Snelle

Snelle bio

Profiel

Geboortedatum: 3 oktober 1995
Sterrenbeeld: Weegschaal
Naam: Lars Sebastiaan Bos
Geboorteplaats: Gorssel
Relatie: Ja, met Sterre Kunzler
Kinderen: Geen
Beroep: Artiest
Instagram: De Instagram van Snelle is @mcsnelle

Foto's

Snelle
Snelle artiest

Artiest Snelle

Carrière Snelle

Snelle, beter bekend als Lars Bos, groeide op in het Gelderse plaatsje Gorssel. Snelle wist zijn naam op te bouwen als rapper. Op platformen als 101Barz en FunX wist Snelle middels sessies iedereen te overtuigen als artiest. Al snel bracht hij nummers uit als 'Scars' en 'Plankgas' (met Frenna). Dit werden enorme hits. Scars won zelfs de FunX Music Award voor best song. Al snel verschoof het genre van Snelle. Producenten zagen een grotere toekomst voor Snelle als popartiest, in plaats van een rapcarriere. Snelle brak door in 2019 met "Reünie", dat de nummer 1-positie bereikte in de Nederlandse Top 40 en platina ontving. In 2020 scoorde hij hits met "Smoorverliefd", een samenwerking met Interpolis, en "17 miljoen mensen", een nummer met Davina Michelle over COVID-19. Hij was ook coach in The Voice Kids en ontsnapte in Het Jachtseizoen van StukTV. In 2021 werd hij lid van The Streamers, bracht hij "Blijven slapen" uit met Maan (platina-status), en kreeg hij zijn eigen Netflix-documentaire. Later debuteerde hij als presentator bij SBS6 en was hij jurylid in Ministars.

Vriendin Snelle

De vriendin van Snelle heet Sterre Kunzler. Het stel is al zo'n 5 jaar samen. De knappe blondine Sterre werkt ook hard aan een succesvolle carriere. Ze volgde de opleiding Food & Business aan de Hogeschool van Amsterdam. Haar eigen kledingmerk SAL Y MÁS gaat ook aardig lekker.

Hazenlip Snelle

Snelle is geboren met een schisis, ook wel een 'hazenlip' genoemd. Vroeger werd Snelle ermee gepest, maar hedendaags is het zijn brandstof voor het schrijven van teksten. Zo komen de lyrics 'Ey Lippie, heb je haast ga je lekker jongen?' of 'Ik heb meer karakter in mijn bovenlip' hieruit voort.

Auto en vermogen van Snelle

Snelle lijkt niet vies te zijn van het rijden van mooie auto's. Lang reed hij rond in een Audi SQ7, die hij naar verluid nog steeds in zijn collectie heeft. Maar daarnaast heeft hij ook nog een Mercedes Benz 350D. Qua inkomen hoeft hij ook niet te klagen. Het schijnt dat hij voor een optreden maar liefst 39.500 euro vraagt! Zijn vermogen zou ongeveer tussen de 2 en 3 ton liggen.

Nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel wordt onder haar rokje gegraaid

Maan de Steenwinkel deelt een intieme foto via Instagram. De opgewonden zangeres wordt zowaar onder haar rokje gegraaid..

Video: Wulpse Maan de Steenwinkel maakt fans gek met uitdagend dansje

Maan de Steenwinkel laat zich helemaal gaan tijdens een optreden op een exotische locatie!

Foto: Maan de Steenwinkel slurpt gretig in luchtig zomerjurkje

Maan de Steenwinkel is lekker aan het ontspannen samen met haar ouders in Italië. De zangeres laat zien hoe ze in een luchtig zomerjurkje geniet van haar spaghetti. 

Foto: Emma Heesters draagt zeer onthullend jurkje tijdens kindershow

Emma Heesters is een grote naam onder de zowel volwassen als jonge generatie. De knappe zangeres laat ieders hartje sneller kloppen. Dat doet ze niet alleen met haar stemgeluid, maar ook met haar outfits! Of haar publiek nou jong of oud is; ze trekt altijd een oogstrelend outfitje aan!

Foto: Maan de Steenwinkel deelt bezopen idee vanuit bed

Maan de Steenwinkel heeft een schokkend nieuwtje. Zelf denkt ze dat we er met smart op zitten te wachten, maar de realiteit is waarschijnlijk anders...

Dit zijn de 4 vreemdste samenwerkingen van zangeres Maan

Maan de Steenwinkel heeft een aantal gekke samenwerkingen meegemaakt in haar carrière. En dit zijn de aller vreemdste. 

Romy Monteiro laat tong zien op privé foto

Romy Monteiro is een van de knapste mensen van het land, maar af en toe een tikje ondeugend. Zo laat ze haar tong aan iedereen zien. 

De mooiste foto’s en opmerkelijke weetjes over nieuw F1 talent Stephane Kox

Nieuwe zender ViaPlay is achter de schermen druk bezig met het binnenhalen van nieuw talent voor hun Formule 1 uitzendingen in 2022. Geen wonder dat hun oog gevallen is op Stephane Kox. Deze blonde coureur houdt namelijk van racen, en doet het bovendien uitstekend op foto en tv!