Ajax-spits Sébastien Haller scoort 4x bij CL-debuut. Wie is zijn vriendin?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Sébastien Haller maakte zijn CL-debuut voor Ajax wel heel bijzonder! De Franse spits was maar liefst viermaal trefzeker voor Ajax tegen Sporting Portugal in de groepsfase van de Champions League. Haller werd terecht de Man of the Match en mocht de bal mee naar huis nemen. Maar waar is zijn huis eigenlijk? En een nog betere vraag, wie zit er bij hem thuis op de bank?

Priscilla Haller, spelersvrouw

Priscilla is de vriendin van Sébastien Haller en dat is al een tijd het geval. De twee kenden elkaar al toen Haller nog voor FC Utrecht speelde en hebben elkaar waarschijnlijk ontmoet toen Haller nog voetbalde in de jeugdelftallen. Ze zijn dus al zeker 8 jaar bij elkaar.

De familie van Sébastien Haller

Priscilla, de vriendin/vrouw van Haller is geen Instagram-goeroe en laat zich eigenlijk zelden zien in de media. Toch bestaan er verschillende Instagram foto’s van Haller waarop ook Priscilla te bewonderen is. De informatie is verder dun: Sebastién en Priscilla zijn getrouwd en hebben een aantal jaar geleden een dochter gekregen en daarna in 2019 nog een zoon.

De Toekomst

Sébastien en Priscilla Haller zijn dus vooral bezig om hun kinderen op te voeden. Toch hopen we dat Priscilla in de toekomst iets vaker naar buiten gaat treden en dat we hier en daar iets te weten komen over haar leven. Als haar man Sébastien een wereldster wordt zal anoniem blijven steeds moeilijker worden. Eén ding is zeker, ze ziet er prachtig uit!

Mannenzaken zit er voor nu bovenop en zodra er meer details bekend zijn komen we hier zeker op terug 😉

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Amy Vol van OG3NE geeft volgers een intiem kusje op foto

Amy Vol is het meest spontane en vrolijke zusje van meidengroep OG3NE. Ze blaast een lief kusje richting al haar volgers. 

Deze foto van Nikkie Plessen red jouw saaie zondag

Nikkie Plessen is alles behalve saai. Daarom is haar leuke foto het ultieme redmiddel tegen een saaie zondag!

Romy Monteiro valt op met foto in spannende blouse

Romy Monteiro is heel goed in het plaatsen van spannende en opvallende foto's. Haar nieuwste foto doet precies dat!