Foto: Emma Heesters draagt zeer onthullend jurkje tijdens kindershow

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters is een grote naam onder de zowel volwassen als jonge generatie. De knappe zangeres laat ieders hartje sneller kloppen. Dat doet ze niet alleen met haar stemgeluid, maar ook met haar outfits! Of haar publiek nou jong of oud is; ze trekt altijd een oogstrelend outfitje aan!

Emma Heesters in strak en kort jurkje

Emma Heesters mocht in Antwerpen een optreden verzorgen. De blondine stond in een vol Sportpaleis. Emma was hier zelfs voor een hele speciale gelegenheid, namelijk voor Ketnet België. Deze kinderzender had een award uitreiking genaamd Het Gala van de Gouden K’s. Hierbij werden verschillende prijzen uitgereikt aan alle talenten. Emma Heesters was uitgenodigd om op te komen treden voor duizenden kinderen en hun ouders. Hiervoor besloot Emma dus een kort jurkje aan te trekken. Naast het feit dat de zangeres niet veel aan de verbeelding overliet had ze ook nog eens gekleurde plukken veren op haar schouders. Het is erg knap dat Emma het de hele avond in deze outfit heeft volgehouden. Daarnaast kon Emma net overeind blijven want haar torenhoge zwarte hakken maakte het haar niet makkelijk. De zangeres zette gelukkig een spectaculair optreden neer voor al haar kleine fans.

Lees ook: Emma Heesters maakt vergelijking in knalgeel pakje

Emma Heesters genomineerd voor beste song

Emma Heesters was niet alleen uitgenodigd om te komen zingen op het Gala van de Gouden K’s maar ze was ook nog eens genomineerd. Emma was samen met de Vlaamse zanger Metejoor genomineerd voor de beste song award. Het duo was genomineerd met hun populaire nummer Rendez-Vous. Het nummer gaat over het gevoel nooit genoeg te kunnen hebben van iemand. Het liefst zou Emma elk uur weer bij diegene willen zijn. Misschien gaat het wel over haar voetbal vriend Wesley Hoedt, wie weet. Het nummer is dus erg spannend maar helaas won het duo niet de Gouden K. Deze award ging namelijk naar K3 toe. Met het nummer Waterval veroverde het nieuwste K3 duo blijkbaar alle harten en kregen ze de award uitgereikt.

Emma Heesters zingt nummer in Hindi

Emma Heesters heeft een enorm goed gevoel voor taal. Zo zingt de blondine al regelmatig  nummers in het Spaans. Nu heeft Emma veel verzoeken gehad voor een specifiek nummer in het Hindi. Dit is een Indo-Arische taal die voornamelijk in India wordt gesproken. Het nummer heet Chaand Baaliyan en kwam in 2020 uit. De originele zangeres is Aditya A. Emma Heesters deelt op haar Instagram dat het nummer het meest aangevraagde lied was. En Emma luistert natuurlijk altijd heel goed naar haar volgers dus ze nam het nummer op. Het nummer is deels in het Engels en deels in het Hindi. Emma heeft een prachtige versie van het gevoelige nummer opgenomen en ze gaat zowat viral op YouTube met de cover. Op YouTube heeft Emma al 10.000 likes gekregen voor haar cover. Zelfs internationale media merken Emma op en schrijven over haar zangtalent.

Beluister hier een stukje van het nummer:

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!