ZIEN: Oranje Leeuwinnen vieren EK-kwalificatie met dit dansje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het Nederlands vrouwenelftal heeft zich via een 7-0 overwinning op Estland geplaatst voor het EK in 2022. En dat vierden ze met dit dansje!

De Oranje Leeuwinnen hadden tot aan de wedstrijd van vrijdagavond nog alles gewonnen in de kwalificatieduels. Dankzij de monsterzege (7-0) van gisteravond was het dan écht officieel: de Oranje Vrouwen gaan naar het EK van 2022! Hier zullen onze dames de in 2017 gewonnen titel gaan verdedigen.

(lees verder na de Instagrampost)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Good morning! 😍 #WEURO2022 #AllesvoorOranje

Een bericht gedeeld door OranjeLeeuwinnen (@oranjeleeuwinnen) op

De Oranje Leeuwinnen hebben weer een nieuw nummertje

Onze Oranje Leeuwinnen kennende, wordt zo’n overwinning én EK-plaatsing natuurlijk niet ‘gewoontjes’ gevierd. Nee, bij zo’n feestje hoort natuurlijk een lekker nummertje én bijbehorend feestdansje. Waar vorig jaar ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ van John de Bever nog platgedraaid werd in de kleedkamer, hebben de dames dit jaar een nieuw nummer gevonden. Het is niet bepaald een meezinger, maar dat bijbehorende dansje maakt alles weer goed!

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis neemt enorm risico met piepklein scheefgetrokken jurkje

Sylvie Meis laat op een donkere locatie weinig aan de verbeelding over dankzij deze nietsverhullende outfit...

Video: Hulpeloze Leontine Borsato aan riem meegetrokken

Leontine Borsato is sinds haar breuk met Marco Borsato een vrije vrouw. Niemand die bepaalt waar ze gaat en staat; dat doet ze nu lekker zelf! Toch laat deze knappe dame zich voor één keertje meesleuren. Aan een riem nota bene...

Sensi Lowe verleidt volgers met duizelingwekkende foto van haar troeven

Sensi Lowe laat haar volgers graag meedenken met hoe ze over straat gaat. Om de volgers extra te motiveren, plaatst ze er altijd heerlijke foto's bij!

Gerelateerde berichten