ZIEN: Emma Heesters in leren pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze verrast iedereen op Instagram met een leren pakje. Zangeres Emma Heesters rocked de sexy outfit en maakt de koude winterdagen zo een stukje warmer.

Lees ook: Emma Heesters had mooiste outfit deze feestdagen!

Emma Heesters zit niet stil. Recent haalde ze nog de drie miljoen volgers op Youtube en vierde dat groots. Nog geen maand later trakteert ze haar trouwe volgers op een spannend kiekje. Zo kan de vier miljoenste kijker niet snel achterblijven.

Zo’n leren pakje kan in de meeste gevallen nogal streng overkomen, maar gelukkig kan Emma heel lief lachen. Het is wel een goede zet van Emma. Leer isoleert heel goed, dus is ze lekker warm als straks de eerste sneeuw valt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

De Heesters treatment

Emma is de afgelopen weken wel vaker actief op Instagram. Ook na het behalen van drie miljoen subscribers mag je natuurlijk niet stilzitten. Haar volgers worden getrakteerd op de ene na de andere cover. En als je er daar een aantal van geluisterd hebt dan snap je gelijk waarom Emma geliefd is om meer dan alleen haar knappe uiterlijk en gedurfde outfits.

Of ze nu internationale hitsingles haar eigen stijltje meegeeft of een Engelse versie zingt van een bekend nummer uit India of Indonesië, Emma is van alle markten thuis. De blondine met de gouden strot valt op in de Aziatische landen, tussen de K-Pop en boybands. Haar Engelse covers van Aziatische nummers levert Emma een horde buitenlandse fans op.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

De vraag is welk land hierna de Heesters treatment krijgt. Misschien waagt Emma zich binnenkort wel aan de Duitse Schlager of een Frans Chanson. En dat zal dan ongetwijfeld meteen een hit worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Hijgende Bridget Maasland bereikt hoogtepunt tijdens vakantie

Bridget Maasland heeft op haar vakantie in Denemarken een klein beetje last van hoogtevrees. Maar gelukkig maakt Estevana Polman de reis goed. 

Foto: Dionne Stax zet zichzelf voor schut achter de schermen bij tv-programma Aria

Dionne Stax weet zichzelf goed voor schut te zetten achter de schermen bij Aria. Gelukkig kan ze er zelf nog om lachen.

Foto: Romy Monteiro deelt betoverend kiekje van doorschijnende galajurk

De prachtige Romy Monteiro moest helaas haar eerste Amsterdamse Pride missen vanwege deze betoverende galajurk.