Zo creëer je een luxueuze uitstraling in je badkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ben je toe aan ontspanning en luxe, maar heb je geen tijd om op reis te gaan? Gelukkig hoef je de deur helemaal niet uit! Creëer eenvoudig een luxueuze uitstraling in je badkamer en ontspan in je eigen wellnesscentrum. Wil je weten hoe je zo’n luxe uitstraling creëert met natuurlijke materialen en wil je weten hoe je zorgt voor voldoende opbergruimte? Lees dan gauw verder voor de allerbeste tips!

Maak gebruik van natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen, zoals natuursteen en hout, dragen bij aan een luxueuze uitstraling. Kies daarom voor tegels van natuursteen op de vloer en de wanden. Laat hout terugkomen in bijvoorbeeld het wastafelmeubel en de kolomkast. Zorg ervoor dat de badmeubels goed behandeld zijn en tegen vocht kunnen. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat de nieuwe badmeubels een tijdje meegaan.

Kleed de badkamer vervolgens aan met natuurlijke accessoires zoals een plant, een luxe zeeppomp en natuurlijke kaarshouders. Wees voorzichtig met de hoeveelheid accessoires. Je wil natuurlijk niet dat je badkamer rommelig, en dus minder luxe oogt.

Zorg voor voldoende opbergruimte

Rommel hoort niet thuis in een luxueuze badkamer. Zorg daarom voor voldoende opbergruimte. Denk hierbij aan een mooi badkamermeubel en een handige kolomkast, die elk aansluiten bij de stijl van de badkamer. Kies daarnaast voor een strakke, afgesloten wasmand. Zo kun je alle troep netjes opruimen en heb je geen last van rondslingerende handdoeken en scheermesjes.

Kies voor een inloopdouche

Een inloopdouche vormt een mooi geheel met de rest van de badkamer. Daarnaast heeft het een moderne en strakke uitstraling. Een inloopdouche ziet er niet alleen luxe uit, het is ook nog eens praktisch. Je hebt namelijk geen last van een opstap, het is makkelijk schoon te houden en je kunt de afmetingen van de douche aanpassen op de afmetingen in je badkamer. Maak je inloopdouche compleet met een regendouche, voor een extra luxe gevoel. Regendouches zijn beschikbaar in verschillende kleuren zoals zwart, goud en chroom en verkrijgbaar als losse douchekop of volledige doucheset.

Creëer een spa in je eigen badkamer

Kies naast een regendouche voor een vrijstaand bad met luxe badkraan in je badkamer. Wanneer je voldoende ruimte hebt, plaats je het bad diagonaal in de badkamer. Kies daarnaast voor een sunshower en sauna, waardoor je een heuse spa in je eigen badkamer creëert. Maak het wellness gevoel compleet en plaats lekker ruikende geurstokjes en kaarsen in je badkamer, zodat je helemaal tot rust komt in je eigen wellnesscentrum.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet showt weinig verhullende zomerjurkjes in eigen slaapkamer

De bloedmooie Kelly Piquet heeft een hele nieuwe reeks aan kleding gehaald. En daarmee imponeert ze haar volgers vanaf haar slaapkamer. 

Foto: Heleen van Royen deelt foto in slaapkamer met vriend

Heleen van Royen is heel open wat betreft haar privéleven. Ook een foto met haar vriend vanuit de slaapkamer is voor de schrijfster niet te gek...

Foto: Kim-Lian van der Meij heeft last van te veel wild groeiend haar

Kim-Lian van der Meij heeft na een dagje strand wel heel erg last van een bad-hair-day. Maar de knappe presentatrice laat dat haar niet tegenhouden.