ZIEN: Famke Louise gaat los tijdens feestje in hotelkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Famke Louise vierde de hele nacht feest en eindigde zelfs op schoot bij een dansartiest!

Het zou je zo maar eens ontgaan kunnen zijn, maar woensdag 9 december was Famke Louise jarig en bereikte ze de oh zo mooie leeftijd van 22 jaar. En dat moest, alle coronagekheid daargelaten, toch wel worden gevierd volgens Famke Louise en haar vrienden.

Famke Louise en vrienden huurden een dikke accommodatie

Daarom besloten Famke en haar gezelschap om een accommodatie te huren, waarin ze de hele nacht konden feesten. En ja, zo geschiedde. Nu zijn de feestjes van Famke Louise wel net even wat anders van aard dan de zondagmiddagverjaardagen die de meesten van ons gewend zijn. (lees verder na de advertentie)

 

Famke zat op schoot bij een ‘dansartiest’

Zo was op het feestje onder andere de ex-verloofde van rapper Boef, Selma Omari, te gast. Ook was er een hoeveelheid drank aanwezig waarmee we het bad, dat op het eerste filmpje te zien is, compleet kunnen vullen. En tot slot was daar ook nog de welbekende dansartiest op wiens schoot Famke Louise even mocht plaatsnemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!