Zoë Kravitz te bewonderen als Catwoman

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Zoe Kravitz

Er is een nieuwe naam toegevoegd aan het illustere rijtje vrouwen die zich in het poezenpak van Catwoman hijsen. Na Julie Newmar, Halle Berry, Michelle Pfeiffer en Anne Hathaway is het nu de beurt aan Zoë Kravitz om de rol van Catwoman te gaan vertolken in de nieuwste Batman-film: The Batman. De dochter van Lenny Kravitz en Lisa Bonnet maakt haar verschijning naast Robert Pattinson, Jeffrey Wright en Jonah Hill.

Diverse rollen

Het is niet de eerste keer dat Kravitz meespeelt in een superheldenfilm. Eerder was ze al te bewonderen in X-men: First Class, waar ze de rol van Angel Salvadore vertolkte. Het M(arvel-)CU lijkt haar niet opgezogen te hebben, blijkt uit de overstap naar het universum van DC. Verder heeft de Amerikaanse actrice vooral faam verworven met haar rollen in Big Little Lies, de Divergent-verfilmingen en ook de Fantastic Beasts-titels. De rol van Catwoman is trouwens niet helemaal nieuw voor d’r: ze wist de rol ook te bemachtigen in The LEGO Batman Movie.

Katachtig

We zijn allemaal ontzettend benieuwd hoe Kravitz haar rol gaat vertolken. De inbreker is niet alleen een verschijning door haar strakke pakje, maar ook haar flexibele moves zullen menig tienerjongen bij het zien van de film in beweging brengen. Het is maar de vraag of Pattinson, die in de rol van Batman kruipt, dit katje weet te beteugelen. Wat in ieder geval wel zeker is, is dat de film geen link zal hebben met de Joker-film, die onlangs is uitgekomen. Ook weten we nog niet of Selina Kyle -de echte naam van het karakter van Catwoman- nog in andere films van DC haar opwachting gaat maken. Wat in ieder geval zeker is, is dat wij niet kunnen wachten tot we Zoë met d’r zweepje aan de slag zullen zien! De opnames voor de nieuwe Batman-film beginnen eind 2019 en de film wordt in 2021 verwacht!

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen maakt volgers wild met eerlijke foto

Heleen van Royen zou eigenlijk standaard 'Heerlijke Heleen' moeten heten, want met elke foto maakt ze haar fans nóg verliefder!

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..

Gerelateerde berichten