ZIEN: Oranje Leeuwinnen vieren EK-kwalificatie met dit dansje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het Nederlands vrouwenelftal heeft zich via een 7-0 overwinning op Estland geplaatst voor het EK in 2022. En dat vierden ze met dit dansje!

De Oranje Leeuwinnen hadden tot aan de wedstrijd van vrijdagavond nog alles gewonnen in de kwalificatieduels. Dankzij de monsterzege (7-0) van gisteravond was het dan écht officieel: de Oranje Vrouwen gaan naar het EK van 2022! Hier zullen onze dames de in 2017 gewonnen titel gaan verdedigen.

(lees verder na de Instagrampost)

De Oranje Leeuwinnen hebben weer een nieuw nummertje

Onze Oranje Leeuwinnen kennende, wordt zo’n overwinning én EK-plaatsing natuurlijk niet ‘gewoontjes’ gevierd. Nee, bij zo’n feestje hoort natuurlijk een lekker nummertje én bijbehorend feestdansje. Waar vorig jaar ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ van John de Bever nog platgedraaid werd in de kleedkamer, hebben de dames dit jaar een nieuw nummer gevonden. Het is niet bepaald een meezinger, maar dat bijbehorende dansje maakt alles weer goed!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geraldine Kemper gaat helemaal los met knappe vriendinnetjes op afgelegen plekje (foto’s!)

Geraldine Kemper is haar zonnige vakantie aan het vieren zonder veel bedekking! Ze gaat dan ook helemaal los met haar vriendinnen.

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...