Formule 1

Mannenzaken.nl > Sport > Formule 1

Eerlijk is eerlijk: zonder Max Verstappen was de Formule 1 in Nederland waarschijnlijk altijd een ding van de diehard fans gebleven. Nu we als oranjelegioen trots kunnen zijn op onze eigen wereldkampioen in de F1 is de racesport ineens een stuk toegankelijker geworden voor de gemiddelde kijker. De tienduizenden supporters op de tribunes bij de GP van Zandvoort zijn daar het bewijs van. Zij kwamen er na een paar jaar Max kijken achter dat de Formule 1 méér is dan alleen rondjes rijden en bandjes wisselen. Er zit een flinke hoop tactiek, techniek en topprestaties achter zo’n auto. Ook van het onderliggende drama, zoals de gevechten tussen Max Verstappen en rivaal Lewis Hamilton, wordt gesmuld door de kijker. Uiteindelijk zijn het de successen waar je voor blijft kijken. Gelukkig hebben we daar met Max nog genoeg uitzicht op de komende jaren!

Nieuws over Formule 1

Video: Kelly Piquet filmt zichzelf in paskamertje tijdens omkleden

Kelly Piquet neemt haar volgers vaak mee in haar dagelijks leven. Deze keer neemt ze haar volgers zelfs helemaal mee de paskamer in!

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden. 

Beschonken Red Bull-teambaas Christian Horner laat zich volledig gaan in volle kroeg

Het lijkt er sterk op dat dit feestje uit de hand is gelopen. Christian Horner was namelijk te veel van het feestje aan het genieten.

Dit is waarom teamgenoten Max Verstappen smeken om géén kampioen te worden tijdens sprintrace

Max Verstappen kan tijdens de sprintrace van de GP van Qatar al wereldkampioen worden. Toch hebben zijn monteurs liever dat hij zich inhoudt, en géén punten scoort...

Foto: Kelly Piquet zegt ‘nee’ tegen bloedheet uitje met Max Verstappen

Kelly Piquet heeft besloten om Max Verstappen niet achterna te reizen, maar haar eigen plan te trekken deze week. 

Verstappen-fans vergapen zich aan zeer pikante video van Kelly Piquet: “Max is geluksvogel”

Kelly Piquet heeft een heerlijke nieuwe video online gezet en daar worden haar fans natuurlijk enorm gelukkig van. Net als Max Verstappen trouwens.

Foto: Viaplay-presentatrice Amber Brantsen laat haar ronde vormen zien in ontzettend strak jurkje

Amber Brantsen slaat weer toe! De beeldschone presentatrice gaat binnenkort Viaplay tijdelijk verlaten, en deze ronde vormen zijn de oorzaak!

Foto: Kelly Piquet pakt Max Verstappen terug met kletsnatte kus

Kelly Piquet verovert Max Verstappen na de GP in Zandvoort met een flinke zoen op zijn mond. Dat moet je zien!