Formule 1

Mannenzaken.nl > Sport > Formule 1

Eerlijk is eerlijk: zonder Max Verstappen was de Formule 1 in Nederland waarschijnlijk altijd een ding van de diehard fans gebleven. Nu we als oranjelegioen trots kunnen zijn op onze eigen wereldkampioen in de F1 is de racesport ineens een stuk toegankelijker geworden voor de gemiddelde kijker. De tienduizenden supporters op de tribunes bij de GP van Zandvoort zijn daar het bewijs van. Zij kwamen er na een paar jaar Max kijken achter dat de Formule 1 méér is dan alleen rondjes rijden en bandjes wisselen. Er zit een flinke hoop tactiek, techniek en topprestaties achter zo’n auto. Ook van het onderliggende drama, zoals de gevechten tussen Max Verstappen en rivaal Lewis Hamilton, wordt gesmuld door de kijker. Uiteindelijk zijn het de successen waar je voor blijft kijken. Gelukkig hebben we daar met Max nog genoeg uitzicht op de komende jaren!

Nieuws over Formule 1

Beelden: Kelly Piquet kijkt verlekkerd naar gloednieuwe auto Max Verstappen

Max Verstappen mocht bij Red Bull Racing het nieuwe seizoen aftrappen met een onthulling. En Kelly Piquet was daar natuurlijk bij!

Foto: Kelly Piquet verwent volgers met doorschijnend badpakje

Kelly Piquet, de knappe vriendin va coureur Max Verstappen, heeft de gewoonte om op de foto te gaan in de meest verleidelijke pakjes. 

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!

Exclusief: zéér pikante foto’s van Kelly Piquet in doorschijnende badkleding

Kelly Piquet spendeert haar dag lekker aan het water in de stralende zon! Deze zéér pikante foto's tonen zelfs haar doorschijnende badkleding..

Foto: Kelly Piquet laat je meespieken in kleedhokje

De knappe vriendin van Max Verstappen, Kelly Piquet, heeft weer een paar mooie foto's online gezet. Ze heeft ze heel stiekem gemaakt. 

Kelly Piquet deelt onmogelijk mooie privé foto in badkleding

Kelly Piquet is klaar voor een frisse duik. Maar vóór ze naar het zwembad wandelt, neemt ze je eerst nog even mee haar slaapkamer in...

Foto: Stéphane Kox hijst zich eindelijk in haar favoriete pakje

Stéphane Kox is helemaal klaar voor de 24H van Dubai. De race gaat bijna van start en Stéphane heeft een bijzonder pakje aangetrokken.

Zien: De eerste beelden van Max Verstappen in nieuw seizoen Drive To Survive

Max Verstappen heeft een aantal seizoenen niet mee gedaan aan Drive To Survive. Nu na een lange tijd afwezig te zijn is die toch weer terug.