Beeldschone Hockeyster Eva de Goede gaat nog steeds voor goud

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Eva de Goede is een succesvolle Nederlandse hockeyster. Ze gaat dit jaar ook ons land vertegenwoordigen op de Olympische Spelen in Tokio!

Eva de Goede op de Olympische Spelen

Of de Nederlandse hockeysters ook deze keer de winst binnen zullen slepen is nog maar de vraag. Het zal in ieder geval niet aan Eva de Goede liggen! Met Eva op het middenveld hebben onze hockeysters al twee keer goud gewonnen op de Olympische Spelen. In 2008 en 2012 behaalden ze de winst op het belangrijkste toernooi in de hockeysport. In 2016 veroverden ze de tweede plek van het Olympische podium.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door • Eva de Goede • (@degoedeeva)

Blessure brengt Olympische droom in gevaar

Het was niet helemaal vanzelfsprekend dat Eva zou schitteren op de Olympische Spelen. Bij een wedstrijd van haar club, Hockeyclub Amsterdam, raakte ze ernstig geblesseerd. Ze was op haar pols gevallen en het zag er slecht uit. Met een gebroken pols naar de Olympische spelen zou een hele uitdaging worden. Maar Eva gaf niet zo maar op! Natuurlijk is ze er gewoon bij in Tokio, zelfs als aanvoerder!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door • Eva de Goede • (@degoedeeva)

De relatie van Eva de Goede

Eva de Goede is verloofd met Tim Drummond. Hij komt uit Zuid-Afrika. Eva is smoorverliefd en verhuisde zelfs naar het Afrikaanse land. Inmiddels zijn ze samen gelukkig in Nederland. Hij is ook zeker bekend met de hockeysport: Drummond is namelijk de aanvoerder van het Zuid-Afrikaanse hockey team en speelt voor de Haagse club Klein Zwitserland. Ook hij gaat naar de Olympische Spelen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door • Eva de Goede • (@degoedeeva)

Eva de Goede en Ellen Hoog in Sports Illustrated

Eva is niet alleen wereldberoemd om haar hockeyvaardigheden! Weet je nog? In 2013 schitterde ze in het Amerikaanse blad Sports Illustrated. Elk jaar geeft het blad een editie uit over beroemde sporters in badkleding. Eva mocht samen met collega-hockeyster Ellen Hoog haar prachtige lijf laten zien. En het resultaat was legendarisch mooi! Wil je zien hoe deze meiden schitterden voor de camera? Kijk dan de onderstaande video!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

De mooiste Instagram foto’s van Olympisch hardloopster Femke Bol

Hardloopster Femke Bol is de favoriet voor het goud op de 400 meter horden. Maar ook op Instagram is ze een favoriet van velen. 

Dit is waarom Iris Enthoven haar eigen programma verdient

Je kent haar misschien al een beetje, maar Iris Enthoven is nog niet super bekend bij het grote publiek. Maar de opkomend presentatrice verdient absoluut haar eigen programma.

Eindelijk vervangt Hélène Hendriks Wilfred Genee als presentator van De Oranjezomer

Het wordt al een hele tijd geroepen, ook op de redactie van Mannenzaken, maar nu is het moment dan eindelijk hier: Hélène Hendriks neemt het stokje over als presentator van De Oranjezomer.