ZIEN: Famke Louise en Bizzey hebben ruzie tijdens Ranking the Stars

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De ruzie tussen Famke Louise en Bizzey zorgde voor een hele ongemakkelijke uitzending…

Famke Louise en Bizzey maken ruzie op tv

Een nieuw seizoen van Ranking the Stars staat natuurlijk garant voor heerlijke televisie-schandaaltjes. We hadden echter nooit durven hopen dat deze akkevietjes dermate uit de hand zouden lopen, als die van gisteravond. Famke Louise en voormalig manager Bizzey waren namelijk samen te zien in de Ranking the Stars-aflevering van dinsdag 16 september.

En dat was al een dingetje op zich. De twee gingen namelijk een aantal jaar geleden met ruzie uit elkaar. Zowel zakelijk als privé. Een ietwat ongemakkelijke sfeer hadden de kijkers dan ook wel verwacht. Maar hetgeen wat gisteren gebeurde oversteeg echter ieders verwachting.

‘Famke was al failliet toen ik haar ontmoette’

De twee maakten namelijk ruzie op nationale televisie. Toen Paul de Leeuw Bizzey vroeg of hij wel eens aan goede doelen schonk, bestempelde de rapper Famke Louise lacherig als ‘ook een goed doel’. Dat schoot de zangeres nogal in het verkeerde keelgat. Waarop Famke vervolgde: ‘Ik mocht mijn eigen boekhouding niet eens inzien van hem’. En daar reageerde Bizzey weer op met: ‘Ach, Famke was al failliet voordat ik haar ontmoette.’. Een ietwat ongemakkelijke Paul de Leeuw greep vervolgens in.

Karin Bloemen dist Kjeld Nuis

Naast het akkefietje tussen Famke Louise en Bizzey, was er nog een heerlijk moment te bewonderen tijdens de uitzending. Karin Bloemen, die eerst zelf nog even goed te grazen werd genomen omdat ze Thierry Baudet vorig jaar tijdens Prinsjesdag vol op zijn mond had gepakt (ja, echt kijk maar naar de video hieronder), deelde een prachtige sneer uit aan schaatser Kjeld Nuis.

Op de vraag of ze geschikt zou zijn als Minister-President van Nederland, reageerde ze namelijk het volgende: ‘Ik kan even goed met geld omgaan als Kjeld met monogamie.’. Daarmee doelde Karin natuurlijk op de scheve schaats, die Kjeld Nuis gereden zou hebben toen hij het iets te gezellig had met schaatsster Joy Beune tijdens zijn vorige relatie. Benieuwd naar Kjelds reactie? Dit was hem:

kjeld nuis ranking the stars

 

Laatste nieuws

Foto: Fresia Cousiño Arias spot broekloze coach tijdens openingswedstrijd EK vrouwenvoetbal

Het is zover; het EK vrouwenvoetbal is van start gegaan. Uiteraard is Fresia Cousiño Arias aanwezig en ze kan haar eigen ogen niet geloven. Draagt de bondscoach van Oostenrijk nou de hele wedstrijd geen broek?

Half ontklede Gwen van Poorten deelt foto tussen de lakens

Gwen van Poorten deelt een wel heel erg spannende foto van zichzelf. Ze ligt namelijk in bed met verrassend weinig kleding aan. 

Foto: Dit zijn de meest likbare outfits van Koningin Máxima

Koningin Maxima heeft vele prachtige outfits. Ze zijn alleen wel wat bijzonder. Ze lijken allemaal namelijk op ijsjes. 

Gerelateerde berichten