ZIEN: trailer keiharde Netflix film Ferry met Frank Lammers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Goed nieuws voor fans van de Netflix serie Undercover. Er komt namelijk binnenkort een film aan over het verleden van personage Ferry Bouman. En die belooft een regelrechte actie hit te worden. De eerste trailer is al vrijgegeven en kan je hieronder bekijken.

Netflix heeft de trailer van Undercover-film Ferry online gezet. Frank Lammers kruipt weer in de huid van beroepscrimineel Ferry Bouman. Ferry, meesterlijk gespeeld door Lammers, blijft een hoogtepunt uit de Netflix serie. Daar is hij een meedogenloze drugsbaron. Maar alle grote mannen moeten ergens beginnen. En dat begin kan je binnenkort zien in de erg spannende film.

Lees ook: Netflix onthult spannende trailer Lupin 2

Een bijzondere terugblik

Ferry gaat over het duistere verleden van de bekende drugsbaron met dezelfde naam. Zijn verhaal begint in 2006 in hartje Amsterdam. Ferry werkt dan nog als handlanger van de hasj-kingpin van de onderwereld, Brink. Hij is niet alleen Ferry’s baas, maar ook zijn mentor. Wanneer een groepje kampers uit Brabant Brinks zoon levensgevaarlijk verwonden, wordt de meedogenloze Ferry naar Brabant gestuurd voor wraak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Frank Lammers (@franklammersofficial)

Na jarenlange afwezigheid keert Ferry dus noodgedwongen terug naar zijn geboortestreek. Jaren daarvoor ontvluchtte hij die vanwege onduidelijke redenen. Ferry moet terug naar de familie van wie hij vervreemd is en het kampeerleven wat hij heeft afgezworen. Hoe de stoere crimineel het vergaat op de camping en waarom hij uiteindelijk besluit om te blijven dat valt straks allemaal in de film te zien.  Een ding is zeker, Ferry komt voor een hoop uitdagingen te staan in zijn zoektocht naar wraak.

Wat kan je verwachten?

De fans van Undercover krijgen met de film weer alle elementen van de serie voorgeschoteld. Van spannende scenes, plotwendingen, gevaarlijk actie en een flinke dosis humor, alles komt aan bod. Als je wilt weten wat je allemaal te wachten staat in de Netflix film, kijk dan snel even onderstaande video. Daarin legt niemand minder dan Ferry zelf uit wat je allemaal kan verwachten.

Waar was Ferry?

Veel fans waren teleurgesteld toen in seizoen 2 van het spannende Undercover Ferry bijna niet te zien was. Waar de drugsbaron in seizoen 1 een vrij grote rol had, blijkt hij in seizoen 2 een stuk minder belangrijk. Fans van de gevaarlijke crimineel kunnen nu, met de komst van de film, opgelucht adem halen. Niet alleen krijgen ze met de film meer te zien van het brute personage, ook komen ze meer te weten over zijn verleden, waardoor iedereen waarschijnlijk nog meer van de serie kan genieten.

Wat gaat er hierna gebeuren?

Na de film is het nog lang niet gedaan met de wereld van Undercover. Een derde seizoen is al opgenomen en zal waarschijnlijk of later dit jaar of begin volgend jaar verschijnen. Aangezien de serie razend populair is hoeft niemand voorlopig nog bang te zijn voor een eventueel einde van Undercover. Ferry Bouman blijft de komende tijd Brabant dus nog onveilig maken!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Frank Lammers (@franklammersofficial)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Voorovergebogen Marijn Kuipers wordt van achteren beklommen

Marijn Kuipers heeft normaal gesproken een vrij normale dag, maar nu wordt de knappe blondine opeens vanachter besprongen!

Video: Rico Verhoeven laat sterkste punten van zijn vriendin Naomy van Beem zien

De knappe vriendin van Rico Verhoeven, Naomy van Beem, is een lust voor het oog. en dat zie je wel op deze foto's. 

Foto: Juultje Tieleman probeert volgers te verleiden met zwoele blik

Juultje Tieleman is een van de knapste influencers van Nederland. Dat heeft ze deels te danken aan haar zwoele blik.