Sport ACHTUNG: Duitse invasie bij PSV

ACHTUNG: Duitse invasie bij PSV

-

ACHTUNG: Duitse invasie bij PSV

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

PSV heeft druk gewinkeld bij de oosterburen: ze trokken o.a. WK-held Mario Götze aan. Feyenoord en Ajax beginnen nu toch wel ‘n beetje bang te worden…

De Eredivisie is deze week ‘n stuk leuker geworden! Op de valreep werden er een heleboel grote namen binnengehaald. Vooral bij PSV rinkelde de kassa: zij kwamen vlak voor het sluiten van de transfermarkt met de grootste verrassing: Duitse superster Mario Götze!

Lees ook: Andy van der Meijde komt met eigen voetbaltalkshow

Mario Götze naar PSV

Mario Götze maakte in de WK-finale van 2014 in verlenging de winnende goal voor Duitsland. Sindsdien is de aanvallende middenvelder een klein beetje afgezakt, maar nog steeds een zéér aantrekkelijke naam. Dat niet Ajax, maar PSV deze transferwindow voor vuurwerk zou zorgen had niemand gedacht!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door PSV (@psv) op

Duitse ‘invasie’ in Eindhoven

Dat de voertaal bij PSV steeds meer richting Duits gaat zat eraan te komen. Ze trokken een tijd geleden trainer Roger Schmidt aan. Mede dankzij hem werden Philipp Max, Yvon Mvogo, Adrian Fein en dus Mario Götze uit de Bundesliga weggeplukt. Als deze Duitssprekende puzzelstukjes op hun plek vallen mogen Ajax en Feyenoord zich nog zorgen gaan maken dit seizoen!

Artikel delen:

Foto updates

Dionne Stax
Victoria Koblenko
Nicolette Kluijver
Yvonne Coldeweijer
Carolina Lo Galbo

Laatste nieuws

Andre Hazes heeft blik gericht op Maan de Steenwinkel

Tijdens de vrienden van Amstel Live wist Maan het met iedereen goed te vinden. Ze kreeg veel bekijks, voornamelijk van Andre Hazes.

WOW: Victoria Koblenko laat zich zien in spannend LINDA-nummer

De nieuwste LINDA heeft een pikant thema. Victoria Koblenko staat met foto's in het blad. We beloven: zó zag je de actrice nog nooit!

VIDEO: tijd voor ‘nieuwe’ rel bij Veronica Inside?

"Wij haten 'm nog steeds," lacht Johan Derksen terwijl Wilfred Genee veelzeggend grinnikt. Het is duidelijk nog steeds niet helemaal oké tussen de mannen van Veronica Inside...

Geef je mening

Gerelateerde berichten