Zonnebadende Sylvana IJsselmuiden krijgt onverwacht commentaar op foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op haar Instagram plaatst Sylvana IJsselmuiden foto’s waar menig model jaloers op is. Haar nieuwste kiekje was blijkbaar te spannend, want ze kreeg commentaar op wat ze liet zien!

Als bekende vrouw moet je soms uitkijken wat je op je sociale media plaatst. Daar kwam Sylvana IJsselmuiden ook achter, nadat ze een foto aan haar Instagram verhaal toegevoegd had. Haar volgers zijn geobsedeerd door haar voeten, daarvan is ze op de hoogte. Om ongewenst commentaar te voorkomen ‘hakt’ ze haar voeten vaak van foto’s af. Maar van elk kleine foutje dat Sylvana IJsselmuiden maakt wordt gebruik gemaakt, want als ze het één keer vergeet volgt er meteen commentaar van haar oplettende fans. Nadat ze een verhaal upload waarop haar voeten deels in beeld zijn, heeft een fan door dat ze expres haar voeten van de foto’s houdt. ‘Verziekt door het internet’, noemt Sylvana het.

Sylvana Ijsselmuiden

Sylvana IJsselmuiden geniet van Zweedse roadtrip

Ook Sylvana IJsselmuiden heeft vakantie. En daar geniet ze duidelijk van! Nadat ze eerder al van de Griekse zon genoot en op een quad ging toeren, kan ze ook het mooie Zweden afstrepen. Ze kreeg een auto mee van Kia en ging samen met influencer Tobias Camman en zanger Jasper Demollin door de Zweedse landschappen. Als mooie blondine past ze goed tussen al het schoons wat het Scandinavische land te bieden heeft. Ook van deze trip deelde ze een paar heerlijke foto’s. Hoewel het misschien meer Amerikaans is dan Zweeds, vinden wij de cowboylaarzen die Sylvana draagt zeker geen slecht idee in combinatie met het korte broekje!

Sylvana IJsselmuiden nodigt iedereen uit voor Sneekweek

Sylvana is een echte Friese schoonheid. Ze is trots dat ze uit Leeuwarden komt en spreekt zelf ook een aardig woordje Fries. Één van de jaarlijkse feesten in Friesland is de Sneekweek. Hierbij staat heel Sneek een week lang in het teken van zeilwedstrijden en feestelijke activiteiten zoals een kermis en een muziekfestival. Sylvana IJsselmuiden geniet samen met haar zus van de evenementen die tijdens de week te doen zijn. Op haar Instagram laat ze weten aanwezig te zijn en met de tekst ‘Sneekweek laat je horen’ is te zien dat ze het naar haar zin heeft. Ze vraagt aan haar fans wat die aan het doen zijn, maar duidelijk is dat Sneek the place to be is.

Afbeelding

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!