Romy Monteiro laat tong zien op privé foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romy Monteiro is een van de knapste mensen van het land, maar af en toe een tikje ondeugend. Zo laat ze haar tong aan iedereen zien. 

Er zijn weinig vrouwen zo getalenteerd als Romy Monteiro. De prachtige brunette kan acteren, presenteren, zingen en doet modellenwerk. Ze weet haar verschillende expertises goed met elkaar te combineren. Romy is dus overduidelijk een veelzijdige vrouw die van vele markten thuis is. Toch is er een kant van Romy die iets minder vaak naar voren komt. Ze kan namelijk echt ontzettend ondeugend zijn, al zal je daar over het algemeen weinig van merken. Romy stelt zich altijd vrij professioneel op. Maar als ze los komt en je krijgt iets meer van haar ontspannen kant te zien, dan sta je verbaasd te kijken hoe ondeugend Romy kan zijn. Het mooiste voorbeeld is haar tong, die steekt ze namelijk te pas en te onpas uit haar mond naar mensen op. Dat levert natuurlijk de meest grappige video’s op.

Lees ook: Foto: Romy Monteiro verdwijnt bijna in onbegrijpelijke jurk

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romy Monteiro (@romymonteiro)

Romy heeft een gezellig jurkje aan in spontane video

Op social media komt de sociale kant van Romy flink naar voren. Daar post ze maar al te graag waar ze die desbetreffende dag mee bezig is, of wat ze die dag aan heeft. Bijvoorbeeld het spontane jurkje wat ze draagt in de video op haar Instagram. Romy wappert een beetje met het jurkje heen en weer zodat je een totaalbeeld krijgt van hoe het leuke jurkje haar staat. En dat is natuurlijk niet verkeerd. Je krijgt als kijker op die manier meer te zien van Romy en dat valt eigenlijk alleen maar toe te juichen. Als je die video’s zo bekijkt dan snap je meteen waarom Romy ook zoveel gevraagd wordt voor modellenwerk. Romy laat namelijk elk kledingstuk er verleidelijk uitzien.

Daar is die dan, het ondeugende tongetje van Romy Monteiro

Je zal het filmpje helemaal moeten afkijken, maar dan wordt je ook beloond met de ondeugende streken van Romy Monteiro. Die steekt plagerig haar tongetje nog even uit haar mond. Zo lijkt het in de video net alsof Romy aan de vieze spiegel likt waar ze naast zit. Romy is zich duidelijk aan het vervelen tijdens het wachten. Ze is bij omroep MAX voor een televisie optreden en moet tussen de bedrijven door de tijd zien te doden. Dat gaat haar alleen niet zo goed af en ze probeert dan ook uit alle macht om zichzelf te vermaken. Daarom maakt ze allemaal van dit soort video’s in de hoop dat de tijd dan een klein beetje sneller gaat. Eigenlijk hoop je dan stiekem dat ze Romy expres nog wat langer laten wachten. Dan moet ze wel nog een spontane video opnemen zodat ze niet op de bank in slaap valt. Voor je het weet krijg je dus nog een paar video’s te zien waarin Romy rare bewegingen met haar tong aan het maken is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...