ZIEN: Trotse Sigrid Kaag danst op tafel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De uitslag van de Tweede Kamerverkiezingen is bekend! De enthousiaste reactie van Sigrid is helemaal terecht, ze heeft met haar partij een spectaculaire winst behaald. Op basis van de eerste exitpolls leken zij nog 27 zetels te bemachtigen, wat dus een aantal zetels is gezakt. Het blijft voor D66 het hoogste aantal zetels dat ze ooit in de Tweede Kamer hebben gehad.  De partij is van 19 naar 24 zetels gegaan. Zo wordt D66 de tweede partij van Nederland. “Een buitengewone prestatie”, aldus de trotse lijsttrekker.

Dé overwinningsreactie van Kaag

Dat het campagnevoeren van deze Tweede Kamerverkiezingen anders is dan normaal, moge duidelijk zijn. Zo ook voor Sigrid Kaag van D66. Alle campagnes, debatten, interviews of andere pogingen om de kiezer over te halen waren online of op tv. De lijsttrekker van D66 heeft op Instagram lekker gepost. Ze ging onder andere live met Selma Omari en plaatste filmpjes met daarin haar standpunten om de kiezer voor haar te winnen. Uiteindelijk heeft de kiezer gekozen, D66 wordt de tweede partij van Nederland. Sigrid is door het dolle heen en kan zich na het zien van de uitslag niet meer inhouden! De volgende beelden volgden:

Rutte bouwde zijn eigen overwinningsfeestje

Ook op de Instagram van Partijleider Markt Rutte is er een teken van vreugde! “Wat een avond! Dankbaar voor het vertrouwen”, aldus de nieuwe premier. Tegenover de pers reageert de minister president zoals we het van hem gewend zijn. Op de foto is te zien dat Rutte enthousiast is dat de VVD de grootste partij van Nederland blijft.

Foto boven: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...