ZIEN: Famke Louise gaat los tijdens feestje in hotelkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Famke Louise vierde de hele nacht feest en eindigde zelfs op schoot bij een dansartiest!

Het zou je zo maar eens ontgaan kunnen zijn, maar woensdag 9 december was Famke Louise jarig en bereikte ze de oh zo mooie leeftijd van 22 jaar. En dat moest, alle coronagekheid daargelaten, toch wel worden gevierd volgens Famke Louise en haar vrienden.

Famke Louise en vrienden huurden een dikke accommodatie

Daarom besloten Famke en haar gezelschap om een accommodatie te huren, waarin ze de hele nacht konden feesten. En ja, zo geschiedde. Nu zijn de feestjes van Famke Louise wel net even wat anders van aard dan de zondagmiddagverjaardagen die de meesten van ons gewend zijn. (lees verder na de advertentie)

 

Famke zat op schoot bij een ‘dansartiest’

Zo was op het feestje onder andere de ex-verloofde van rapper Boef, Selma Omari, te gast. Ook was er een hoeveelheid drank aanwezig waarmee we het bad, dat op het eerste filmpje te zien is, compleet kunnen vullen. En tot slot was daar ook nog de welbekende dansartiest op wiens schoot Famke Louise even mocht plaatsnemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..