Sport AnneKee Molenaar in droomdefensie van Juventus

AnneKee Molenaar in droomdefensie van Juventus

-

AnneKee Molenaar in droomdefensie van Juventus

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

AnneKee Molenaar, de vriendin van Juventus-speler Matthijs de Ligt, zag haar boyke dit weekend weer eens shinen zoals hij dat voor Ajax deed. Niet alleen de verdediger, ook AnneKee zelf blijkt een uitstekend (centraal) duo te vormen met de vriendin van één van de andere verdedigers van Juventus.

 © AnneKee Molenaar Instagram
© AnneKee Molenaar Instagram

Het zijn altijd de mannen op het veld die in het voetbal de meeste aandacht krijgen. Die multimiljonairs rennen zich een partijtje rot natuurlijk, maar we vergeten daardoor wel eens dat er op de tribune van zo’n voetbalstadion ook enorme toppers zitten.

Defensief droomduo: AnneKee en Michela

Er is één maar: deze hoogtepunten van de wedstrijd halen de samenvattingen niet (vaak genoeg). Daarom mogen wij ons gelukkig prijzen dat Instagram bestaat. Niet alleen Matthijs de Ligt vertrok, ook zijn lieffie AnneKee Molenaar is tegenwoordig in Turijn te vinden. Daardoor zit ook zijn vriendin in een soort overgangsperiode. Daarom is het maar wat handig dat de wederhelften van Matthijs’ verdedigingsmaten niet te beroerd zijn om een helpende hand uit te steken.

Hun mannen strijden wel met elkaar, om een plekje in de defensie. Daar is op de tribune dus weinig van te zien. Zo gaat AnneKee best wel lekker met de knappe kant van Daniele Rugani, een Italiaanse centrumverdediger en dus directe concurrent van onze Matthijs. Het is misschien maar goed dat zij op de tribune plaatsneemt; probeer deze chick maar eens te passeren zonder je (nek)spier te verrekken….

(Lees verder na afbeelding)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Michela Persico (@michelapersico) op

Het alternatief: Martina

Je hoeft niet eens op een voetbalveld te zijn om te beseffen dat je Michela Persico niet zomaar voorbij komt. Het is dan ook onwaarschijnlijk dat Juventus-trainer Maurizio Sarri op de tribune is gaan kijken. Gelukkig (voor Matthijs) is de voetbalkleedkamer verboden terrein voor de spelersvrouwen, anders had Michela even kunnen influencen dat Rugani in de basis moet starten.

Kijk je naar de vrouw van de speler die wél naast De Ligt stond (Leonardo Bonucci) dan is negentig minuten concentreren op andere zaken een utopie. Martina Maccari staat al jaren haar vrouwtje naast Leonardo Bonucci en laat zien over bijzondere kwaliteiten te beschikken.

(Lees verder na afbeelding)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Martina Maccari (@martinazoev) op

De lappenmand: Carolina

Bonucci is een Italiaanse slager op voetbalschoenen. Enkels zijn het favoriete maaltje van zijn gestrekte been, maar het is ook volkomen te begrijpen dat deze Italiaan ook geen genoeg kan krijgen van de Martina-pap die hij nu al jarenlang nuttigt.

De échte concurrent van De Ligt zit echter zelf al een tijdje op de tribune. Giorgio Chiellini zit daar samen met zijn vrouw Carolina Bonistalli te kijken naar de wedstrijden. De 35-jarige verdediger van Juventus is al een tijd ernstig geblesseerd. Blessure of niet: Carolina en Martina konden klaarblijkelijk niet op de foto met AnneKee en Michela. Eén geluk: ook zonder die twee zonnestraaltjes kunnen deze dames shinen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door carolina bonistalli (@carolinabonistalli) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Cynthia Abma
Astrid Kersseboom
Romy Monteiro
Eva de Goede
Fatima Moreira de Melo

Laatste nieuws

Rondje Forum 3-8: Foto’s van Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen & meer

Verse screencaps, de beste socialposts en exclusieve beelden van je favoriete vrouwelijke BN'ers: je vind het op het Mannenzakenforum! Vandaag voor jou in de aanbieding: Dee van der Zeeuw, Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen en Sylvie Meis!

Arme Estavana Polman: enorme tegenvaller voor handbalster

Even leek het erop dat Estavana Polman álles kreeg wat haar hartje begeerde. Helaas lijkt er véél te vroeg een einde te komen aan haar droomjaar: ze kan komend seizoen vermoedelijk niet handballen...

Sociale Schoonheden met o.a. Monica Geuze, Yolanthe Cabau & Airen Mylene

Say cheese! Deze bekende Nederlandse vrouwen lieten zich het afgelopen etmaal zien op sociale media. Jackie Groenen en Yolanthe zijn om van te watertanden, en Airen Mylene en Monica Geuze zijn in goed gezelschap...

Geef je mening