Sport BREAKING: Max Verstappen start misschien toch vanaf pole position

BREAKING: Max Verstappen start misschien toch vanaf pole position

-

BREAKING: Max Verstappen start misschien toch vanaf pole position

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Lance Stroll, de coureur die pole position pakte, is op het matje geroepen en moet zijn eerste plek waarschijnlijk afstaan aan Max Verstappen.

Deze zaterdagmiddag kwalificeerde Max Verstappen zich als tweede voor de Grand Prix van Turkije in Istanboel. Verstappen, die het hele weekend al de snelste op de baan was, werd op de valreep ingehaald door Racing Point coureur Lance Stroll. En daar baalde Max flink van. Zo zien we hem verslagen op de grond zitten met zijn trainer.

(lees verder na de foto)

Max Verstappen zeer waarschijnlijk op pole positon

En laat die Lance Stroll nu net op het matje zijn geroepen bij de wedstrijdleiding. De beste man zou namelijk gele vlaggen hebben genegeerd in Q1. Hiermee remde hij dus niet genoeg af voor een gevaarlijke situatie. En ja, daar word je normaal gesproken een aantal plekken voor teruggezet. De kans dat de Nederlander Max Verstappen tóch vanaf pole position mag starten is dan ook groot.

Beeld: Instagram

Foto updates

Marieke Elsinga
Dionne Stax
Trijntje Oosterhuis
Sylvana IJsselmuiden
Nikki Herr

Laatste nieuws

Wow: Marieke Elsinga gaat helemaal los in radiostudio!

Radio luisteren is leuk, maar radio kijken is ook absoluut de moeite waard! Je zal deze spontane dans-explosie van Marieke Elsinga bij Q-Music maar gemist hebben...

Hoe is het nu met Franse zangeres Alizée?

Werkelijk iedere man werd in het jaar 2000 verliefd op zangeres Alizée uit Frankrijk. Deze verleidelijk dansende dame is inmiddels uit de hitlijsten verdwenen. Waar was ze al die tijd? En hoe gaat het nu met Alizée?

Geef je mening

Gerelateerde berichten