ACHTUNG: Duitse invasie bij PSV

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

PSV heeft druk gewinkeld bij de oosterburen: ze trokken o.a. WK-held Mario Götze aan. Feyenoord en Ajax beginnen nu toch wel ’n beetje bang te worden…

De Eredivisie is deze week ’n stuk leuker geworden! Op de valreep werden er een heleboel grote namen binnengehaald. Vooral bij PSV rinkelde de kassa: zij kwamen vlak voor het sluiten van de transfermarkt met de grootste verrassing: Duitse superster Mario Götze!

Lees ook: Andy van der Meijde komt met eigen voetbaltalkshow

Mario Götze naar PSV

Mario Götze maakte in de WK-finale van 2014 in verlenging de winnende goal voor Duitsland. Sindsdien is de aanvallende middenvelder een klein beetje afgezakt, maar nog steeds een zéér aantrekkelijke naam. Dat niet Ajax, maar PSV deze transferwindow voor vuurwerk zou zorgen had niemand gedacht!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door PSV (@psv) op

Duitse ‘invasie’ in Eindhoven

Dat de voertaal bij PSV steeds meer richting Duits gaat zat eraan te komen. Ze trokken een tijd geleden trainer Roger Schmidt aan. Mede dankzij hem werden Philipp Max, Yvon Mvogo, Adrian Fein en dus Mario Götze uit de Bundesliga weggeplukt. Als deze Duitssprekende puzzelstukjes op hun plek vallen mogen Ajax en Feyenoord zich nog zorgen gaan maken dit seizoen!

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen in een strak geel pakje is de mooiste foto

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's. Maar de foto van haar in een geel pakje is het allermooist.

Nikkie plessen deelt weer foto met extreme outfit

Nikkie Plessen is de koningin van de pikante outfits. De ontwerpster, onderneemster en voormalig actrice deelt weer een van haar extreme outfits. 

Eva Jinek bombardeert zichzelf tot knapste schrijver met deze nieuwe foto

Eva Jinek heeft veel te vertellen. En omdat ze dat niet allemaal in een uurtje kwijt kan schreef  ze een spannend boek. 

Gerelateerde berichten