Corona-uitbraak bij Ajax: Champions League in gevaar?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ajax snakt na twee teleurstellende resultaten naar een overwinning in de Champions League. De wedstrijd tegen het Deense Midtjylland gaat dankzij Corona een hele lastige worden…

Met een verlies tegen Liverpool en een gelijkspel tegen Atalanta Bergamo is Ajax toe aan een overwinning in de Champions League. Tegen Midtjylland, de ‘minste’ tegenstander in de poule, moeten er dus drie punten gepakt worden. Dat gaat knap lastig worden zonder Tadic, Onana, Klaassen, Gravenberch en Stekelenburg, die allen positief getest werden.

Lees ook: Eenzame Helene Hendriks in lege Amsterdam ArenA

Corona-uitbraak bij Ajax, toch afreizen en spelen

Er ontstond paniek bij Ajax toen een groot aantal spelers van het eerste elftal en jeugdteams positief getest werd op corona. Vooral de positieve tests van Tadic, Gravenberch en Onana waren vreemd – het drietal had immers al eerder corona gehad. Toch zijn deze spelers het vliegtuig ingestapt en mogen mogelijk toch spelen tegen Midtjylland. Hiervoor moeten ze vlak voor de aftrap nog wel een negatieve test afleveren.

Klaassen en Stekelenburg hebben Corona

Davy Klaassen en Maarten Stekelenburg hebben voor het eerst corona, en moesten vanwege hun positieve test dus wél afzeggen voor de wedstrijd tegen Midtjylland. Als het een beetje tegenzit mag Ajax zich dus opmaken voor een tekort aan keepers én middenvelders!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?