Atletiek

Mannenzaken.nl > Sport > Atletiek

Wie Olympische Spelen zegt, denkt waarschijnlijk meteen aan atletiek. Deze collectie oer-sporten zijn de basis van alles. Rennen, werpen, springen – alles komt langs. Jarenlang waren we als Nederland niet zo’n grote speler op het gebied van atletiek, maar dankzij een nieuwe impuls aan toptalenten zitten we nu zelfs tijdens de sprintnummers aan de buis gekluisterd. Wat opvalt is dat vooral onze atletiekvrouwen er internationaal goed opstaan. Dankzij Femke Bol, Dafne Schippers, Sifan Hassan en Nadine Visser is het ineens een stuk leuker om atletiek te kijken. Vaak is het interview ná de wedstrijd, met deze uitgeputte vrouwen voor de microfoon, net zo vermakelijk als de race zelf. We mogen van geluk spreken met zulke talenten in ons landje!

Nieuws over atletiek

Topfitte atlete Fleur Jong deelt innige foto met Femke Bol

Atlete Fleur Jong gaat maakt enorme kans op een gouden plak in Parijs dit jaar. Waarom kennen we haar dan nog niet? Met deze foto bewijst ze dat je haar in één adem met Femke Bol mag noemen!

Atlete Lieke Klaver geniet van zonnetje in piepklein sportbroekje

Lieke Klaver laat zich maar weer eens van haar beste kant zien in een nieuwe foto. De atlete staat te glunderen in de volle zon...

Foto: Atlete Femke Bol deelt grootste hoogtepunten in strak sportpakje

Sprintsensatie Femke Bol doet kijkers wel vaker versteld staan. Toch weet ze zichzelf met deze spectaculaire kiekjes te overtreffen! 

Foto: Lieke Klaver trekt sportpakje uit voor bijzondere zwemsessie

Atlete Lieke Klaver heeft even een beetje rust voor zichzelf genomen. En dat doet ze in een wel heel bijzondere outfit. 

Atlete Femke Bol roept vragen op met strak galajurkje: ‘Prachtig lijf, toch een buikje?’

Atlete Femke Bol schittert op het podium van het Gouden Televizier-Ring Gala om de belangrijkste prijs uit te reiken. Toch klopt er iets niet, ziet ook de kijker...

Foto: Atlete Lieke Klaver poseert aan zwembad

De verleidelijke atlete Lieke Klaver is vaak te vinden op de atletiekbaan, maar in haar vrije tijd gaat ze liever naast het zwembad zitten. 

Dafne Schippers keihard afgemaakt vanuit onverwachte hoek: “Onsympathiek wijf”

De prachtige atlete Dafne Schippers wordt nu opeens kei, maar dan ook keihard afgemaakt door Maxim Hartman. Dat moet je zien!

Foto: Atlete Lieke Klaver wordt begluurd vanwege heerlijk broekje

Zoiets verwacht je niet in het atletiekstadion! Prachtige atleet Lieke Klaver heeft 'last' van een heel aparte pottenkijker. Zou het door dat verrukkelijke strakke broekje komen?