Femke Bol beleeft hete zomer op deze foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Femke Bol is voorlopig even klaar met rennen. De topsportster beleeft momenteel een hete nazomer op Sardinië. ..

De rest van Nederland is al aan de koude herfst begonnen met regen, kou en narigheid. Maar atlete Femke Bol geniet nog vol van haar warme ‘zomer’ in het zonnige Sardinië. Dat heeft ze dan ook wel verdiend, na haar prestaties van het afgelopen jaar mag de prachtige sportster eindelijk van een beetje rust genieten. Femke heeft heel het jaar door keihard haar best gedaan en gevochten om aan de top van de Nederlandse atletiekwereld te blijven. En al dat harde werk wordt nu beloond met een heerlijke, en vooral hete, vakantie.

Lees ook: De mooiste Instagram foto’s van Olympisch hardloopster Femke Bol

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Femke (@femke_bol)

Femke maakt Sardinië onveilig

Na een jaar lang heel braaf bezig te zijn geweest met haar training is het voor Femke eindelijk tijd om de bloemetjes buiten te zetten. Ze trekt de stoute schoenen aan en maakt Sardinië onveilig. Van dagen aan het strand, tot in de late uurtjes aan de cocktails, Femke gaat heerlijk los op haar eilandvakantie. En dat doet ze niet alleen, want vriend Ben is ook van de partij. Femke maakt de stranden van Sardinië nog net even ietsje heter in haar prachtige badpak. Het is een wonder dat zij en Ben überhaupt de hotelkamer uit komen, aangezien Femke telkens van die verleidelijke pakjes aantrekt. Als vriend van zo’n beeldschone atlete zou je ook niet meer hoeven te zien dan de binnenkant van die hotelkamer. Dan heb je het mooiste wat Sardinië te bieden heeft toch al gehad.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Femke (@femke_bol)

Femke is nog altijd vastberaden

Femke gebruikt haar vakantiemomentje om even bij te komen van een druk en turbulent jaar. Maar daarna is het toch echt weer tijd om aan de bak te gaan. Na een semi-teleurstellende Olympische Spelen, waar een bronzen medaille het hoogst haalbare was voor Femke, is de prachtige atlete nu vastberaden om nog beter te worden. Ze heeft in principe vier jaar de tijd om ervoor te zorgen dat ze de volgende keer goud weet te bemachtigen. En Femke is zo fanatiek dat ze die kans zeker aan zal grijpen. Ze heeft nu geproefd van het Olympisch podium, dus de volgende keer moet en zal ze ook de winst pakken. Ze is voor veel mensen in ieder geval nu al favoriet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Femke (@femke_bol)

Femke is wel een warm typje

Femke houdt er wel van om de warmte lekker op te zoeken. Zo krijgen niet alleen haar fans het warm van haar leuke zomerfoto’s, maar ook zij zelf tijdens het maken. Hoewel Femke nog een beetje verlegen is op foto’s, zijn de plaatjes die ze deelt wel heel leuk om naar te kijken. Nu maar hopen dat Femke ook van die leuke foto’s deelt als ze niet ergens op vakantie is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Femke (@femke_bol)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Amy Vol van OG3NE geeft volgers een intiem kusje op foto

Amy Vol is het meest spontane en vrolijke zusje van meidengroep OG3NE. Ze blaast een lief kusje richting al haar volgers. 

Deze foto van Nikkie Plessen red jouw saaie zondag

Nikkie Plessen is alles behalve saai. Daarom is haar leuke foto het ultieme redmiddel tegen een saaie zondag!

Romy Monteiro valt op met foto in spannende blouse

Romy Monteiro is heel goed in het plaatsen van spannende en opvallende foto's. Haar nieuwste foto doet precies dat!