ZIEN: Oranje Leeuwinnen vieren EK-kwalificatie met dit dansje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het Nederlands vrouwenelftal heeft zich via een 7-0 overwinning op Estland geplaatst voor het EK in 2022. En dat vierden ze met dit dansje!

De Oranje Leeuwinnen hadden tot aan de wedstrijd van vrijdagavond nog alles gewonnen in de kwalificatieduels. Dankzij de monsterzege (7-0) van gisteravond was het dan écht officieel: de Oranje Vrouwen gaan naar het EK van 2022! Hier zullen onze dames de in 2017 gewonnen titel gaan verdedigen.

(lees verder na de Instagrampost)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Good morning! 😍 #WEURO2022 #AllesvoorOranje

Een bericht gedeeld door OranjeLeeuwinnen (@oranjeleeuwinnen) op

De Oranje Leeuwinnen hebben weer een nieuw nummertje

Onze Oranje Leeuwinnen kennende, wordt zo’n overwinning én EK-plaatsing natuurlijk niet ‘gewoontjes’ gevierd. Nee, bij zo’n feestje hoort natuurlijk een lekker nummertje én bijbehorend feestdansje. Waar vorig jaar ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ van John de Bever nog platgedraaid werd in de kleedkamer, hebben de dames dit jaar een nieuw nummer gevonden. Het is niet bepaald een meezinger, maar dat bijbehorende dansje maakt alles weer goed!

Laatste nieuws

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!

Foto: Zangeres Elize puilt volledig uit haar razend strakke topje

Zangeres Elize heeft wel vaker verleidelijke outfits aan, maar het pakje wat ze nu heeft aangetrokken is echt heel bijzonder. 

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.