Romy Monteiro laat tong zien op privé foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romy Monteiro is een van de knapste mensen van het land, maar af en toe een tikje ondeugend. Zo laat ze haar tong aan iedereen zien. 

Er zijn weinig vrouwen zo getalenteerd als Romy Monteiro. De prachtige brunette kan acteren, presenteren, zingen en doet modellenwerk. Ze weet haar verschillende expertises goed met elkaar te combineren. Romy is dus overduidelijk een veelzijdige vrouw die van vele markten thuis is. Toch is er een kant van Romy die iets minder vaak naar voren komt. Ze kan namelijk echt ontzettend ondeugend zijn, al zal je daar over het algemeen weinig van merken. Romy stelt zich altijd vrij professioneel op. Maar als ze los komt en je krijgt iets meer van haar ontspannen kant te zien, dan sta je verbaasd te kijken hoe ondeugend Romy kan zijn. Het mooiste voorbeeld is haar tong, die steekt ze namelijk te pas en te onpas uit haar mond naar mensen op. Dat levert natuurlijk de meest grappige video’s op.

Lees ook: Foto: Romy Monteiro verdwijnt bijna in onbegrijpelijke jurk

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romy Monteiro (@romymonteiro)

Romy heeft een gezellig jurkje aan in spontane video

Op social media komt de sociale kant van Romy flink naar voren. Daar post ze maar al te graag waar ze die desbetreffende dag mee bezig is, of wat ze die dag aan heeft. Bijvoorbeeld het spontane jurkje wat ze draagt in de video op haar Instagram. Romy wappert een beetje met het jurkje heen en weer zodat je een totaalbeeld krijgt van hoe het leuke jurkje haar staat. En dat is natuurlijk niet verkeerd. Je krijgt als kijker op die manier meer te zien van Romy en dat valt eigenlijk alleen maar toe te juichen. Als je die video’s zo bekijkt dan snap je meteen waarom Romy ook zoveel gevraagd wordt voor modellenwerk. Romy laat namelijk elk kledingstuk er verleidelijk uitzien.

Daar is die dan, het ondeugende tongetje van Romy Monteiro

Je zal het filmpje helemaal moeten afkijken, maar dan wordt je ook beloond met de ondeugende streken van Romy Monteiro. Die steekt plagerig haar tongetje nog even uit haar mond. Zo lijkt het in de video net alsof Romy aan de vieze spiegel likt waar ze naast zit. Romy is zich duidelijk aan het vervelen tijdens het wachten. Ze is bij omroep MAX voor een televisie optreden en moet tussen de bedrijven door de tijd zien te doden. Dat gaat haar alleen niet zo goed af en ze probeert dan ook uit alle macht om zichzelf te vermaken. Daarom maakt ze allemaal van dit soort video’s in de hoop dat de tijd dan een klein beetje sneller gaat. Eigenlijk hoop je dan stiekem dat ze Romy expres nog wat langer laten wachten. Dan moet ze wel nog een spontane video opnemen zodat ze niet op de bank in slaap valt. Voor je het weet krijg je dus nog een paar video’s te zien waarin Romy rare bewegingen met haar tong aan het maken is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!