ZIEN: Oranje Leeuwinnen vieren EK-kwalificatie met dit dansje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het Nederlands vrouwenelftal heeft zich via een 7-0 overwinning op Estland geplaatst voor het EK in 2022. En dat vierden ze met dit dansje!

De Oranje Leeuwinnen hadden tot aan de wedstrijd van vrijdagavond nog alles gewonnen in de kwalificatieduels. Dankzij de monsterzege (7-0) van gisteravond was het dan écht officieel: de Oranje Vrouwen gaan naar het EK van 2022! Hier zullen onze dames de in 2017 gewonnen titel gaan verdedigen.

(lees verder na de Instagrampost)

De Oranje Leeuwinnen hebben weer een nieuw nummertje

Onze Oranje Leeuwinnen kennende, wordt zo’n overwinning én EK-plaatsing natuurlijk niet ‘gewoontjes’ gevierd. Nee, bij zo’n feestje hoort natuurlijk een lekker nummertje én bijbehorend feestdansje. Waar vorig jaar ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ van John de Bever nog platgedraaid werd in de kleedkamer, hebben de dames dit jaar een nieuw nummer gevonden. Het is niet bepaald een meezinger, maar dat bijbehorende dansje maakt alles weer goed!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.