Formule 1

Mannenzaken.nl > Sport > Formule 1

Eerlijk is eerlijk: zonder Max Verstappen was de Formule 1 in Nederland waarschijnlijk altijd een ding van de diehard fans gebleven. Nu we als oranjelegioen trots kunnen zijn op onze eigen wereldkampioen in de F1 is de racesport ineens een stuk toegankelijker geworden voor de gemiddelde kijker. De tienduizenden supporters op de tribunes bij de GP van Zandvoort zijn daar het bewijs van. Zij kwamen er na een paar jaar Max kijken achter dat de Formule 1 méér is dan alleen rondjes rijden en bandjes wisselen. Er zit een flinke hoop tactiek, techniek en topprestaties achter zo’n auto. Ook van het onderliggende drama, zoals de gevechten tussen Max Verstappen en rivaal Lewis Hamilton, wordt gesmuld door de kijker. Uiteindelijk zijn het de successen waar je voor blijft kijken. Gelukkig hebben we daar met Max nog genoeg uitzicht op de komende jaren!

Nieuws over Formule 1

Foto: Zo blaast Max Verstappen stoom af zonder vriendin Kelly Piquet

Max Verstappen is de laatste tijd flink bezig om al zijn frustraties eruit te sporten. Maar waar is Kelly Piquet toch de hele tijd?

Max Verstappen bespringt vriendin Kelly Piquet op glibberige foto

Max Verstappen en zijn vriendin Kelly Piquet hebben een hartstikke leuke week gehad. Alleen kan Max zich na een tijdje niet meer inhouden. 

Foto: Dronken Max Verstappen gaat los met vriendin Kelly Piquet

Max Verstappen geniet nog steeds na van zijn titel als wereldkampioen in de Formule1. Met zijn vriendin Kelly Piquet gaat hij helemaal los. 

Foto: F1-expert Sylvana IJsselmuiden heeft slecht nieuws voor fans van Max Verstappen

Er gaat een hoop veranderen rondom de Formule 1. Sylvana IJsselmuiden doet een voorspelling over Max Verstappen. 

Foto: Max Verstappen geeft eindelijk duidelijkheid over relatie met vriendin Kelly Piquet

Voor Max Verstappen wereldkampioen werd gingen er geruchten dat hij en zijn vriendin Kelly Piquet relatieproblemen zouden hebben. Kelly zou vreemd zijn gegaan met een ander terwijl Max middenin de voorbereiding op zijn kampioenschap zat. Deze foto's lijken eindelijk uitsluitsel te geven wat betreft deze hardnekkige roddel...

Foto bewijs: Kelly Piquet kan prima zonder Max Verstappen

Kelly Piquet kreeg een flinke aandachtsboost nadat Max Verstappen wereldkampioen in de Formule 1 werd. Aan deze foto te zien vermaakt de vriendin van de F1-coureur zich prima zonder Max!

Even Tot Hier scoort weer met geniaal liedje over selfies met Max

Heel Nederland is nog steeds feest aan het vieren vanwege de grandioze overwinning van Max Verstappen. Even Tot Hier maakte er een liedje over.

Foto: Max Verstappen geniet na van F1 titel met vriendin Kelly Piquet

Max Verstappen en Kelly Piquet hebben ongekende dagen achter de rug. Nu Verstappen F1 wereldkampioen is, schitteren hij en z'n vriendin op een nieuwe foto.