Zien: Emma Heesters doet verleidelijk dansje in heerlijke outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters ging helemaal los tijdens Koningsdag! De zangeres stond met twee vriendinnen een verleidelijk dansje te doen voor de gelukkige toeschouwers…

Je zat als toeschouwer goed bij optredens van Emma Heesters deze Koningsdag. Ondanks dat het een zonnige dag was, ontbrak de hitte wel een beetje in de middag. Maar Emma maakte dat met haar moves méér dan goed! Zelf bleef ze warm door deze heerlijke dansbewegingen!

Emma Heesters gaat los op Koningsdag

Oranje pakken en gekke dansmoves staan meestal centraal bij optredens van artiesten. Emma doet er echter nog een schepje bovenop. Ze wist waarschijnlijk dat het een zonnige dag zou worden en zorgt voor een reflecterende oranje verschijning op het podium. Handig is het zeker om nog even extra op te vallen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma Heesters danst met twee vrouwen

Achter Emma stonden nog twee minstens net zo leuke achtergronddanseressen die geen reflecterend polyester aanhadden. Zij moesten het doen met nog minder stof. En dat in die kou. Enkel in wat cheerleader outfits gehuld konden zij hun voeten en de rest van hun lijf losgooien op het podium, maar wel achter Emma natuurlijk. Ook die twee dames trokken de aandacht naar zich toe dus. Hoewel Emma Heesters het inmiddels héél goed doet zonder al die ‘featured’-artiesten aan haar zij, lijkt het toevoegen van een stel danseressen wel écht een goede move. Zo zien we haar graag nog eens op het podium verschijnen!

Emma trekt duizenden toeschouwers

Erg veel bezoekers waren dit jaar naar het Koningsdag-feest van Radio 538 gegaan. Een evenement waar niet enkel Emma te vinden was. Eerder werd al bekend dat onder andere Afrojack, Davina Michelle, Flemming, en Maan te vinden zouden zijn op het podium. Ondanks dat iedereen apart optrad moet je als artiest opvallen tussen al die sterren. Het was dan ook een wijs besluit van Emma om te kiezen voor dit pak. Daarmee schitterde de blondine op het podium, en wist ze een onuitwisbare indruk te maken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Koningsdag vieren na Corona

Het is alweer de 26e keer dat het Koningsdagfeest fysiek werd gehouden. De afgelopen twee jaar was het vanwege de corona pandemie nog allemaal erg kleinschalig en vooral digitaal. Maar nu mocht heel Nederland, waaronder Emma, weer naar buiten. Die was waarschijnlijk maar al te blij dat het  Koningsdagfeest dit jaar wel doorging en ze mocht optreden. Dat pakje zag er namelijk wel duur uit en Emma moet toch ergens van leven. 538 kon in ieder geval met de zangeres en nog meer artiesten goede prijsafspraken maken en het feest was een groot succes. Zo vond ook Emma dus die het pak en haar optreden online had gedeeld.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam ligt op buik uit te hijgen na enorme inspanning

Jutta Leerdam is wederom teruggekeerd naar Nederland én naar de sportschool. De rustige tijden zijn voorbij. Het moment is aangebroken voor vermoeiende workouts en vooral voor veel hijgen.

Foto: Hélène Hendriks is diep onder indruk van zwarte paal op voetbalveld

Hélène Hendriks deelde via Instagram een wel heel opvallende foto. De blonde presentatrice stond flink voor paal..

Video: Gaby Blaaser trekt ongedierte aan met nieuwe lippen

Gaby Blaaser deelt met veel plezier haar zware leven als een influencer. Hierin zijn Gaby haar lichaam en gezicht haar verkoop product. Om dit een beetje te stimuleren is Gaby absoluut niet vies van een spuitje hier of daar. En alle mannen zijn niet de enige die aan deze opgespoten lippen hangen...