ZIEN: Famke Louise gaat los tijdens feestje in hotelkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Famke Louise vierde de hele nacht feest en eindigde zelfs op schoot bij een dansartiest!

Het zou je zo maar eens ontgaan kunnen zijn, maar woensdag 9 december was Famke Louise jarig en bereikte ze de oh zo mooie leeftijd van 22 jaar. En dat moest, alle coronagekheid daargelaten, toch wel worden gevierd volgens Famke Louise en haar vrienden.

Famke Louise en vrienden huurden een dikke accommodatie

Daarom besloten Famke en haar gezelschap om een accommodatie te huren, waarin ze de hele nacht konden feesten. En ja, zo geschiedde. Nu zijn de feestjes van Famke Louise wel net even wat anders van aard dan de zondagmiddagverjaardagen die de meesten van ons gewend zijn. (lees verder na de advertentie)

 

Famke zat op schoot bij een ‘dansartiest’

Zo was op het feestje onder andere de ex-verloofde van rapper Boef, Selma Omari, te gast. Ook was er een hoeveelheid drank aanwezig waarmee we het bad, dat op het eerste filmpje te zien is, compleet kunnen vullen. En tot slot was daar ook nog de welbekende dansartiest op wiens schoot Famke Louise even mocht plaatsnemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!

Schaatsster Joy Beune deelt foto van heerlijk kwartetje met bloedmooie teamgenotes

Joy Beune deelt een foto van een heerlijk kwartetje met haar andere bloedmooie schaatsteamgenotes. Dit wil je niet missen!