Zwetende Heleen van Royen verbaast volgers met stomende video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen moet voor haar werk misschien achter een laptopje zitten, maar daarnaast is ze flink bezig in de sportschool.

Knappe schrijfster Heleen van Royen maakt stomende video

De aantrekkelijke schrijfster Heleen van Royen weet flink indruk te maken met een stomende video. De knappe vrouw betovert haar volgers vanuit de sportschool met een filmpje dat wel heel erg spannend is om te zien. Heleen van Royen is al langere tijd bezig om beter in vorm te raken, al is er natuurlijk niks mis met hoe ze er nu uit ziet. Integendeel, Heleen is een van de knappere vrouwen van het land. Maar ze deed graag wat aan haar conditie, dus bezoekt Heleen tegenwoordig de sportschool. En dat betaalt zich echt wel terug momenteel. De knappe schrijfster ziet er namelijk beeldschoon uit. Ze laat haar volgers zien wat haar sportschool routine is. Het ziet er allemaal erg indrukwekkend uit, zoals Heleen dat doet.

Lees ook: Foto: Heleen van Royen laat haar flinke gewichten zien in krap sporttopje

Zwetend en puffend komt Heleen van Royen door training heen

Om even te laten zien wat ze in huis heeft deelt Heleen haar sportschool routine met haar volgers. En dat ziet er natuurlijk enorm stoer uit. Ze loopt enorm te zweten op beeld, maar dat maakt niet uit. De stoere schrijfster kan met deze video op veel respect van haar volgers rekenen. Ze draagt een mooi sportpakje tijdens haar work-out, waardoor haar volgers ook nog wat hebben om van te kunnen genieten. Die smullen van het lekkere lichaam van Heleen waar ze naar mogen kijken. Heleen vindt het allemaal wel best. Die is niet zo moeilijk als het om het showen van haar prachtige lichaam gaat. Terwijl Heleen haar oefeningen doet, beweegt haar lichaam verleidelijk op en neer. De video is daarmee wel een stuk verleidelijker dan gedacht.

Heleen van Royen legt haar plan uit

De knappe schrijfster heeft natuurlijk een programma doorlopen om in eerste instantie een beetje af te vallen en in vorm te komen. Sinds dat programma is afgelopen moet ze het zelf doen. Maar hoe ziet Heleen dat voor zich? Welke doelen stelt ze en wat wil ze nog bereiken? Dat laat ze via bovenstaande foto even weten. De fans van Heleen zitten het allemaal vol enthousiasme aan te kijken. Die vinden de fitness reis van Heleen van Royen alleen maar leuk om te volgen. En gelijk hebben ze, want Heleen is een ongelooflijk leuke vrouw.

De prachtige sportoutfit van Heleen van Royen

Heleen van Royen kan natuurlijk niet zomaar sporten. Daar moet ze eerst de juiste kleding voor aantrekken. Deze keer besloot Heleen om te sporten in een kort roze rokje en een wit topje, zonder iets eronder aan. Het is misschien niet de meest voor de hand liggende keuze om aan te trekken naar de sportschool, maar het staat Heleen in ieder geval erg goed. En dat wil natuurlijk ook wat zeggen. Met haar mooie outfit sleept Heleen zich naar de sportschool om mooie video’s te maken voor haar volgers.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting wordt vastgelegd met vriend tijdens nachtelijke uurtjes

Suzanne Schulting is gefotografeerd samen met haar vriend, terwijl ze in de natuur nachtelijke avonturen aan het beleven zijn.

Kelly Piquet heeft zakgeld kampioenschap Max Verstappen al uitgegeven: “Louis Vuitton day!”

Kelly Piquet weet als geen ander dat de overwinning van het F1 kampioenschap er voor  Max Verstappen dik in zit. Daarom besluit de brunette alvast haar aandeel te spenderen aan wel hele luxe benodigdheden. 

Chelsey Weimar (Expeditie Robinson) laat wel héél erg veel van zichzelf zien op deze foto’s

Chelsey Weimar kent geen schaamte meer na haar deelname aan Expeditie Robinson, en plaatst haar meest pikante foto's.