat de Formule 1 méér is dan alleen rondjes rijden en bandjes wisselen. Er zit een flinke hoop tactiek, techniek en topprestaties achter zo’n auto. Ook van het onderliggende drama, zoals de gevechten tussen Max Verstappen en rivaal Lewis Hamilton, wordt gesmuld door de kijker. Uiteindelijk zijn het de successen waar je voor blijft kijken. Gelukkig hebben we daar met Max nog genoeg uitzicht op de komende jaren!

Nieuws over Formule 1

Foto: Viaplay-verslaggeefster Stéphane Kox zet Max Verstappen opzij voor deze man

Na wekenlang Max Verstappen achterna te hebben gerend kiest blonde Stéphane nu toch duidelijk voor een andere bekende sporter!

Video: Beeldschone Kelly Piquet filmt zichzelf vanuit zeer interessante hoek

De uiterst knappe vriendin van Max Verstappen, Kelly Piquet heeft een geweldige nieuwe video gedeeld vanaf haar vakantieadres. 

Kelly Piquet deelt foto in slaapkamer met Max Verstappen

Kelly Piquet heeft momenteel een aantal weken de tijd om even bij te komen. En dat doet ze natuurlijk samen met Max Verstappen. 

Foto: Floor Jansen laat Formule 1 fans sidderen bij Grand Prix Zandvoort

Ze is helemaal geen fan van de Formule 1, maar toch gaat opvallende verschijning Floor Jansen de trots van Nederland verdedigen tijdens de Grand Prix van Zandvoort. Als dat maar goed gaat!

Video: Kelly Piquet geniet intens van andere Nederlandse man

Kelly Piquet lijkt helemaal in de ban te zijn van een beroemde Nederlander. Moet Max Verstappen zich al zorgen gaan maken?

Foto: Kelly Piquet maakt schitterend kiekje van moeder Max Verstappen

Kelly Piquet deelt weer een aantal bijzondere foto's. Laatst was ze al met de zus van Max verstappen op pad, maar nu lijkt ze de hele familie mee te hebben genomen. 

Video: Zus Max Verstappen ziet Kelly Piquet onder de tafel duiken

Er is weer iets bijzonders aan de hand in het land van de Formule 1. Kelly Piquet duikt onder de tafel met de zus van Max Verstappen. 

Video: Max Verstappen en Lewis Hamilton lachen na race keihard om enorme blunder Leclerc

Leclerc stond wéér in zijn hemd na de veelbesproken Grand Prix van Hongarije. Begint hij inmiddels het lachertje van de F1 te worden? Hamilton en Verstappen lijken hem een beetje uit te lachen terwijl ze hun podiumplek vieren...