ZIEN: Spectaculaire nieuwe trailer Marvel-serie Loki

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Disney+ pakt flink uit dit jaar! Heb je de gloednieuwe trailer van Loki al gezien? Deze voormalig superschurk krijgt binnenkort een eigen tv-serie. Wat kunnen we verwachten?

Nu ze bij Disney alle superhelden inmiddels wel een eigen film of serie gegeven hebben, is het de beurt aan de slechteriken. Loki, bekend als de charismatische tegenstander van Thor, heeft een eigen tv-serie te pakken op streamingdienst Disney+. De serie speelt zich af na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame. In de eerste trailer van Loki kunnen we zien dat het Marvel en Disney niet aan ambitie ontbreekt!

Lees ook: Netflix komt met spin-off The Witcher

Wanneer komt Loki op Disney+?

Je zult nog eventjes moeten wachten tot de serie Loki daadwerkelijk aan het aanbod van Disney+ wordt toegevoegd. De officiële release is op 11 juni 2021, dat is wanneer de eerste aflevering online komt te staan. Marvel-fans kunnen zich sowieso opmaken voor een ware stortvloed aan kijkplezier. Ze zijn zelfs al begonnen met filmen van het tweede seizoen van Loki!

De acteurs en actrices in Loki

Er zullen in het eerste seizoen van Loki nieuwe en bekende gezichten te zien zijn. Tom Hiddleston keert uiteraard terug als titelheld Loki. De acteur speelde al in eerdere Avengers films in het Marvel Universum. Een opvallende nieuweling in de cast is comedykoning Owen Wilson. De acteur heeft een hoofdrol te pakken: hij is Mobius M. Mobius. Ook maken we in de trailer kennis met actrices Gugu Mbatha-Raw en Wummi Mosaku, die beiden voor het eerst in een Marvel-productie spelen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!