Foto: Maan de Steenwinkel wordt onder haar rokje gegraaid

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel deelt een foto via Instagram. De zangeres wordt zowaar onder haar rokje gegraaid..

Maan de Steenwinkel haar show in de Ziggo Dome is officieel voorbij! De zangeres keek al maanden uit naar dit mega-optreden, en die leek zeker in de smaak te zijn gevallen. Dit is de grootste show ooit die Maan doet, en of ze ervan genoten heeft, is na het zien van haar Instagram account geen raadsel meer. Wél werd de zangeres spontaan onder haar rokje gegraaid, backstage..

Maan de Steenwinkel voelt vreemde hand onder rokje

Maan de Steenwinkel deelt een opvallend kiekje via Instagram. Dit natuurlijk allemaal omtrent haar show in de Ziggo Dome, waar Maan al maanden naar uitkeek. Nu het eenmaal zover was, was de lach van Maan niet meer van haar gezicht af te krijgen. Via Instagram deelt ze verschillende kiekjes omtrent dit grootse optreden. Zo waren er ontzettend veel verschillende artiesten aanwezig. Denk aan Snelle, Bente, De Jeugd van Tegenwoordig, Fresku en Goldband. Deze had Maan allemaal meegenomen om er nóg een spectaculairder optreden van te maken. En of dat gelukt is, is na het zien van de foto’s helemaal duidelijk. Alleen leek er achter de schermen bij het optreden van Maan wel iets geks aan de hand te zijn. Op Instagram zien we namelijk een foto verschijnen van Maan die onder haar rokje gegraaid wordt. Tenminste, dat lijkt zo op het eerste gezicht. Dit leek uiteindelijk gewoon te gaan om iemand van de regie, die haar outfit aan het fixen was. Niks aan de hand dus, Maan is helemaal oké!

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel laat fans watertanden met gruwelijk lekker pakje

Maan de Steenwinkel intiem op podium met Goldband-lid

Dat Maan de Steenwinkel en Karel van Goldband een relatie hebben, weet inmiddels iedereen. De twee houden het dan ook allesbehalve geheim en delen hun relatie openlijk richting de buitenwereld. Karel was natuurlijk ook aanwezig bij de grote Ziggo Dome show van Maan, en hier hadden de twee nog het een en ander te tonen op het podium. Via Instagram deelt de zangeres foto’s van de avond, en zoals ze zelf al aangeeft, was deze om nooit meer te vergeten; “AVOND VAN MN LEVEN“. Dat het de avond van d’r leven was, is zeer goed te zien aan de foto’s en video’s. We zien een groots publiek en verschillende artiesten die Maan steunen tijdens deze avond. Zo ook Karel, waarmee Maan nog uiterst intiem werd op het podium. De twee leken even vergeten te zijn dat ze voor een paar duizend man stonden.. Vol liefde staren Maan en Karel elkaar in hun ogen. Wat leidt tot flinke vreugde en lawaai vanuit het publiek. Wie steunt deze relatie nou niet? In ieder geval gaat Maan deze avond niet snel uit haar geheugen laten wissen. Wie is er klaar voor een nóg groter optreden van de zangeres?

Lees ook: Foto: Ondeugende Maan de Steenwinkel trekt strakste pakje ooit aan

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!