Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Pien Hersman is lekker aan het genieten van haar vrije tijd. Het schaatsseizoen zit er namelijk op en daarom is Pien even lekker op vakantie. Ze is op vakantie in het warme Dubai. Een paar weekjes geleden zat ze nog in Marokko. Ze neemt het er dus flink van en geniet vooral van het warme weer. Gelukkig laat ze haar volgers ook meegenieten door het plaatsen van heerlijke foto’s. Dit zijn zeker niet de minste foto’s. Nu de vakantie in Dubai er bijna op zit heeft ze een aantal van de beste foto’s geselecteerd die ze hier gemaakt heeft en deelt deze met haar volgers. Met een aantal van deze foto’s heeft ze haar volgers flink verbaasd, want Pien heeft nauwelijks kleding aan!

Pien Hersman

Pien Hersman steelt de harten van mannelijke volgers

Pien Hersman heeft enorm veel volgers op haar Instagrampagina. Ze heeft al bijna 800.000 volgers weten te behalen. Dat is ook wel te begrijpen, Pien is namelijk een knappe verschijning. De brunette weet de harten van haar mannelijke volgers allemaal te veroveren. Ze heeft prachtige ogen waar je in verdrinkt en een prachtige glimlach. Daarnaast heeft ze als topsportster natuurlijk ook een heerlijk afgetrainde verschijning met goede vormen op de juiste plekken.

Pien Hersman schaatsster

Meer zien van Pien Hersman doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van de knappe schaatsster Pien Hersman? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de brunette de mooiste beelden van zichzelf in de heerlijkste schaatspakjes. Daarnaast geeft ze je ook een kijkje in haar privéleven met dus bijvoorbeeld deze geweldige vakantiefoto’s. Dit zijn, zoals je zelf ook hebt gezien, zeker niet de minste kiekjes van de knappe Pien. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!