ACHTUNG: Duitse invasie bij PSV

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

PSV heeft druk gewinkeld bij de oosterburen: ze trokken o.a. WK-held Mario Götze aan. Feyenoord en Ajax beginnen nu toch wel ’n beetje bang te worden…

De Eredivisie is deze week ’n stuk leuker geworden! Op de valreep werden er een heleboel grote namen binnengehaald. Vooral bij PSV rinkelde de kassa: zij kwamen vlak voor het sluiten van de transfermarkt met de grootste verrassing: Duitse superster Mario Götze!

Lees ook: Andy van der Meijde komt met eigen voetbaltalkshow

Mario Götze naar PSV

Mario Götze maakte in de WK-finale van 2014 in verlenging de winnende goal voor Duitsland. Sindsdien is de aanvallende middenvelder een klein beetje afgezakt, maar nog steeds een zéér aantrekkelijke naam. Dat niet Ajax, maar PSV deze transferwindow voor vuurwerk zou zorgen had niemand gedacht!

Duitse ‘invasie’ in Eindhoven

Dat de voertaal bij PSV steeds meer richting Duits gaat zat eraan te komen. Ze trokken een tijd geleden trainer Roger Schmidt aan. Mede dankzij hem werden Philipp Max, Yvon Mvogo, Adrian Fein en dus Mario Götze uit de Bundesliga weggeplukt. Als deze Duitssprekende puzzelstukjes op hun plek vallen mogen Ajax en Feyenoord zich nog zorgen gaan maken dit seizoen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan.