Foto: Maan de Steenwinkel deelt bezopen idee vanuit bed

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel heeft een schokkend nieuwtje. Zelf denkt ze dat we er met smart op zitten te wachten, maar de realiteit is waarschijnlijk anders…

Maan de Steenwinkel is net als jij en ik. Ook zij ligt wel eens languit op bed door Instagram te scrollen. Ze kwam iets héél leuks tegen, vindt ze zelf. Via onderstaande foto deelde ze het met haar volgers. Heeft Maan de vinger aan de pols als het gaat om de wensen van haar fans? Dit bezopen idee doet anders vermoeden!

Lees ook: Maan de Steenwinkel deelt foto van meest intieme momentje van de dag

Wie blijft er bij Maan de Steenwinkel slapen?

Maan de Steenwinkel introduceerde een nieuwe song bij haar volgers. Ze dacht zelf dat iedereen er wel enthousiast op zou reageren, maar we betwijfelen of het bezopen nummertje de hitlijsten gaat bestijgen. Haar hit “Blijven slapen”, een samenwerking met rapper Snelle, werd omgetoverd tot een echte carnavalsknaller. Blijven slapen is altijd riskant tijdens carnaval! Maan kan de remix in ieder geval erg waarderen, deelt ze met een foto op Instagram. Ze zegt zelfs dat je “niet wist dat je het nodig had”. Nou, nu weten we dat wel, Maan! De remix klinkt lekker vertrouwd, maar heeft een nasmaak van verschraald bier. Ideaal voor carnaval dus! Haar stemgeluid is gelukkig nog wel in originele vorm te horen. Hoewel we Maan graag eens een Brabants of Limburgs accent zouden horen proberen!

maan hit carnaval

Maan weet wat haar volgers op Instagram willen

Zoals al benoemd laat de zangeres weten in de Instagram-story dat je nog niet wist dat je deze single nodig had. Al wordt haar hit met rapper Snelle erg vaak gedraaid op de radio en nu ook weer in de clubs, is het juist deze single die je moet gaan luisteren. Zou ze haar top 40-carrière aan de kant willen gooien, in ruil voor eentje die zich volledig richt op carnaval? Ze lijkt niet echt zo’n carnavalstype en komt ook niet uit het zuiden van ons land. Maar misschien ziet ze een uitgelezen kans om een carrièreswitch te gaan maken. Voorlopig denken we dat het slimmer is om nog even af te wachten of de single nét zo’n succes wordt als de samenwerking met Snelle.

maan op bed carnaval

Legendarische remix

Maan geeft de single haar ‘approval’ in het derde deel van de story. Ze noemt het nummer ‘legendary’. Al is de kans klein dat het gaat voor een award, zoals vele van haar andere singles wel zo vaak prijzen in de wacht slepen. De zangeres viel onlangs nog in de prijzen bij de Top 40 awards van QMusic. Daar werd het originele “Blijven slapen” beloond met de prijs voor “Grootste hit” en kreeg de zangeres met gouden stem de prijs voor de beste artiest. Of deze remix door haar fans en de jury van toekomstige awardshows wordt gewaardeerd is nog even afwachten. Zelf blijkt ze wel al groot fan. Zou ze maar al te graag zo snel mogelijk de kroeg induiken en meeblèren met haar nieuwste hit, en andere carnavalsklassiekers? Voorlopig blijft ze nog even liggen, zo blijkt uit haar post. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!